Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά είναι η διαδικασία για να αποκτήσει κάποιος το Lower (Αγγλικά), υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ του κρατικού και αυτό των φροντηστηρίων; Τι ακριβώς παίζει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι "κρατικο" και "φροντηστιριων". Τα πτυχια βγαινουν απο χωρες και απο πανεπηστιμια. Το Michigan,ευρεως γνωστοτερο πτυχιο, για παραδειγμα αυτη τη στιγμη που εχω μπει σε διαδικασια για να δωσω το πληρωσα 155 ευρω. Ενω το κρατικο το πληρωνεις 80. Ειναι ιδιου επιπεδου ομως το Michigan ισχυει και Αμερικη και Αυστραλια. Υπαρχει και το Cambridge ή οπως λεγεται,αλλα ειναι δυσκολοτερο. Για να δωσεις πρεπει να πας σε ενα εξεταστικο κεντρο ή φροντιστηριο (καλυτερα πανε σε φροντιστηριο) και να τους πεις οτι θελεις να δωσεις για να σου δωσουν τα απαιρετητα εγγραφα. Αν θες να δωσεις κρατικο πρεπει μονο νομιζω να κοψεις παραβολο των 80ευρω απο εφορια για το πτυχιο Β και να το πας στη δευτεροβαθμια. Ο,τι αλλο θες ρωτας

Επεξ/σία από mpasketpro
Δημοσ.

Τα Cambridge δεν είναι δυσκολότερα απαραίτητα. Είναι διαφορετικά, με άλλου είδους ασκήσεις.

Ναι, ίσως είναι πιο απαιτητικό ενώ τα Michigan είναι multiple choice, αλλά τα τελευταία έχουν και την πίεση του χρόνου που με το ζόρι προλαβαίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το κρατικό έχει αναγνώριση σε όλη την Ε.Ε. και χαμηλότερα εξέταστρα.

Επιπλέον σου παρέχει μεγαλύτερη εξασφάλιση απόκτησης κάποιου τίτλου με την μορφή που πήραν οι εξετάσεις εδώ και 1 χρόνο, τουλάχιστον όσον αφορά τα μικρότερα διπλώματα. Υπάρχουν 3 εξετάσεις. Η 2η που σε ενδιαφέρει, αντίστοιχη για το lower χωρίζεται σε B1, B2. Μπορεί να μην καταφέρεις να πιάσεις την βαθμολογία για το  B2 όμως μπορεί να πιάσεις το σκορ για το B1 οπότε και θα λάβεις και τον αντίστοιχο τίτλο.

Περισσότερα εδώ : http://www.minedu.gov.gr/index.php/eksetaseis/kpg.html

Δημοσ.

Παντως εμενα μου ειπαν πως εχει βγει μια προσφορα Michinga+TOIC 175 ευρω μαζι. Το TOIC εχει 100 ερωτησεις listening και 100 GVR (grammar,vocabulary,reading) απο,τι μου ειπαν και αναλογως με το τι σκορ θα πιασεις παιρνεις Lower,Advance και Proficiency. Ομως το lvl Proficiency του TOIC δεν αναγνωριζεται απο το ελληνικο δημοσιο. (Δεν ξερω γιατι) Ειναι πολυ ενδιαφερουσα προσφορα και θα το δωσω το TOIC.

Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν κατάλαβα τίποτα για το πως αποκτάς το κρατικό lower

Πρέπει δηλαδή να πάω απαραίτητα φροντιστήριο πάλι; Έχω κάνεις κάποιες τάξεις πιο παλιά σε φροντιστήριο..

Εγώ δεν θέλω να ανακατευτώ με φροντιστήρια πάλι, έχω κάποια γνώση Αγγλικών.. Θα ήθελα να μου πείτε τι είναι αυτό που γράφει ο chill παραπάνω σχετικά με τις τάξεις..

