panos_saxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξέρω αν το εγραψα σωστα , για κάποιο τηλεχειριστήριο για να παίζω κυριως παιχνίδια οδήγησης. Το bucket χαμηλό , το πολύ 30 € . Θα με ενδιεφερε η γνώμη κάποιου που χρησιμοποιει ηδη κάποιο. Γιατί έχω ήδη ξοδέψει άπειρα 10€ για ψευτομοχλους που χαλάνε η δεν κάνουν για όλα τα παιχνίδια. Το ιδανικό θα ήταν ένας μοχλός όπως του play station 3 που για μένα είναι τέλειος σε θέμα εργονομιας( καταραμενη συνηθεια)
veteranos123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μετά το control του xbox 360 (για pc) Site: http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Logitech-Gamepad-F310-940-000115.htm">αυτό είναι το καλύτερο χειριστήριο.Οπότε εγώ συ προτείνω το logitech εκτός και αν μπορείς να πας σε αυτό του xbox.
panos_saxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 κι εγώ για ακριβως αυτό ενδιαφέρομαι , το Logitech , γιατί είναι σχεδόν ιδιο με του play station και με βολεύει. Απλά πρόσφατα το πήρα ένας φίλος και δυστηχώς δεν του το αναγνωρίζει σε formula 1 και need for speed. Μόνο pro evolution παίζει χωρίς πρόβλημα. Υπαρχει κάποιος τροπος να ξέρω εκ των προτέρων αν είναι συμβατό με τα παιχνίδια που θέλω η το αγοράζω και ελπίζω ?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 μιας κ εχω το F510 εχει κουμπακι που αλλαζει τη "συμβατοτητα" δηλαδη σε παιχνιδια που δεν υποστηριζουν τον 360 controller αλλαζεις το διακοπτακι και τον βλεπει ως απλο χειριστηριο(logitech f510 δηλαδη)-directInput στα υπολοιπα παιχνιδια που υποστηριζουν 360 το γυρνας σε Xinput και αυτοματως διαβαζεται σαν 360 controller απο το συστημα. (ελπιζω βεβαια να ισχυει και το ιδιο με το 310)
panos_saxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Για να καταλάβω , το f510 που λες είναι και αυτό της Logitech έτσι ?απλά πιο καινούριο?
veteranos123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Για να καταλάβω , το f510 που λες είναι και αυτό της Logitech έτσι ?απλά πιο καινούριο? Ναι
panos_saxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μολις έμαθα από τον φιλί που ελεγα ότι το δικό του είναι μια πιο ακριβη απομημηση του Logitech και προφανώς γι αυτό δεν είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια άρα προχοραω στην αγορά του f310 και ευελπιστώ πως θα κανει
Xristaras12 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον,μιας και το κοιταξα ΚΑΙ το 310 εχει το διακοπτακι,αρα λογικα θα διαβαζεται απο ολα τα παιχνιδια αρκει να αλλαξεις θεση στον διακοπτη για Xinput/DirectInput δηλαδη.
panos_saxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Καλώς φίλε ευχαριστώ για τι βοήθεια.
nike1600 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εχω το πρωτο που πρωταθηκε και ειναι αψογο! Κανενα θεμα ασυμβατοτητας και εχει ιδια αισθηση με το χειριστηριο του 3
panos_saxo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα βρηκα το f510 με 26,99 στα media markt και παρηγγειλα αυτο ! ευχαριστω και παλι για την βοηθεια
panos_saxo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παίζει να είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κοσμου !με πήραν από το κατάστημα και αφού μου ζήτησαν συγνώμη που τελικά δεν υπαρχει το χειριστήριο που παραγγειλα , μου στέλνουν στην ίδια τιμή το f 710 !!
Xristaras12 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πω ρε μαν! μια χαρα εισαι τοτε,ειναι βεβαια ασυρματο αυτο που σου στελνουν αλλα δεν υπαρχει καμια διαφορα απο το f510! οταν το συνδεσεις γυρνα το διακοπτακι στο xinput να στο δει απευθειας ως x360 controller και μετα βαλτο στο D να το δει και ως απλο χειριστηριο. Προσωπικα drivers δεν περασα απο το cd που ειχε μεσα,μου κατεβασε αυτοματα απο το windows update(οταν το συνδεσα στο D)
panos_saxo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ναι το ξέρω με ρώτησε πρώτα αν θέλω και του λέω είσαι καλα ρε φίλε εννοείτε!!μπράβο πάντως , αν και δεν είχα ξανά κάνει αγορά από media markt , δεν το περιμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα