Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας παρακαλω παρα πολυ . Ψαχνω να αγορασω απο καπου σε μη , επαναλαμβανω , μη ηλεκτρονικη μορφη το βιβλιο : Γεωργιος Γκιολβας ελλην επιστημων ελευθερος , απο την συγγραφεα Ντορετα Πεππα , ISBN : 9608118069 . Πηγα στο βιβλιοπωλειο ελευθερουδακης και αφου το παραγγηλα μου ειπαν μετα απο μερικες μερες οτι το βιβλιο εχει σταματησει να εκδιδεται απο τον εκδοτικο οικο απο τον οποιο εκδιδωνταν και ετσι δεν υπαρχει διαθεσιμο αντιτυπο . Στο διαδικτιο , στις ιστοσελιδες οπου πωλουνται βιβλια , οσοι το εχουν για παραγγελια αυτο το συγκεκριμενο βιβλιο το εχουν μονο και μονο για φαινεται απο οτι εχω καταλαβει .

Μηπως ξερετε που μπορω να βρω αυτο το βιβλιο γενικα καπου στην ελλαδα ;

Δημοσ.

Κι έλεγα πάει καιρός που έχει να εμφανιστεί νήμα για τον Γκιόλβα. 

Anyway, σε κανένα βιβλιοπωλείου του Λιακόπουλου κλπ έχεις κοιτάξει; Δεν τρολάρω, αλλά σε τέτοια "στέκια" παίζει να το βρεις.  Επίσης, αν είσαι Θεσσαλονίκη δοκίμασε στον Ραγιά στην Ερμού γιατί εκεί έχω βρει διάφορα βιβλία out of stock.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτος ο Γκιολβας, τελικα, περασαν καποια χρονια απο το θανατο του, ηταν επιστημονας ή απατεωνας;

Βλεπω αναμικτες γνωμες στο internet.

Δημοσ.

Αυτος ο Γκιολβας, τελικα, περασαν καποια χρονια απο το θανατο του, ηταν επιστημονας ή απατεωνας;

Βλεπω αναμικτες γνωμες στο internet.

Απλά γραφικός ήταν, ίσως με κάποιες επιστημονικές/τεχνικές γνώσεις...

Αλλά να ανοίγει τέτοιο thread μετά το κλείδωμα του άλλου για τον Σώρρα; I call that conspiracy, κύριοι...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασες να πάρεις τηλ σε όλα αυτά και δεν το 'χαν?

btw τί ρόλο βάραγε αυτός ο Γκιόλιας?

Επεξ/σία από Razor_7
Δημοσ.

Απλά γραφικός ήταν, ίσως με κάποιες επιστημονικές/τεχνικές γνώσεις...

Πιο γραφικους θα ελεγα ολους αυτους που τον αναγορευσαν σε μεγα εγκεφαλο και υπερανθρωπο που μπορουσε να κανει τα παντα.

Δημοσ.

Χα, δεν τον ήξερα. Ευχάριστο Κυριακάτικο διάβασμα :-D :

Σας είπα, πίσω από το Διεθνές Τραπε¬ζικό Σύστημα και τις μεγάλες εταιρεί¬ες που κυβερνούν μεγάλο μέρος του κόσμου, βρίσκεται ο Διεθνής Σιωνισμός. Ετοιμάζουν παγκόσμια σιωνιστική κυ¬βέρνηση. Για να αποκωδικοποιήσει κα¬νείς τα σχέδια τους, πρέπει να είναι γνώ¬στης πολύ ειδικών πληροφοριών. Αυτό που πραγματικά επιθυμούν είναι μια μέ¬ρα να επικρατήσουν μόνον αυτοί από τη λευκή φυλή - ο «περιούσιος λαός» -δηλαδή μόνον οι 610.000 Εβραίοι Σιωνιστές. Αληθινοί Εβραίοι είναι μόνον αυτοί που έχουν στο αίμα τους τα ίχνη μιας ειδικής λέπρας, της «Λέπρας του 4ου Τύπου», που ήταν και η αληθινή αιτία για την οποία εκδιώχθηκαν από την Αίγυπτο. Οι Εβραίοι ξεκίνησαν από την Αίγυπτο και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους Φιλισταίους που ήταν'Ελληνες από την Κρήτη. Ο γιος του Μίνωα, ο Σόλυμος, πολέμησε με τον αδελφό του για το θρόνο και τελικά μετα¬νάστευσε με το στρατό του απέ¬ναντι, όπου και ίδρυσαν την Παλαι¬στίνη και τα Ιεροσόλυμα...