Η ύλη δίνεται από κάποια βίβλια, αν ναι ποιά θα πρέπει να έχω;

Από ότι είδα υπάρχει αίτηση εδώ http://www.minedu.gov.gr/index.php/eksetaseis/kpg.html

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για φροντιστήριο; Γιατι το Michigan προϋποθέτει υποχρεωτικα να κανεις φροντιστήριο για να δώσεις και δεν το ξέρω; Αίτηση χρειάζεται να κανείς απλώς σε οποιαδήποτε εξέταση επιλεξεις.

Για το Michigan έχει κάποια βιβλία η ελληνοαμερικανικη Ένωση.

Για το κρατικό μπορείς να βρεις θέματα απο προηγούμενες εξετάσεις στο link που σου έδωσα.

• Like 3
Δημοσ.

Ποιος μίλησε για φροντιστήριο; Γιατι το Michigan προϋποθέτει υποχρεωτικα να κανεις φροντιστήριο για να δώσεις και δεν το ξέρω; Αίτηση χρειάζεται να κανείς απλώς σε οποιαδήποτε εξέταση επιλεξεις.

Για το Michigan έχει κάποια βιβλία η ελληνοαμερικανικη Ένωση.

Για το κρατικό μπορείς να βρεις θέματα απο προηγούμενες εξετάσεις στο link που σου έδωσα.

Lower Michigan είναι το κρατικό Lower από ότι κατάλαβα σωστά;

Δημοσ.

Το B2 της κρατικής πιστοποίησης είναι το αντίστοιχο του lower των Michigan/Cambridge.

1. Επίπεδο Α1 «Στοιχειώδης γνώση της ξένης γλώσσας»
2. Επίπεδο Α2 «Βασική γνώση της ξένης γλώσσας»
3. Επίπεδο Β1 «Μέτρια γνώση της ξένης γλώσσας »
4. Επίπεδο Β2 «Καλή γνώση της ξένης γλώσσας »
5. Επίπεδο Γ1 «Πολύ καλή γνώση της ξένης γλώσσας »
Δημοσ.

Οχι φιλε μπερδευεσαι. ΤΟ κρατικο ειναι απο το κρατος, δε χρειαζεται καν να πας σε φροντιστηριο για να το δωσεις πρεπει να παρεις μια αιτηση να την γραψεις και με ενα παραβολο των 80 ευρω να πας να δωσεις. Για το Michigan σου ειπα φροντιστηριο επειδη πρεπει απο καπου να παρεις την αιτηση. Απλα πας και τους λες θελω μια αιτηση για το Michigan. Λογικα μετα στην δινουν.

Δημοσ.

Οχι φιλε μπερδευεσαι. ΤΟ κρατικο ειναι απο το κρατος, δε χρειαζεται καν να πας σε φροντιστηριο για να το δωσεις πρεπει να παρεις μια αιτηση να την γραψεις και με ενα παραβολο των 80 ευρω να πας να δωσεις. Για το Michigan σου ειπα φροντιστηριο επειδη πρεπει απο καπου να παρεις την αιτηση. Απλα πας και τους λες θελω μια αιτηση για το Michigan. Λογικα μετα στην δινουν.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι το Michigan;

Δημοσ.

Για εμενα το michigan ηταν πολυ ανωτερο στις εξετασεις.Θυμαμαι μια μεγαλη αιθουσα με τεραστια ηχεια κτλ ,και 3-4 να περνανε διπλα σου να μην σε πιασουν να αντιγραψεις.Επισης η ωρα που σου δινουν ειναι αρκετα πιο μικρη αποτι στο βρετανικο.

Το  αλλο πας σε σχολειο,μιλαμε για πολλες ωρες [3 ωρες για 2 εκθεσεις της πλακας],και ηχεια,Ενα κασετοφωνο[Ελεος].Τα πηρα και τα δυο ,αλλα ειχα δυσκολευτει παραπανω στο michigan,κυριως για τον χρονο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...