Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,

υπαρχει καποιο προγραμμα που  μπορω να στεισω σε ενα υπολογιστη στην δουλεια που εχω που εχει και μοντεμ και μενει παντα ανοιχτος και να μπωρο να στελνω φαχ απο το σπιτι μου μεσω ιντερνετ αλλα με καποιο φαξ driver οχι με ρεμοτε κτλ.

σαν την νινα

http://www.viva.gr/numbers/fax2mail/

www.viva.gr/support/numbers/?HowTo=100

Δημοσ.

τωρα που το ξαναδιαβαζω εχετε δικιο,ηταν περασσμενη η ωρα γιαυτο :)

λοιπον

εχω στο γραφειο ενα υπολογιστη με καρτα μοντεμ και μπορω  να στελνω φαξ οσο βρισκομαι εκει.

στο σπιτι εχω ιντερνετ

πωσ μπορω να στελνω φαχ απο τον υπολογιστη του γραφειο,χρησιμοποιοντασ το στα8ερο εκει, απο το σπιτι μου χωρισ τεαμviewer logmein ktl.

μαλλον κατι τετοιο ψαχνω αλλα σε windows

Δημοσ.

Αυτο που θες να κανεις ειναι στην ουσια remote administration....Και μας ρωτάς πως μπορείς να το κάνεις χωρις remote administration..

Εντελώς ακυρο..

Ο πιο ευκολος και απλως τρόπος είναι με το remote administration των windows..

Απο κει και περα υπάρχει η λυση vpn(οπου θα κάνεις share το fax στο δικτυο) ή πιθανως να μπορούσες να τα καταφερεις και με το google cloud print ,αλλά δε νομίζω ότι αξίζει ο κόπος και η φασαρία...Απλά χρησιμοποίησε το remote administration των windows..

Δημοσ.

καλημερα

λεμε οτι το cloud print μπορει να μου κανει αλλα πως τυπωνω απο word? η δεν μπορω?

αστο τελικα δεν κανει,δεν ανοιγει το διαλογο του φαχ για αρι8μο τηλεφωνου.

Δημοσ.

Απο το γραφειο πως στελνεις τα φαξ? Εχεις καποιο software? Χρησιμοποιεις καποια web υπηρεσια? Τι λειτουργικα εχουν οι 2 αυτοι υπολογιστες?

Προσπαθησε σε παρακαλω να γραφεις πιο κατανοητα τα ελληνικα σου αν μπορεις, για να μπορεις να βρισκεις πιο ευκολα την βοηθεια που ζητας φιλεμ.

Δημοσ.

εχετε δικιο ολοι :)

λοιπον σπιτι win8

γραφειο winxp

δυνατοτητα  να στειλω φαχ απο το γραφειο μεσω φαξ των windows,symantec winfax παλαια εκδοση, και hp πολυμηχανημα με φαξ.

Δημοσ.

Μπορεις τοτε και απλα απο μια δωρεαν υπηρεσια webfax (google it) ή απο τα ιδια τα windows 8 που εχουν ενσωματωμενο fax service, αλλα θα χρειαστεις και στο σπιτι τοποθετηση dial up modem για το δευτερο

http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=39

Μπορεις να το βολεψεις ομως και με εμαιλ.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...