Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι στ οσταδιο που εδωσα τα στοιχεια μου και τωρα τι απο τα δυο να πατησω?????????

http://img248.imageshack.us/img248/5347/aytoi.jpg

πες τε μου γρηγορα γιατ ιεχω ανοικτο το παραθυρο!!!!!!!!

εχω prepaid card πειραιως προπληρωμενη για να δηλωσω εκει. (ωστε να μου βαζουν χρηματα που θελω ατομα  αλλα και για να κανω και αγορες μεσω pay pal )

αν ναι η αριστερη σε τι χρησιμευει?

ευχαριστω πες τε μου γρηγοραααααααααααααααααα

μεταφραζοντας το....λεει τα εξης

1)Συμπληρώστε PayPal λογαριασμό σας από τον τραπεζικό λογαριασμό σαςΠληρώστε για την αγορά σας ή να στείλετε χρήματα στους φίλους ή την οικογένειά σας με ασφάλεια χρησιμοποιώντας PayPal ισορροπία σας.Κατάστημα σε όλο τον κόσμο, πληκτρολογώντας το email σας και τον κωδικό πρόσβασης PayPal.

2)Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποθηκεύονται με ασφάλεια μέσω PayPalΠληρωμή με μερικά μόνο κλικ, χωρίς να επανέρχονται τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.Κατάστημα σε όλο τον κόσμο χωρίς να αποκαλύψει οικονομικά στοιχεία σας.

Δημοσ.

Για αγορές από το ιντερνετ έχω γραφτεί πριν από χρόνια με την κάρτα μου.

Όσες φορές είχα επιστροφές, αυτές περνούσαν στο λογαριασμό της κάρτας.

Δεν γνωρίζω την άλλη περίπτωση.

Δημοσ.

ειμαι στο προφιλ μου  και τι να πατησω τωρα????????????

http://img706.imageshack.us/img706/4856/tyhyht.jpg

εχω φυσικα αφου τωρα γραφτηκα στο pay pal μηδεν ευρω.

εχω δηλωσει εκει prepaid card πλοπληρωμενη που εχει καποια χρηματα ετσι να υπαρχουν..

για να μπορω να δεχομαι πληρωμες απο ατομα στη pay pal μου ειμαι οκ  τωρα ? (θα τους δινω το email ου μονο?ή πρεπει να κανω καποια αγορα μεσω pay pal ?αν ναι...πως τη φορτιζω αφου ειναι μηδεν τωρα..τι θα πατησω κουμπια..αναλυτικα παρακαλω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...