Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο συμβολαιο; Εχω μονο ενα χαρτι που γραφει οτι εγινε διακοπη του συμβολαιου. 

Το μισθωτήριο εννοεί φαντάζομαι.

Δημοσ.

Οκ, ήσουν ενοικιαστής, και το μισθωτήριο(που ίσχυε όσο ήσουν ενοικιαστής) θα το χρησιμοποιήσεις ως αποδεικτικό ότι δεν σου ανήκει το σπίτι. Αυτό πρέπει να κάνεις. Όσο για την μεμψιμοιρία, ασχολίαστη.

Δημοσ.

Τελικα ρωτησα λογιστη και μου ειπε τι ακριβως γινεται. Παω και πληρωνω μονο το ρευμα στη ΔΕΗ. Μετα τα χαρατσια ερχονται στην εφορια μου και πηγαινω στην Δ.Ο.Υ με το συμβολαιο που ειχα κανει και μου τα αφαιρουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσεχε γιατι ετσι την πατησα και εγω.Σημερα το ανακαλυψα.Πηγαινα και πληρωνα τη δεη μονο μεσω του λογιστηριου της και τα λεφτα τα στελνανε στο εετηδε!

Προσπαθω να βρω τροπο να τους καταλογισω ευθυνες

Δημοσ.

Σημερα....κριση στο μυαλο και στην τσεπη.......

Οι εξυπνοι της δεη(λογιστες) τοσο καιρο με κοροιδευαν.Πηγαινα,τους ζητουσα τη μειωση των λογαριασμων(καθε διμηνο) εκτος εετηδε και πληρωνα το ποσο που αντιστοιχουσε,εφοσον το υπογραφανε και με ενημερωνανε οτι τα λεφτα θα πανε δεη.

Σημερα πηγα στην προισταμενη(δηθεν εχασα το λογαριασμο) γιατι ειχα τις αμφιβολιες μου που δεν χρησιμοποιουσαν τα κομπιουτερ οι λογιστες οπως περσι.Με ξαφνιασε ιδιαιτερως οταν μου ειπε οτι απο τα λεφτα που εδινα ενα μεγαλο ποσο πηγε στο εετηδε.Μονο που δεν σφαχτηκαμε...αντε να βρω το δικιο μου...

Οποτε τωρα τι?Να τους αφησω με ενα μεγαλο χαμογελο για τη θεατρικη παρασταση που μου χαρισανε?

Πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι δωρον αδωρο να κινηθω νομικα εναντιον τους,Καμια συμβουλη?

Πως θα εξασφαλισω τις επομενες πληρωμες στη δεη χωρις εετηδε απο τη στιγμη που αλλα λενε(και μαλιστα με μεγαλη σιγουρια) και αλλα κανουνε?

Δημοσ.

Δλδ, συγνωμη κιολας φιλε μου, αλλα ολοι οι υπολοιποι που τα πληρωνουνε τι ειναι; Χαζοι; Και θελεις και ιδεες για να τα αποφυγεις;

Δημοσ.

Δλδ, συγνωμη κιολας φιλε μου, αλλα ολοι οι υπολοιποι που τα πληρωνουνε τι ειναι; Χαζοι; Και θελεις και ιδεες για να τα αποφυγεις;

Δεν ειπα αυτο φιλε μου.

Θα επιθυμουσα πιο αξιοπρεπη απαντηση σε παρακαλω και χωρις υποθεσεις.

Για να μην παρεξηγηθω ομως αναφερω  'πιο λαικα' οτι θα επιθυμουσα να πανε στην εφορια και οχι να τα βαζουν στο εετηδε απο τη στιγμη που τους εχω πει να μην τα βαλουν.Και αυτο γιατι και περυσι το ιδιο εκανα και δεν πηρε ουτε σεντ η δεη για εετηδε.Μαζευοταν αθροιστικα το εετηδε σε καθε λογαριασμο και πηγε κατευθειαν το χρεος στην εφορια στο τελος του χρονου το οποιο διευθετησα.

Φετος ενω λενε τα ιδια με περυσι στο λογιστηριο και εκδιδουν λογαριαμους με τιμη χωρις εετηδε,παιρνουν τα λεφτα και δινουν μερος τους στο εετηδε.

Πιο μπακαλιστικα:

περυσι εχω δεη 170ε + 1η δοση εετηδε 80ε(απο 400ε)=250ε.Παω στο λογιστηριο και τους λεω οτι δεν επιθυμω να πληρωσω χαρατσι.

Μου κανουν αφαιρεση τα 80ε και μου λενε να πληρωσω 170ε.Ομοιως και με τις αλλες δοσεις.Μετα την τελευταια δοση ο λογαριασμος της δεη μου ερχεται καθαρος,μιας και τα εχω πληρωσει ολα και το εετηδε ταξιδευει στην εφορια αποπου γινεται και η ενημερωση.

φετος εχω δεη 170ε + 1η δοση εετηδε 80ε(απο 400ε)=250ε.Παω στο λογιστηριο και τους λεω οτι δεν επιθυμω να πληρωσω χαρατσι.

Μου κανουν αφαιρεση τα 80ε και μου λενε να πληρωσω 170ε.Ομοιως και με τις αλλες δοσεις.Τωρα ειμαι στην 3η δοση και ο λογαριαμος γραφει οφειλη 3χ80ε=270ε(οποτε συμφωνα με τα περσινα μου δεδομενα ειναι εετηδε).Οταν ομως παω στο λογιστηριο,μου λενε οτι χρωσταω στη δεη και οχι εετηδε.Δηλαδη περνανε τα χρηματα που κατεθετα για τη δεη και τα δινανε στο εετηδε,ενω μου λεγανε τα αντιθετα.

Πανω σε αυτα τα δεδομενα λοιπον  εχουμε καποια συμβουλη?

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρε γμτ αυτό ακούω αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά εγγράφως.  Ένας θείος μου με έβαλε να ψάξω, τα παιδιά του δεν ασχολούνται, και δεν θέλω να του πω κάτι έχω που θα του φέρεις όμορφες και πολύχρωμες εκπλήξεις του χρόνου.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς τί γίνεται με το χαράτσι σε ακίνητο που δεν ηλεκτροδοτήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ όλον το χρόνο (1/1 - 31/12);

Έχετε κάνει διακοπή της ηλεκτροδότησης;

Εγώ το πλήρωσα το 2010, έκοψα μετά το ρεύμα, και πριν λίγες μέρες που πήγα εφορία ρώτησα αν χρωστώ κάτι ή αν θα πρέπει να πληρώσω για 2011-2012 (γιατί η χελώνα ακόμα υπάρχει), το χτύπησε στον υπολογιστή και δεν μου βρήκε κάτι χρωστούμενο για τον αριθμό παροχής που της έδωσα (αυτόν που είχα όταν είχα ρεύμα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...