REDODIN7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με το χαράτσι της δεη. Χρωστάει ο νοικάρης μου το ρεύμα και δυο δόσεις του χαρατσιού αλλα επειδή έχω σοβαρό οικονομικό προβλημα θα του πω να πληρώσει μονο το ένα χαράτσι. Γίνετε αυτό όμως δηλαδή να πας στην δεη και να πεις θα πληρώσω το ρεύμα και ένα χαράτσι ή πρέπει υποχρωτικά να τα πληρώσει και τα δυο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Το τέλος επιβαρρύνει τον ιδιοκτήτη, όχι τον ενοικιαστή. Ενδεικτικά: Σε περίπτωση μισθωμένου ακινήτου, για το οποίο ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος εκδίδεται στο όνομα του μισθωτή και εφόσον ο μισθωτής δεν έχει εξοφλήσει το λογαριασμό στον οποίο είναι απαιτητό για καταβολή το συνολικό ποσό του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε., ο κύριος του ακινήτου δύναται να καταβάλει στη Δ.Ο.Υ. εισοδήματός του το αναφερόμενο στο λογαριασμό ποσό του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. λαμβάνοντας από τη Δ.Ο.Υ. βεβαίωση καταβολής του τέλους. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ο ενοικιαστής προκειμένου να εχει ηλεκτρικό θα πληρώσει το χαράτσι και θα στο κρατήσει απο το ενοίκιο, εκτός αν του πας χαρτί απο την εφορίας που να λέει οτι έχεις ρυθμίσει εσυ το θέμα του χαρατσιού
REDODIN7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδια τα ξερω αυτα εγω απλα ρωταω οταν χρωστας 2 χαρατσια πρεπει μεσω ΔΕΗ να τα πληρωσεις και τα 2 ή μπορεις να πληρωσεις μονο το ενα και το αλλο να το αφησεις να παει στην εφορια.
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 είσαι πολύ τυχερός που δέχεται να προπληρώσει το χαράτσι για σένα.γιαυτό το λόγο μάλωσα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζα και μετακόμισα,ευτυχώς σε κάτι καλύτερο με τα ίδια χρήματα. ήταν προκλητικός όμως..μου ερχόταν κάθε φορά με την BMW,διαφορετικό smartphone(galaxy s3,note 2,iphone 5 και άλλα διάφορα),αρμάνι μπλούζες και άλλα ωραία πράγματα.αλλά κάθε πρώτη του μήνα το κουδούνι ντριν ντριν και δώσε του κλάψιμο, δεν έχω να πληρώσω την εφορία,το ένα το άλλο..αη σιχτιρι! συγνώμη που τα γράφω αυτά στο τοπικ σου.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 είσαι πολύ τυχερός που δέχεται να προπληρώσει το χαράτσι για σένα.γιαυτό το λόγο μάλωσα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζα και μετακόμισα,ευτυχώς σε κάτι καλύτερο με τα ίδια χρήματα. ήταν προκλητικός όμως..μου ερχόταν κάθε φορά με την BMW,διαφορετικό smartphone(galaxy s3,note 2,iphone 5 και άλλα διάφορα),αρμάνι μπλούζες και άλλα ωραία πράγματα.αλλά κάθε πρώτη του μήνα το κουδούνι ντριν ντριν και δώσε του κλάψιμο, δεν έχω να πληρώσω την εφορία,το ένα το άλλο..αη σιχτιρι! συγνώμη που τα γράφω αυτά στο τοπικ σου. Γιατι ειμαι τυχερος ? Δεν τα πληρωνει απο την τσεπη του μου τα κραταει απο το ενοικιο αντι για 300 οποτε ερχεται η δεη μου δυνει 240.
