Προς το περιεχόμενο

AsRock 970 extreme4 ή ΑsRock 970 extreme3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η GIGABYTE 970A-UD3 έχει 10-φασικό κύκλωμα τροφοδοσίας που σημαίνει καλύτερο κλοκάρισμα  και +1 χρόνο εγγύησης !

Οι ASROCK έχουν 4+1 κύκλωμα τροφοδοσίας , όλες οι παραπάνω !

Για αυτό προτείνουμε GIGABYTE , είτε 970A-UD3 (r1.2)   είτε 990XA-UD3 (r1.1)

τοτε λεω να παρω αυτην http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-GA-990FXA-UD3.html εχει καλη αποδοση?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοτε λεω να παρω αυτην http://www.skroutz.gr/s/344346/Gigabyte-GA-990FXA-UD3.html εχει καλη αποδοση?

και η 970 extreme3 τι κυκλομα εχει?

Μη κάνεις το λάθος και πας άσκοπα στην 990FXA -UD3 φίλε μου, εφόσον, όπως μας είπες, δεν σ' ενδιαφέρει oc/crossfire.

Με την Gigabyte 970Α-UD3 που σου προτάθηκε στα 80κάτι € με τα 3 έτη εγγύηση, θα είσαι ΥΠΕΡκαλυμμένος. Μη χαλάσεις τσάμπα χρήματα. Συμφέρει δε και πάρα μα πάρα πολύ περισσότερο και από αυτήν που πρότεινες τελευταία (Asrock 990FX Extreme3).

Η Asrock 970 Extreme 3 έχει κύκλωμα τροφοδοσίας 4+1, αντί 8+2 όπως ήδη σου εξήγησε ο adtakhs. Πολύ περισσότερη ασφάλεια λοιπόν η Gigabyte απ' την Asrock. ;)

* Ρε Τάκη μανία που έχεις με το κλοκάρισμα ρε φίλε! Έχε χάρη που έχει πέσει η τιμή της UD3 και συνεπώς είναι πλέον τρομερό vfm, αλλιώς θα τ' άκουγες πάλι κανονικότατα και με το νόμο! :P

Δεν ενδιαφέρει όλο τον κόσμο το oc ρε άνθρωπα, κάλμαρε!

Δημοσ.

Μη κάνεις το λάθος και πας άσκοπα στην 990FXA -UD3 φίλε μου, εφόσον, όπως μας είπες, δεν σ' ενδιαφέρει oc/crossfire.

Με την Gigabyte 970Α-UD3 που σου προτάθηκε στα 80κάτι € με τα 3 έτη εγγύηση, θα είσαι ΥΠΕΡκαλυμμένος. Μη χαλάσεις τσάμπα χρήματα. Συμφέρει δε και πάρα μα πάρα πολύ περισσότερο και από αυτήν που πρότεινες τελευταία (Asrock 990FX Extreme3).

Η Asrock 970 Extreme 3 έχει κύκλωμα τροφοδοσίας 4+1, αντί 8+2 όπως ήδη σου εξήγησε ο adtakhs. Πολύ περισσότερη ασφάλεια λοιπόν η Gigabyte απ' την Asrock. ;)

* Ρε Τάκη μανία που έχεις με το κλοκάρισμα ρε φίλε! Έχε χάρη που έχει πέσει η τιμή της UD3 και συνεπώς είναι πλέον τρομερό vfm, αλλιώς θα τ' άκουγες πάλι κανονικότατα και με το νόμο! :P

Δεν ενδιαφέρει όλο τον κόσμο το oc ρε άνθρωπα, κάλμαρε!

οραια τοτε περνω αυτην...και επειδη ο φιλος μου θελει και αυτος μητρικη αλλα δεν προτιμαει την gigabyte να του προτινω τη asrock 990fx extreme3?θα ειναι αποτελεσματικη και να αντεξει φυσικα

Δημοσ.

Όχι, δεν τα αξίζει τα χρήματά της η συγκεκριμένη. Έχει 4 + 1 Power Phase Design.

Στο έχει πει ήδη ο adtakhs:

Η GIGABYTE 970A-UD3 έχει 10-φασικό κύκλωμα τροφοδοσίας που σημαίνει καλύτερο κλοκάρισμα  και +1 χρόνο εγγύησης !

Οι ASROCK έχουν 4+1 κύκλωμα τροφοδοσίας , όλες οι παραπάνω !

Για αυτό προτείνουμε GIGABYTE , είτε 970A-UD3 (r1.2)   είτε 990XA-UD3 (r1.1)

Τί πάει να πει ''δεν προτιμαει την gigabyte''?

Δεν είναι θέμα προτίμησης φίλε μου.

Είναι θέμα καλύτερης τεχνολογίας - καλύτερης τιμής - μεγαλύτερης εγγύησης!!!

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν εχω αποφασιση ακομα πια να παρω και θελω να ρωτισω 2 πραγματα:

1.Σε αποδοση η gigabyte με την asrock εχουν διαφορα?γιατι αν δεν εχουν ασ παρω την asrock 970 γιατι οπως ειπα δεν με απασχολει το o/c

2.το 4+1 phase τι παει να πει πως η μητρικη δεν εχει μεγαλο χρονικο διαστιμα ζωης?

