skiabox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Φιλαράκι μπορείς να βάζεις τα σχόλια σου για το καινούριο επεισόδιο σε spoiler tags;
lifeowner771 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Nαι δεν εχω θεμα..Απλως δεν καρφωσα κατι για να χρειαστει 1
Fan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Το 6ο είναι με διαφορά το χειρότερο έως τώρα. Περιμένεις πανικό και είναι τζούφιο
speedy23 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Σιγα μην τελειωναν με τον Τσειτον στο αμεσως επομενο επεισοδιο
coffeex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μου άρεσε έτσι όπως πήγαν την υπόθεση, στο τέλος είδαμε και το νέο μέτωπο που θα ανοίξει
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ανανεώθηκε για 4η σεζόν http://www.ew.com/article/2015/02/12/cinemaxs-banshee-renewed-fourth-season HBO miniseries?
lifeowner771 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 ΓΑΜΑΤΑ τα πλανα σε 1st person στο τελευταιο επεισοδιο.. Eπισης..Ελπιζω να ξεμπερδεψει γρηγορα η σειρα με τον Τσειτον..Απο τους "ενοχλητικους" κακους σε σειρα...Και αυτο το λεει καποιος που παει πιο πολυ τους κακους σε μια ταινια η σειρα, παρα τους καλους
rwmi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 το μονο ηλίθιο είναι πως προσπαθούν να κλέψουν παλι ξέρω γω ενώ ήδη έχουν κλέψει άπειρα λεφτά λες και τα κάνουν τίποτα
lifeowner771 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 το μονο ηλίθιο είναι πως προσπαθούν να κλέψουν παλι ξέρω γω ενώ ήδη έχουν κλέψει άπειρα λεφτά λες και τα κάνουν τίποτα Aυτο και εγω δεν το εχω καταλαβει..Με τοσα που εχουν κλεψει, δεν νομιζω να εχουν αναγκη να παρουν και αλλα..Ασε που κανενας απο αυτους δεν κανει το living of his life, για να πεις οτι τα ξοδευουν καπου
Chrisxxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αυτη την απορία την είχα και στο SoA, οι μεν εχουν κλεψει και εχουν τα skills να κλεψουν όποιον θέλουν και οι δε κανουν σταθερα εμπόριο οπλων και αλλες κερδοφόρες παρανομίες με κοινο παρονομαστή να μην έχει κανένας τους φράγκο..
skiabox Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 ΓΑΜΑΤΑ τα πλανα σε 1st person στο τελευταιο επεισοδιο.. Eπισης..Ελπιζω να ξεμπερδεψει γρηγορα η σειρα με τον Τσειτον..Απο τους "ενοχλητικους" κακους σε σειρα...Και αυτο το λεει καποιος που παει πιο πολυ τους κακους σε μια ταινια η σειρα, παρα τους καλους Οντως μιλάμε ότι έπεσε πολύ δουλειά για να βγούνε τα γυρίσματα αυτά. Πάντως ενώ εμένα γενικά με ενοχλούν τέτοιου είδους προοπτικές η συγκεκριμμένη είναι τόσο καλοδουλεμένη που δεν ενοχλεί στο παραμικρό. Το αντίθετο θα έλεγα δίνει τρομερή ατμόσφαιρα.
lifeowner771 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Οντως μιλάμε ότι έπεσε πολύ δουλειά για να βγούνε τα γυρίσματα αυτά. Πάντως ενώ εμένα γενικά με ενοχλούν τέτοιου είδους προοπτικές η συγκεκριμμένη είναι τόσο καλοδουλεμένη που δεν ενοχλεί στο παραμικρό. Το αντίθετο θα έλεγα δίνει τρομερή ατμόσφαιρα. Aν τα πλανα ηταν γυρισμενα μερα, θα ηταν πολυ καλυτερα..Αλλα και παλι, ηταν αρκετα εντυπωσιακο..Αναρωτιεμαι πως θα ηταν μια ταινια γυρισμενη σε 1st person μονο..
rwmi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 εγω πηγα να παθω καρδιακο ρε μαλακες απτο σασπενς στα τελευταια λεπτα γαμησε
johnmak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τελειωνω και την 2η σεζον πολυ καλο επιπεδο παραμενει.Δεν βρισκω βεβαια ολα τα επεισοδια της 3ης σεζον σε 720p που θελω. Αλλα ο λογος που κανω το ποστ ειναι αυτος:http://www.imdb.com/title/tt3644692/?ref_=nv_sr_3 Τι παιζει ειναι οντως miniseries για τα προηγουμενα γεγονοτα και γυριζει ετρεχε σχεδον μαζι με το main?Επισης το εχει δει καποιος ειναι στα ιδια επιπεδα??Και αν ναι σε τι φαση αξιζει καποιος να το δει χρονικα.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Προχθες τα βρηκα όλα της 3ης σε 720. Δες στο κατ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα