Προς το περιεχόμενο

New monitor


codact

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους! Μου χαλασε η οθονη και θα πρεπει να παρω κατι καινουργιο (αν υπαρχει και μεταχειρισμενο δεν εχω προβλημα).

 

Εχω την 285gtx καρτα γραφικων και σκεφτομουν να παω σε 24αρα. (τωρα εχω 22)

Ασχολουμε με games (τωρα πλεον μονο lol παιζω) και αν υπαρχει κατι με 120hz και 2ms αποκριση νομιζω θα το προτιμουσα..Αν και ξερω πως δεν παιζει ρολο γιατι δεν καταλαβαινουμε διαφορα αλλα αφου αυτες και καλα ειναι περισσοτερο για games ας παω πρως τα εκει...Δεν εχω ιδεα σε τι τιμες παιζει μια τετοια οθονη και ισως τα χρηματα που θα βαλω για οριο ειναι λιγα η πολλα δεν ξερω. Αν μπορουσα θα επαιρνα την benq xl2420t αλλα ειναι πανακριβη πιστευω..Θα μπορουσα να βρω κατι αναλογο μεχρι 250??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 Κοιτα τα ms ειναι marketing. 2 , 4 , 5 , 6 ,8 δεν καταλαβαινεις καμια διαφορα. Οποτε εγω θα σου ελεγα να πας σε 24αρι IPS. Θα σου προτεινα αυτη που ειναι 16:10 και αναλυση 1920x1200.

 

 Edit: lol... ξεχασα να σου βαλω το Link... Sorry

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?keyphrase=dell+u2412m

Επεξ/σία από Zergoulini
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω πολυ zergoulini αλλα απο οτι διαβασα (δεν ηξερα τις διαφορες του ips με το tn panel) λενε το ips ειναι καλυτερο ως προς την γωνια θεασης και απο οτι ειδα εχει πολυ πιο ωραια χρωματα. Το κακο που διαβασα ειναι πως ναι εχουν μεγαλα response times οπως εδω που εχει 8s και βγαινουν μονο σε 60hz (η μηπως δεν καταλαβα καλα?)..κατι σε tn panel με 120hz μηπως εχει να προτεινει καποιος???

 

Ειδα παντως review για το μονιτορ και μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα...και αν δεν βρω κατι να με εντυπωσιασει περισσοτερο θα διαλεξω αυτο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με ανυσηχει λιγο το rt γιατι οπου και να διαβασω λενε πως για παιχνιδια θες hz και rt..αν λεει εxω μεγαλο rt θα μου σπαει τα νευρα στο παιχνιδι...και τωρα εχω μια παλια οθονη που ειχε 2rt ( LG W2284F-PF ) και σκευτομαι μηπως καταντησει ενοχλητικο μετα και δεν θα το χαρω..εχει καποιος απο εδω κατσει σε 120 και 60 hz monitors? και αντιστοιχα σε 2ms και 8ms?? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια πολυ χαιρομαι που υπαρχει συμφωνια αποψεων :) Σας ευχαριστω ολους!



Ps: παιδια δεν σκεφτηκα να ρωτησω...αν παω σε 22αρι monitor θα μπορεσω να παρω κατι καλυτερης ποιοτητας με τα ιδια χρηματα? 



δηλαδη αν παω για το ιδιο μοντελο που βγαινει στα 23" επισης θα ειναι  καλυτερη αγορα σε θεμα αποδοσης τιμης? απο οτι ειδα ιδια χαρακτηριστικα εχουν αλλα η 23αρα ειναι αρκετα πιο χαμηλης τιμης...να διαλεξω μηπως το 23αρι? η υπαρχει κατι καλυτερο? η μηπως δεν αξιζει οσο το 24αρι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περα απο το 24αρι που ειδαμε βρηκα ενα 23αρι της ντελλ το λεγομενο U2312HM και ενα 22αρι της LG το IPS224V-PN

 

αξιζει να βαλω στην ακρη τα λεφτα που θα εδεινα για το 24αρι για να παω στο 23αρι η ακομα και στο 22αρι της LG?? εχω tv για Movies οποτε το μονιτορ το θελω μονο για browsing και games..τι λετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...