Προς το περιεχόμενο
LionHurt1982

Πρόβλημα με optical drive-Εξαφανιστηκε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξαφνικα εξαφανιστηκε .Τα καλωδια ειναι κανονικα συνδεδεμενα και λειτουργει το tray μια χαρα. Δν το αναγνωριζει ουτε στο device manager.Καποια βοηθεα??

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μήπως έχεις εγκατεστημένο το daemons tool ?Αν ναι δοκίμασε να βγάλεις και να επανασυνδέσεις το drive ,αν συνεχίζει να μην το βλέπει ,απεγκατέστησε το και ξανά κάνε αυτό που λέω πιο πάνω..  

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι δεν εχω daemon tools. Αυτο που δοκιμασα ειναι να βγαλω τα καλωδια του και να τα ξαναβαλω.Αποτι κτλβαινω αυτο μου λες ετσι?Παλι τιποτα ομως.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πας σε αυτη την διευθυνση http://support.micro...om/kb/314060/el


κανεις την αυτοματη διορθωση  και εαν δεν φτιαξει (σε εμενα δεν εφτιαξε),,,,,


μετα κανεις την χειροκινητη που εχει πιο κατω και θα φτιαξει

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι λειτουργικο εχεις?

win 7 64bit.;Ουτε εμενα εφτιαξε αυτοματα. θα δω σε λιγο το χειροκινητο. Ξερεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο?

 

Το προβλημα που εχω ειναι οτι και χειροκινητα που προσπαθω , στο device manager δεν εχει το DVD-CDROM DRIVES οποτε και δεν μπορω να προχωρησω στα παρακατω βηματα...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To drive δουλευε κανονικα και ξαφνικα "σταματησε" ή αλλαξε κατι στον Η/Υ (πχ μπηκε καποια νεα συσκευη) ή το λειτουργικο (καποια νεα εγκατασταση)?

Στο BIOS φαινεται το drive? Αν οχι κοιτα καλωδιωσεις (διαφορετικο καλωδιο) και ports (αλλο IDE/Sata port).

 

Το οτι το tray ανοιγοκλεινει απλα σημαινει οτι παιρνει ρευμα το μοτερ και μεχρι εκει ειναι σωστο το drive. B)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλευε κανονικοτατα. Και σταματησε ξαφνικα. Δν εγινε καμια εγκατασταση ή απεγκατασταση υλικου. Μου κανει εντυπωση γιατι και το τροφοδοτικο ειναι καινουριο( για να χαλασε καποιο καλωδιο) αλλα και το dvdrw εχει δουλεψει απο ελαχιστα εως καθολου. Θα δοκιμασω να του βαλω αλλο καλωδιο sata οπως λες να δω τι θα γινει

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

Στο bios δν φαινεται. Παραξενα πραγματα

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οσα μου λες αν δεν ειναι καποιο απο τα "καλωδια" (ide/sata ή το αντιστοιχο port, ρευμα) τοτε μαλλον βγηκε off το drive.Δεν παιζει ρολο ο χρονος λειτουργιας, μπορει να σου κατσει και απο την πρωτη στιγμη.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον πεθανε..Λογικα με καλυπτει εγγυηση απο το πλαισιο.Θα παω να τους ρωτησω αυριο.Σε ενα παλιο P4 που ειχα για δεκα χρονια δουλευε ασταματητα καθημερινα και ποτε δν χαλασε...

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.