Δημοσ.

εγω δεν εχω αποφασιση ακομα πια να παρω και θελω να ρωτισω 2 πραγματα:

1.Σε αποδοση η gigabyte με την asrock εχουν διαφορα?γιατι αν δεν εχουν ασ παρω την asrock 970 γιατι οπως ειπα δεν με απασχολει το o/c

2.το 4+1 phase τι παει να πει πως η μητρικη δεν εχει μεγαλο χρονικο διαστιμα ζωης?

Η διαφορά είναι 8€ !!! και σου δίνει +1 χρόνο εγγύησης .... + το πλεονέκτημα να βάζεις επάνω και τα ποιο ενεργοβόρα cpus , να κλοκάρεις κ.λ.π. !!! 

Το κλοκάρισμα είναι πανεύκολο και όταν το pc θα έχει τα χρονάκια του και θα σέρνεται θα τραβήξεις μια το multi  επάνω και το v core στο 1,45v και θα είσαι στα 4,4-4,5 !!

Τόσο απλά θα έχεις αύξηση απόδοσης και δεν θα πληρώσεις για νέο σύστημα τόσο γρήγορα !

Και η ASROCK κλοκάρει αλλά επειδή έχω δοκιμάσει και τις δυο που αναφέρεις στο θέμα σου έχουν κάτι ψιλοθεματάκια να λύσουν με overvoltage ... 

Αν ο φίλος σου δεν θέλει με τίποτα giga και ψάχνει στις ίδιες τιμές , ας κοιτάξει την ASUS M5A97 R2 !!! 

Καλούλα είναι ...  :-D

Οχι σημαίνει μεγαλύτερη καταπόνηση του κυκλώματος τροφοδοσίας του επεξεργαστή . αφού το ρεύμα μοιράζεται σε λιγότερες τάσεις ! 

Ο κατασκευαστής όμως το έχει ελέγξει και το έχει πιστοποιήσει πως κάνει για τον Α-Β-Γ επεξεργαστή. 

Δημοσ.

Αν ο φίλος σου δεν θέλει με τίποτα giga και ψάχνει στις ίδιες τιμές , ας κοιτάξει την ASUS M5A97 R2 !!! 

Καλούλα είναι ...  :-D

Αυτή μου διέφυγε. Στην ίδια τιμή με την UD3, αλλά και πάλι εγώ είμαι δηλωμένος Gigabytάκιας στις mobos.  :devil:

Δημοσ.

αρα η asrock 970 αξιζει για να στισεις ενα gaming pc λετε.

ηθελα να παρω την asrock γιαιτ μενω επαρχια και θα πανε πανω απο 10 ευρο τα μεταφορικα αν παρω την gigabyte για ατο ηθελα την asrock γιατι την εχουν και εδω στο καταστιμα....εφοσον ομος δεν αξιζει τοτε μαλλον την gigabyte θα παρω.

Δημοσ.

αρα η asrock 970 αξιζει για να στισεις ενα gaming pc λετε.

ηθελα να παρω την asrock γιαιτ μενω επαρχια και θα πανε πανω απο 10 ευρο τα μεταφορικα αν παρω την gigabyte για ατο ηθελα την asrock γιατι την εχουν και εδω στο καταστιμα....εφοσον ομος δεν αξιζει τοτε μαλλον την gigabyte θα παρω.

καλα μην τρελαθουμε που δεν αξιζει η asrock!! Μια χαρα εταιρια ειναι κι απ την στιγμη που δεν θα κανεις κανα extreme oc δεν βλεπω (περα του +1 χρονου εγγυηση) κανενα λογο γιατι να μην την παρεις και να γλυτωσεις και τα 10Ε μεταφορικα.

Οποια κι αν παρεις απο gigabyte,asus & asrock θα εισαι μια χαρα για gaming! αν θελεις να κανεις oc,cf τοτε να συζητησουμε ποια mobo αποδιδει καλύτερα, αλλα οσο το μονο που σε νοιαζει ειναι να εχεις μια vga και ενα cpu stock η εστω και λιγο overclocked τοτε παρε οτι σ αρεσει (και παλι ο μονος λογος που δεν θα επαιρνα asrock ειναι τα 2 αντι 3 χρονια εγγυηση)

Δημοσ.

Mε τα μεταφορικα αλλαζει το θεμα. Οτι συζητηση κανουμε γινεται με βαση τις τιμες στο skroutz. Ποια καταστηματα εχεις κοντα σου?

Δημοσ.

αυτο το καταστιμα που εχω εδω ειναι ενα μικρο δεν εχει καν site και αυτη η μιτρικη http://www.skroutz.gr/s/2355083/Asus-M5A99X-EVO-R2-0.html αξιζει τα  115 ευρο γιατι την εχει εδω αυτο το καταστιμα ειναι καλη για να χτισεις ενα συστιμα για παιχνιδια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...