Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 278
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 6ο είναι με διαφορά το χειρότερο έως τώρα. Περιμένεις πανικό και είναι τζούφιο

Δημοσ.

ΓΑΜΑΤΑ τα πλανα σε 1st person στο τελευταιο επεισοδιο..

Eπισης..Ελπιζω να ξεμπερδεψει γρηγορα η σειρα με τον Τσειτον..Απο τους "ενοχλητικους" κακους σε σειρα...Και αυτο το λεει καποιος που παει πιο πολυ τους κακους σε μια ταινια η σειρα, παρα τους καλους :P

Δημοσ.
το μονο ηλίθιο είναι πως προσπαθούν να κλέψουν παλι ξέρω γω 

ενώ ήδη έχουν κλέψει άπειρα λεφτά

λες και τα κάνουν τίποτα

Δημοσ.

το μονο ηλίθιο είναι πως προσπαθούν να κλέψουν παλι ξέρω γω 
ενώ ήδη έχουν κλέψει άπειρα λεφτά
λες και τα κάνουν τίποτα

Aυτο και εγω δεν το εχω καταλαβει..Με τοσα που εχουν κλεψει, δεν νομιζω να εχουν αναγκη να παρουν και αλλα..Ασε που κανενας απο αυτους δεν κανει το living of his life, για να πεις οτι τα ξοδευουν καπου

Δημοσ.

Αυτη την απορία την είχα και στο SoA, οι μεν εχουν κλεψει και εχουν τα skills να κλεψουν όποιον θέλουν και οι δε κανουν σταθερα εμπόριο οπλων και αλλες κερδοφόρες παρανομίες με κοινο παρονομαστή να μην έχει κανένας τους φράγκο..

Δημοσ.

ΓΑΜΑΤΑ τα πλανα σε 1st person στο τελευταιο επεισοδιο..

Eπισης..Ελπιζω να ξεμπερδεψει γρηγορα η σειρα με τον Τσειτον..Απο τους "ενοχλητικους" κακους σε σειρα...Και αυτο το λεει καποιος που παει πιο πολυ τους κακους σε μια ταινια η σειρα, παρα τους καλους :P

Οντως μιλάμε ότι έπεσε πολύ δουλειά για να βγούνε τα γυρίσματα αυτά.

Πάντως ενώ εμένα γενικά με ενοχλούν τέτοιου είδους προοπτικές η συγκεκριμμένη είναι τόσο καλοδουλεμένη που δεν ενοχλεί στο παραμικρό.

Το αντίθετο θα έλεγα δίνει τρομερή ατμόσφαιρα.

Δημοσ.

Οντως μιλάμε ότι έπεσε πολύ δουλειά για να βγούνε τα γυρίσματα αυτά.

Πάντως ενώ εμένα γενικά με ενοχλούν τέτοιου είδους προοπτικές η συγκεκριμμένη είναι τόσο καλοδουλεμένη που δεν ενοχλεί στο παραμικρό.

Το αντίθετο θα έλεγα δίνει τρομερή ατμόσφαιρα.

Aν τα πλανα ηταν γυρισμενα μερα, θα ηταν πολυ καλυτερα..Αλλα και παλι, ηταν αρκετα εντυπωσιακο..Αναρωτιεμαι πως θα ηταν μια ταινια γυρισμενη σε 1st person μονο..

Δημοσ.

Τελειωνω και την 2η σεζον πολυ καλο επιπεδο παραμενει.Δεν βρισκω βεβαια ολα τα επεισοδια της 3ης σεζον σε 720p που θελω.

Αλλα ο λογος που κανω το ποστ ειναι αυτος:http://www.imdb.com/title/tt3644692/?ref_=nv_sr_3

Τι παιζει ειναι οντως miniseries για τα προηγουμενα γεγονοτα και γυριζει ετρεχε σχεδον μαζι με το main?Επισης το εχει δει καποιος ειναι στα ιδια επιπεδα??Και αν ναι σε τι φαση αξιζει καποιος να το δει χρονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...