Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους

το αποφασισα λοιπον θα ξεκινησω σοβαρο προγραματισμο και κατ επεκταση game developing αλλα πριν ξεκινησω ενω εχω μαθει Python και λιγα visual c++ θελω να κανω τις εξης ερωτησεις  που απο την αρχη με παιδεουν {επειδη μπορει να ειναι για τελειως ασχετους οι ερωτησεις δειχτε κατανοηση και μην τραβατε τα μαλια σας ....αχαχχαχ}

1) τι ειναι ενα framework

2) τι ειναι game engine

3) τι ειναι αυτο το stative library και γενικοτερα τι ειναι η library

3)τι ειναι το JDK

4) τι ειναι το bytecode

5)οταν λεμε οτι κανουμε hex edit εννοουμε οτι γραφουμε εντολες assebly απ ευθειας σε hex code η ειναι κατι τελειως διαφορετικο????

ευχαριστω πολυ {υστερογραφο ... μολις πριν λιγο γραφτηκα στο forum και πραγματικα ειναι υπεροχο...}

Δημοσ.

αφου λες πως "θα ξεκινησω σοβαρο προγραματισμο", μηπως θα ηταν καλυτερα να κοιταξεις για καποιο βιβλιο?

Ολα αυτα που ρωτας, ειναι βασικες αρχες και εννοιες προγραμματισμου, οποτε καλυτερα θα ηταν να ζητησεις γνωμες για βιβλια και οχι εννοιες.

Η εννοιες που ρωτας και να απαντηθουν, θα σε γεμισουν αλλες 100 ερωτησεις η καθε μια.

Οποτε καλυτερα να κοιταξεις για ενα πληρες βιβλιο που να τα εξηγει με σειρα και παραδειγματα, για να τα καταλαβεις κι ολας.

Δημοσ.

επειδη εχω ψαξει και ολα τα βιβλια που εχω βρει δεν εξηγουν αυτα καθε αυτα ......... το bytecode και το JDK τα ξερω αλλα πολυ γενικα σαν ενοιες τα υπολοιπα θελω να μαθω ακριβως τι κανει .......{το stative library το framework και το game engine} ειδικα το framework και το game engine.........τωρα που ειπες εχεις κανενα πληρες βιβλιο  για την ακριβη λειτουργια των παιχνιδιων των γραφικων των frameworks και τον game engines

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις πρώτα τι είναι OOP( object oriented programming ) να τον καταλάβεις καλά και έπειτα να ασχοληθείς με game development

Δημοσ.

με συναρτησεις και κλασεις.......ναι ειχα ασχολειθει πριν κανα μηνα και ειχα φιαξει αρκετα προγραμματακια για αυτο ελεγα να κανω το μεγαλο βημα σε game developement....κανενα ebook υπαρχει???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...