Μάλιστα, οι «αληθινοί Εβραίοι» εί¬ναι μόνο 610 χιλιάδες λεπροί, και φυσικά οι αληθινοί Έλληνες είναι εξωγήινοι. Μιλήστε μας ανοιχτά ε-πιτέλους για την εξωγήινη καταγω¬γή των Ελλήνων και για την απο¬κωδικοποίηση των κειμένων του Α¬ριστοτέλη, για την οποία όλοι συ¬ζητούν πως είστε ο κύριος γνώστης, φήμες που έφτασαν μέχρι τη ΝΑΣΑ... Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ενη¬μερώθηκα ότι έχει ανακαλυφθεί «πε¬ρικεφαλαία» αστροναύτη, από ένα κρά¬μα μετάλλου που κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει, η οποία γράφει με αρ¬χαία ελληνικά γράμματα: «Έρχομαι α¬πό τη Μεγάλη Ελλάδα στη Μικρή Ελ¬λάδα». Έχει χρονολογηθεί με τον άν¬θρακα-14, ότι είναι ηλικίας 127.000 ε¬τών. Ελληνικά γράμματα πριν από 127000 χρόνια! Το είδα με τα μάτια μου. Από πού ήρθε αυτός; Πού είναι η «Μεγάλη Ελλάδα»;

ΟιΈλληνες έχουν εξωγήινη καταγωγή από το Μ-Λαγού, της Γαλαξιακής Αυ¬τοκρατορίας. Σ' εκείνες τις αστρικές περιοχές έγινε ο «Πόλεμος των Άστρων», όπου το ελληνικό Μ-Λαγού πολέμησε με τους στασιαστές του Α-Λαγού, στον οποίο κατοικούν σατανάδες και όχι άν¬θρωποι.Έχουν ύψος 1.10, είναι τελεί¬ως άτριχοι και πρόκειται για ιδιαιτέρως μοχθηρά όντα. Αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της δια¬στημικής Ελληνικής Σποράς. Εδώ ήρ¬θαν οι επισκέπτες από το Μ-Λαγού και έφτιαξαν τους ανθρώπους με βιολογι¬κές μεταλλάξεις. Τους ακολούθησαν οι Μ-Λαγού, όπου έφτιαξαν κι αυ¬τοί εδώ κάποιες φυλές και υπο¬χώρησαν αργότερα στην εσωτερική κοιλότητα της Γης. Όλα αυτά τα αναφέρει ο Αριστοτέλης κώδικα, αν και είναι πολύ δύσκολο να αποκρυπτο¬γραφηθούν, ούτε η ΝΑΣΑ δεν μπορεί... Ο ελληνισμός προέρχεται από άλλους πλανήτες. Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γη την δημιούργησαν οι Ελληνες από τα άστρα. Η ίδια η Αθηνά ήταν δια¬κεκριμένος βιολόγος, οι «θεοί» των Ελ¬λήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετι¬κό κώδικα. Και υπήρχε ανοικτός δίαυ¬λος επικοινωνίας με τα άστρα, για πά¬ρα πολλά χρόνια. Μ' αυτές τις επισκέ¬ψεις σχετίζεται και το μυστήριο του Α¬ριστοτέλη. Τον Αριστοτέλη τον έφερε στη Γη ο πατέρας του όταν ήταν πέντε χρονών. Προσγειώθηκαν εδώ από το Μ-Λαγού όταν συνεχιζόταν ακόμη ο πό¬λεμος με τον Α-Λαγού. Οι σατανάδες αυτοί τους ακολούθησαν για να κυνη¬γήσουν το Νικόμαχο, τον πατέρα του Α¬ριστοτέλη. Ο Νικόμαχος προσγειώθη¬κε στα Στάγιρα. Όπως ξέρεις, έχω α¬ποκρυπτογραφήσει τα «ακατανόητα» κείμενα του Αριστοτέλη - που τα έχουν χαρακτηρίσει «παραληρήματα» και «δια¬λείψεις» - στα οποία υπάρχουν με όλες τις λεπτομέρειες αυτές οι διηγήσεις. Ο Νικόμαχος έγινε με τις «θαυμα¬τουργές» γνώσεις του γιατρός του βα¬σιλιά Φίλιππου. Ο Αριστοτέλης στάλ¬θηκε σε ειδικούς ανθρώπους στην Α¬θήνα και αλλού για να διδαχθεί, και α¬φού έγραψε μερικά βιβλία με τις γνώ¬σεις που απέκτησε, όταν γεννήθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στη Μα¬κεδονία για να αναλάβει τη μόρφωση του. Ο Αριστοτέλης μύησε τον Αλέξαν¬δρο, τον έκανε διανοούμενο, τον έκα¬νε στρατηγό, του είπε: «ό,τι θέλεις, μπο¬ρείς να το κάνεις, έχεις τη δύναμη, αρ¬κεί να θέλεις. Όπου υπάρχει θέλω υ¬πάρχει και Δρόμος...».

Του έδωσε και έναν γιο του, τον έκανε υπασπιστή του Αλέξανδρου και του είχε δώσει την ο¬δηγία: «κάθε πρωί που θα ξυπνάει ο βασιλιάς θα του υπενθυμίζεις γιατί βρί¬σκεστε εδώ, ποια είναι η αποστολή σας. Να του λες: μην ξεχνάς βασιλιάς μου γιατί ήρθαμε εδώ...». Μέχρι που μια μέρα ο Αλέξανδρος βαρέθηκε να τον ακούει και τον σκότωσε. Σκότωσε το γιο του Αριστοτέλη. Αυτό για το ο¬ποίο τον έστειλε να του υπενθυμίζει: «γιατί κάναμε αυτή την εκστρατεία βα¬σιλιά μου; γιατί σε μύησε ο πατέρας μου;...», ήταν το εξής: οι εχθροί που κυνήγησαν τον Αριστοτέλη και τους δι¬κούς του από τα άστρα μέχρις εδώ στη Γη, δέκα εχθρικά διαστημόπλοια, τον ψάχνανε παντού, προσγειώθηκαν στην Ινδία. Αυτά είναι τα Βιμάνας που διη¬γούνται στα έπη τους οι Ινδοί. Ο Αλέ¬ξανδρος είχε μεταξύ άλλων την εντολή από τον Αριστοτέλη, να συλλάβει έστω και έναν απ' αυτούς και να τον οδηγή¬σει στο δάσκαλο του. Ο Αλέξανδρος ύ¬στερα από τόση δόξα, tτο ξέχασε, δεν θυμόταν πια το δάσκαλο του, ίσως και να μην βρήκε τελικά ίχνη αυτών, γιατί και αυτοί ήξεραν ότι ο Αλέξανδρος εί¬ναι μαθητής του Αριστοτέλη...

• Like 1
Δημοσ.

Κυκλοφορούν στα ελληνικά internets κάποια κείμενα (το credit για την έρευνα πάει σε συγκεκριμένους bloggers), στα οποία απομυθοποιείται -με στοιχεία- ο εν λόγω "επιστήμων" και η ιστορία του γενικότερα.

Τα συγκεκριμένα κείμενα μπορούν να βρεθούν το ίδιο εύκολα με τα υπόλοιπα, περισσότερο διαδεδομένα, περί "Ελ-ληνικής διάνοιας που φαγώθηκε απ' το σύστημα". Όσο αφελής και εύπιστος να είναι κάποιος λοιπόν, όσο κι αν δεν του φαίνονται κουλά τα περί "υπερόπλων δέσμης πλάσματος", μπορεί άνετα να διαβάσει και τον αντίλογο ώστε να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δε θα δώσω link διότι τα κείμενα στα οποία αναφέρομαι, περιέχουν κάποια εξαιρετικά "πιπεράτα" σχόλια και χαρακτηρισμούς προσώπων. Όχι τίποτα, μην ξεκινήσω και flame war. Αν πάντως κάποιος δυσκολευτεί να τα εντοπίσει ή βαριέται να googl-αρει για 10", ευχαρίστως να του δώσω το link μέσω PM.

Η συμβουλή μου προς τον OP: Αν θες να διαβάσεις για διαστημικές μάχες και όπλα πλάσματος, υπάρχουν άπειρα εξαιρετικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας, με ενδιαφέρουσα πλοκή και χαρακτήρες περισσότερο πειστικούς από αυτούς που πλασάρουν οι τηλεβιβλιοπωλαίοι.

Αν πάλι θες να διαβάσεις κάτι σχετικό με τα επιτεύγματα του ελληνικού πολιτισμού, παρ' το αλλιώς. Ξεκίνα π.χ. να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου για την Ιστορία του λαού μας και άσε τους απατεώνες να πουλάνε βιβλία απ' τα κανάλια τους.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...