Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συμβαν εγινε σε αγωνα τοπικου πρωταθληματος και ειμαι ανηλικος...
Οσον αφορα για το πως εγινε, αυτος που μου το εκανε με ειχε βαλει απο προτου στο ματι απο οτι ειχα καταλαβει γιατι σε καποια στιγμη αρχισε να με βριζει χωρις λογο και σε καποια αλλη στγιμη με ειχε πατησει αγκωνια...αλλα η συμπεριφορα του "κωρηφοθηκε" οταν σε μια φαση ειχα την μπαλα, εδωσα πασα και μετα απο κανα δευτερολεπτο(οσοι ειναι γνωστες του θεματος, καταλαβαινουν οτι 1 δευτερολεπτο καθυστερηση για να πας να κοψεις τον αντιπαλο ειναι υπερβολικο) με εκανε τακλιν και μου εσπασε το ποδι...απο κει και περα σηκωθηκε και απομακρυνθηκε χωρις να τον ενοιαξε προφανως τι εκανε και απο τοτε δεν τον ξαναειδα ουτε παρευρεθηκε στο νοσοκομειο...

@pournaras, η ειρωνεια σου δεν νομιζω να βοηθαει...

Δημοσ.

Από όσο καταλαβαίνω ο δικηγόρος σου σου λέει έμεσα ότι πρόκειται για χαμένη υπόθεση.

Αν θες να το κυνηγήσεις "για το γαμώτο" είναι άλλο θέμα.

Δηλαδή η όλη σου υπερασπιτική γραμμή θα είναι .... "μα κύριε πρόεδρε, εσείς που ξέρετε από μπάλα, 1'' δεν είναι πολύ ?"

Δημοσ.

Μαλλον ο δικηγορος καλα σου τα ειπε.

Εδω κοβεται η καριερα επαγγελματιων που κοστιζουν εκατομμυρια στις ομαδες τους απο τετοια τακλιν, και δεν πανε δικαστηριο.

Πραγματικα δεν νομιζω οτι θα κατσει να ασχοληθει σοβαρα καποιος δικαστης για ενα τακλιν που εγινε πανω στην φαση, ακομα και ηταν ενα δευτερολεπτο αργοτερα.

Ρωτα και καποιον αλλο δικηγορο, αλλα νομιζω θα σου πει τα ιδια με τον πρωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...