Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εγω αλλαζα μεχρι προσφατα τα λαστιχακια, αλλα μου εσπαγαν τα νευρα γιατι κατι δεν εφαρμοζε σωστα και ανα τακτα χρονικα διαστηματα εβγαινε το λαστιχακι και επρεπε να το ξαναβαζω. Εδωσα 35 και εβαλα της Βοsch (ολοκληρο το συστημα, οχι μονο τα λαστιχα) , μου ειπαν πως για το μοντελο του αυτοκινητου μου δεν υπηρχαν πιο φθηνα (που παιζει και να με δουλεψε, αν και το ειχα ψαξει σχετικα καλα και δεν εβρισκα) και τα βρισκω αρκετα ποιοτικα. 

Αλλα αν και ακριβα το προτιμω απο το να σταματαω μερα παραμερα και να επανατοποθετω το λαστιχο.

Δημοσ.

Oι Valeo έχουν 12 ευρώ το σετ με την τοποθέτηση ρε παιδιά. Είναι τόσο τραγικό το κόστος, σε σχέση με την ασφάλεια που σου παρέχουν;

Δημοσ.

ή έχετε παλιά αυτοκίνητα ή δεν πατε στις αντιπροσωπείες, αυτές οι τιμες που λέει ο φίλος παραπάνω παίζουν

Ποια αντιπροσωπεία εξαναγκαζει να αλλάξει υαλοκαθαριστήρες σε αυτούς κι όχι να κανείς μια έρευνα αγοράς (αν πηγαίνεις σε τέτοια, σκεψου σοβαρά να αλλάξεις άμεσα), ακόμα και bosch πχ να φοράει το ΧΨ αμαξι, εκτός αντιπροσωπείας θα πάρει τους ιδιους ο ενδιαφερόμενος πιο φθηνα.

Γιατί εγώ ακόμα και στην αντιπροσωπεία πάω αγκαλιά με τακάκια επιλογής μου, δίσκους επιλογής μου, λάδια επιλογής μου κτλ κτλ :)

Δημοσ.

Γιατί εγώ ακόμα και στην αντιπροσωπεία πάω αγκαλιά με τακάκια επιλογής μου, δίσκους επιλογής μου, λάδια επιλογής μου κτλ κτλ :)

...και πληρώνεις μόνο την εργασία εννοείς;

Δημοσ.

Ποια αντιπροσωπεία εξαναγκαζει να αλλάξει υαλοκαθαριστήρες σε αυτούς κι όχι να κανείς μια έρευνα αγοράς (αν πηγαίνεις σε τέτοια, σκεψου σοβαρά να αλλάξεις άμεσα), ακόμα και bosch πχ να φοράει το ΧΨ αμαξι, εκτός αντιπροσωπείας θα πάρει τους ιδιους ο ενδιαφερόμενος πιο φθηνα.

Δεν σε υποχρεώνει κανείς, αλλά μερικές φορές για κάποιους ανθρώπους ακόμα και αυτό είναι δύσκολο, πχ στο δικό μου πρέπει κάποιος να γνωρίζει πως θα βάλει τους καθαριστηρες σε θέση service και να μπορείς να τους ξεκουμπωσεις, αν λοιπόν δεν το γνωρίζεις και δεν πιάνουν τα χέρια σου ακόμα και αυτό το απλό πράγμα μπορεί να σου στοιχίσει αλλαγή όλου του σετ μαζί με τα μπράτσα τα οποία θα στραβωσεις άθελα σου

Για αυτό πολλές φορές στα φορά των αυτοκινήτων τα diy αυτός που τα γράφει κάτω κάτω λέει "με δική σου ευθηνη"

Δημοσ.

Δεν σε υποχρεώνει κανείς, αλλά μερικές φορές για κάποιους ανθρώπους ακόμα και αυτό είναι δύσκολο, πχ στο δικό μου πρέπει κάποιος να γνωρίζει πως θα βάλει τους καθαριστηρες σε θέση service και να μπορείς να τους ξεκουμπωσεις, αν λοιπόν δεν το γνωρίζεις και δεν πιάνουν τα χέρια σου ακόμα και αυτό το απλό πράγμα μπορεί να σου στοιχίσει αλλαγή όλου του σετ μαζί με τα μπράτσα τα οποία θα στραβωσεις άθελα σου

Αν έκαναν search στο google και βρήκαν το insomnia και γράφουν την απορία τους, υποθέτω μπορούν να κάνουν άλλο ένα για "wipers service mode" και να πάρουν σαν απάντηση ένα κάρο αναλυτικοτατα tutorials γραπτά και ακόμα καλυτερα σε βιντεο. Problem solved.

Δημοσ.

Λαστιχάκι μόνο. Ποτε δεν έχω βάλει σετ. Κρατανε πολύ αλλά εξαρτάται από την τοποθετηση και σαφώς από την κατάσταση του τζαμιού. Γιατί νομίζεις ότι τα μαμά πάντα κρατανε περισσότερο? Αφού σε καινούριο αμάξι τα πρώτα χρόνο το τζαμι δεν έχει το παραμικρό στίγμα επάνω και ο καθαριστηρας ζωγραφίζει!

Αν χαιδεψεις το παρμπρίζ σου εξωτερικά και νοιώσεις μπιμπίκια η και σημαδια από χαλικακια, και πυρηνικούς καθαριστήρες να βάλεις στο 6μηνο το πολύ χαιρετα τους.

Πάρε σύρμα κουζίνας, το λεπτό αυτό που είναι σαν βαμβάκι και τριψε με λίγο νερό όλο το παρμπρίζ. Θα φυγουν πολλά σχεδόν όλα τα στίγματα. Περνα το μετά και καμια αλοιφή από αυτές που είναι για παρμπρίζ και μετά βάλε πάνω τους καινούριους υαλοκαθαριστήρες.

Επίσης όταν ρίξει βροχή χωμα και είδα σπίτι καθάρισε το παρμπριζ σου με νερό και ένα σφουγγάρι, όχι με τους υαλοκαθαριστήρες.

Αν βάλεις μόνο λαστιχάκια θυμήσου ότι τα σφίγγεις μόνο στη μια ακρη, στα υπολοιπα αυτακια πρεπει να κινειται ελευθερα, διαφορετικά δεν εφαρμόζει στο παρμπρίζ.

Δημοσ.

δεν σφιγγεις τπτ.εχει εγγοπη στην μια ακρη,που κουμπωνει,για να μην βγαινει.τα σφιξιματα και ανοιγματα τα κανουν ασχετα μαστό(ύ)ρια,για να δειξουν οτι κατι κανουν.....αν βγαινει απο την εγκοπη,ή πηρες στενοτερο απο οτι επρεπε λαστιχο,ή το επεασε στα χερια του μαστορι(με αλβανικη προφορα ).....

δεν σφιγγεις τπτ.εχει εγγοπη στην μια ακρη,που κουμπωνει,για να μην βγαινει.τα σφιξιματα και ανοιγματα τα κανουν ασχετα μαστό(ύ)ρια,για να δειξουν οτι κατι κανουν.....αν βγαινει απο την εγκοπη,ή πηρες στενοτερο απο οτι επρεπε λαστιχο,ή το επεασε στα χερια του μαστορι(με αλβανικη προφορα ).....

Δημοσ.

Καλή η παρατήρηση αλλά όταν βγάζω το χαλαρώνω μια ιδέα, οποτε μετά το ξανακλείνω, αλλά όντως όχι αφιξιμο απλά να φωλιασει στην εγκοπή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...