rezoma Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με το χαράτσι της δεη. Χρωστάει ο νοικάρης μου το ρεύμα και δυο δόσεις του χαρατσιού αλλα επειδή έχω σοβαρό οικονομικό προβλημα θα του πω να πληρώσει μονο το ένα χαράτσι. Γίνετε αυτό όμως δηλαδή να πας στην δεη και να πεις θα πληρώσω το ρεύμα και ένα χαράτσι ή πρέπει υποχρωτικά να τα πληρώσει και τα δυο. Αν πληρωσει στο αυτοματο μηχανημα πληρωμης των τραπεζων, μπορει να πληρωσει οτι θελει και οσα θελει. Επισης και μεσω web banking. Aν πας στην ΔΕΗ τα θελουν ολα. ΑΥΤΑ
REDODIN7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αν πληρωσει στο αυτοματο μηχανημα πληρωμης των τραπεζων, μπορει να πληρωσει οτι θελει και οσα θελει. Επισης και μεσω web banking. Aν πας στην ΔΕΗ τα θελουν ολα. ΑΥΤΑ Αυτο ξερω οτι ισχυει για το ρευμα μονο οτι η τα πληρωνεις ολα ή κανεις διακανονισμο. Ισχυει και για το χαρατσι μου λες ? Α ναι την κατσμε την βαρκα
rezoma Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο ξερω οτι ισχυει για το ρευμα μονο οτι η τα πληρωνεις ολα ή κανεις διακανονισμο. Ισχυει και για το χαρατσι μου λες ? Α ναι την κατσμε την βαρκα Ναι, αφου θεωρειται ΕΝΑΣ λογαριασμος, ΟΛΑ μαζι. Ειναι σαν να πας και να πεις θελω να πληρωσω το ρευμα, και οχι τα τελη για τον δημο. Στο λεω, γιατι εγω ενοικιαστης ειμαι και παλια ο ιδιοκτητης δεν ηθελε να πληρωσει το ΧΑΡΑΤΣΙ και ειχα παει εγω να πληρωσω μονο το ρευμα και δεν το δεχτηκαν. Τελικα πληρωσα μεσω web banking, μεχρι που καταλαβε ο ιδιοκτητης οτι δεν μπορει να το αποφυγει το ΧΑΡΑΤΣΙ.
Luxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εκανα διακοπη απο το παλιο σπιτι που εμενα και μου ηρθε ο τελικος λογαρισμος μαζι με δυο χαρατσια. Μπορω να παω στη ΔΕΗ και να πληρωσω μονο τον λογαριασμο και τα χαρατσια να πανε στην εφορια του ιδιοκτητη; Πως ακριβως θα το κανω; Στους διακανονισμους;
REDODIN7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εκανα διακοπη απο το παλιο σπιτι που εμενα και μου ηρθε ο τελικος λογαρισμος μαζι με δυο χαρατσια. Μπορω να παω στη ΔΕΗ και να πληρωσω μονο τον λογαριασμο και τα χαρατσια να πανε στην εφορια του ιδιοκτητη; Πως ακριβως θα το κανω; Στους διακανονισμους; Νομιζω οτι 99% μπορεις να το κανεις. Ναι, αφου θεωρειται ΕΝΑΣ λογαριασμος, ΟΛΑ μαζι. Ειναι σαν να πας και να πεις θελω να πληρωσω το ρευμα, και οχι τα τελη για τον δημο. Στο λεω, γιατι εγω ενοικιαστης ειμαι και παλια ο ιδιοκτητης δεν ηθελε να πληρωσει το ΧΑΡΑΤΣΙ και ειχα παει εγω να πληρωσω μονο το ρευμα και δεν το δεχτηκαν. Τελικα πληρωσα μεσω web banking, μεχρι που καταλαβε ο ιδιοκτητης οτι δεν μπορει να το αποφυγει το ΧΑΡΑΤΣΙ. Αμα παει στην εφορια τι γυνετε ? Το ρευμα απο οτι ξερω δεν μπορουν να στο κοψουν, τι αλλο παιζει ?
Luxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα γινεται ή οχι; Και εμενα κατι για web banking μου ειπανε στη ΔΕΗ να τι πληρωσω. Νομιζω στο αυτοματο ταμειο της τραπεζας Πειραιως. Αλλα πως θα πληρωσω μονο την ΔΕΗ χωρις τα χαρατσια εκει; :S
turismi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα γινεται ή οχι; Και εμενα κατι για web banking μου ειπανε στη ΔΕΗ να τι πληρωσω. Νομιζω στο αυτοματο ταμειο της τραπεζας Πειραιως. Αλλα πως θα πληρωσω μονο την ΔΕΗ χωρις τα χαρατσια εκει; :S Δεν υπαρχει καποια διαφοποιηση οταν πληρωσεις, απλα οταν δουν οτι χρωστας και κοιταξουν το ιστορικο πληρωμων σου....μαλλον θα καταλαβουν οτι αυτα που χρωστας ειναι χαρατσια και δεν θα στο κοψουν, και απλα θα στειλουν τα χρωστουμενα σου στην εφορια
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εκανα διακοπη απο το παλιο σπιτι που εμενα και μου ηρθε ο τελικος λογαρισμος μαζι με δυο χαρατσια. Μπορω να παω στη ΔΕΗ και να πληρωσω μονο τον λογαριασμο και τα χαρατσια να πανε στην εφορια του ιδιοκτητη; Πως ακριβως θα το κανω; Στους διακανονισμους; Παρε μαζι σου και το συμβολαιο
Luxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ποιο συμβολαιο; Εχω μονο ενα χαρτι που γραφει οτι εγινε διακοπη του συμβολαιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα