mitos79 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά έχει κανείς άποψη για αυτή την ιστοσελίδα και αυτήν την προσφορά? http://www.kamthing.com/offers/?deals=kamthing-iphone-5 Βγαίνει στα 590 euro χωρίς να είσαι σίγουρος για το χρώμα που θα ειναι διαθέσιμο .... Τι λέτε ; Εχει και γύρω στα τέσσερα ευρώ μεταφορικά ...
Angeldust Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αν είχαν αντικαταβολή θα έπαιρνα ένα. Πιστωτική όμως σε καμμιά περίπτωση, να μου πάρουν τα λεφτά και μετά να τους κυνηγάω.
zeremefico Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αν είχαν αντικαταβολή θα έπαιρνα ένα. Πιστωτική όμως σε καμμιά περίπτωση, να μου πάρουν τα λεφτά και μετά να τους κυνηγάω. Μήπως εννοείς το ανάποδο;
Sebu Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Οχι καλα τα λεει. Γιατι στην αντικαταβολή πληρωνεις μολις σου παραδοθει, αρα θα ξερεις οτι ειναι αληθινο (εκτος και αν το κουτι μεσα εχει κανενα αδειο σασι ) Με την πιστωτικη θα σου παρουν πρωτα τα λεφτα και μετα μην τον ειδατε.
zeremefico Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Διαφωνώ. Με την αντικαταβολή μπορεί να σου στείλει ένα Nokia 3310 και να το καταλάβεις όταν ανοίξεις τη συσκευασία, αφού δηλαδή έχεις πληρώσει το αντίτιμο και παραλάβει το δέμα. Αντίθετα, με την πιστωτική μπορεί να σου στείλει και πάλι ό,τι θέλει, αλλά αφενός δεν μπορεί να κάνει τον κινέζο αφού η συναλλαγή είναι καταχωρημένη και αφετέρου έχεις μια στοιχειώδη υποστήριξη κάνοντας αμφισβήτιση συναλλαγής. Επίσης συναλλαγή με πιστωτική σημαίνει κατάστημα και όχι ιδιώτης. Κατ'εμέ, η διαδικασία της αντικαταβολής έχει την ίδια ασφάλεια με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χειρότερα, σα να στέλνεις χρήματα με WU. 1
anergos13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 φιλε τα ανοιγεις μπροστα στον courier και αν κατι συμβει το στελνεις πακετακι χωρις να δωσεις μια .....το εχω κανει.....και ολα καλα!!!
Federer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Διαφωνώ. Με την αντικαταβολή μπορεί να σου στείλει ένα Nokia 3310 και να το καταλάβεις όταν ανοίξεις τη συσκευασία, αφού δηλαδή έχεις πληρώσει το αντίτιμο και παραλάβει το δέμα. Αντίθετα, με την πιστωτική μπορεί να σου στείλει και πάλι ό,τι θέλει, αλλά αφενός δεν μπορεί να κάνει τον κινέζο αφού η συναλλαγή είναι καταχωρημένη και αφετέρου έχεις μια στοιχειώδη υποστήριξη κάνοντας αμφισβήτιση συναλλαγής. Επίσης συναλλαγή με πιστωτική σημαίνει κατάστημα και όχι ιδιώτης. Κατ'εμέ, η διαδικασία της αντικαταβολής έχει την ίδια ασφάλεια με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χειρότερα, σα να στέλνεις χρήματα με WU. Δεν ισχυουν αυτα που λες... 1
apostolispk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το καλο ειναι οτι εχει paypal. Μια πιο σιγουρη λυση και απο την πιστωτικη και την αντικαταβολη...
Razor7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 πάντως και το site φαίνεται να μπάζει http://www.mywot.com/en/scorecard/kamthing.com?utm_source=addon&utm_content=rw-viewsc, προσοχή όσοι αγοράσετε χωρίς paypal....
sdfun Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως στους όρους αναφέρεται ότι σε περίπτωση χρεωκοπίας/πτώχευσης του προμηθευτή κλπ, η Εταιρία ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση φέρει. Τα λεφτά όμως θα τα φέρει?...
kukukali Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Διαφωνω .... ο κουριερ φερνει το πακετο και δεν εχει καμμια απολυτως υποχρεωση να περιμενει να ανοιξεις το κουτι για να βεβαιωθεις οτι ειναι αυτο που ζητησες μεσα και να το ξαναπαραλαβει δωρεαν σε περιπτωση λαθους.Μονο αν δεν το παραλαβεις το περνει παλι πισω χωρις χρεωση. 100% ισχυει εχω eshop και γνωριζω.Το αν σου συνεβει εσενα αποτελει την εξαιρεση και οχι τον κανονα.
giorginho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δε ξερω παντως μου κανει εντυπωση που ειναι 141 απο την ωρα που ανοιξε το θεμα μεχρι τωρα... ποσο καιρο δηλαδη τρεχει το deal?
ababapanos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Auto pou les den ginete . . O courrier pou sto efere tha mporouse na xasei tin doulia tou . . Apagoreute na anoixtei to dema prin plirwseis . . Na to parei piso kai na sou dwsei ta lefta sou pali den ginete . . ετσι ειναι... παρα πολλες φορες το εχω ζητησει αυτο που μου φερνουν δεματα με αντικαταβολη απο ολες τις εταιριες και απο ACS και απο γενικη, speedex κλπ... Κανενας κουριερ δεν δεχτηκε να μου ανοιξει το δεμα πριν το πληρωσω. Για να γινει αυτο λενε πρεπει να υπαρχει εντολη αποστοεα που να το επιτρεπει. Και σε καμια αλλη περιπτωση. Αν τωρα καποιοι λενε οτι τους φερνουν τα δεματα και οι κουριερ τους αφηνουν να τα ανοιγουν πριν τα πληρωσουν, τοτε η εχουν φιλαρακι τον ανθρωπο που τους τα φερνει η αυτος ειναι αφελης και δεν ξερει την δουλεια του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα