Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχει και αλλη μια λύση, να δώσεις το edexcel που ειναι αρκετά εύκολο, εχει 2 ή 3 κείμενα νομίζω και 2 εκθέσεις εύκολες. Δε θυμάμαι αν ειναι όντως έτσι, γιατι έχουν περάσει χρονια απο τότε που το έδωσα. Υ.Γ.: Ειμαι ο μοναδικός που θεωρεί το Michigan πιο δύσκολο απο το Cambridge? Sent from my iPhone using Insomnia
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Το Michigan μπορεί να θεωρηθεί πιο δύσκολο αποκλειστικά λόγω χρόνου. Κατά τ' άλλα, multiple choice είναι, και να μην ξέρεις την απάντηση βαράς στην τύχη. Στο Cambridge αν δεν ξέρεις μπορεί να αφήσεις και κενά. 1
chill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά θεωρώ οποιαδήποτε άσκηση με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ευκολότερη από οτιδήποτε άλλο. Δεν έχω αποτύχει ποτέ πουθενά σε τέτοιο είδος εξετάσεων, είτε αφορά ξένες γλώσσες, είτε μαθήματα προπτυχιακού και master. Και τώρα επέλεξα για τα Γαλλικά τις εξετάσεις του υπουργείου γι'αυτόν ακριβώς το λόγο. Θα δώσω για το B2 έχοντας μόλις 40ωρες μαθημάτων στην πλάτη παρόλα αυτά ευελπιστώ να τα καταφέρω. Αν πήγαινα για εξετάσεις στο Γαλλικό Ινστιτούτο η αποτυχία από μέρους μου θα ήταν δεδομένη.
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι είναι, εγώ που έδωσα και τα δύο για Proficiency, το Michigan μου φαινόταν αστείο. Είχες 4 επιλογές, οι 2 ήταν εντελώς άκυρες και έπαιρναν πούλο σε κλάσματα δευτερολέπτου, και στην ουσία έπαιζες μεταξύ δύο. Το μόνο που με δυσκόλεψε στο Michigan ήταν ο χρόνος. Για να ξεκινήσω να γράψω την πρώτη λέξη στην έκθεση, χρειαζόμουν 5-10 λεπτά για να τη φτιάξω στο μυαλό μου. Οπότε μετά έπρεπε να γίνω Βέγγος για να προλάβω. Και παρόλο που έγραψα «παιδική» έκθεση, πήρα σχεδόν άριστα, απορώ οι άλλοι τι έγραφαν δηλαδή :Ρ
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Και παρόλ' αυτά αυτοί συνήθως δε γράφουν καλές εκθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα