Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το εγραψα σωστα , για κάποιο τηλεχειριστήριο για να παίζω κυριως παιχνίδια οδήγησης. Το bucket χαμηλό , το πολύ 30 € . Θα με ενδιεφερε η γνώμη κάποιου που χρησιμοποιει ηδη κάποιο. Γιατί έχω ήδη ξοδέψει άπειρα 10€ για ψευτομοχλους που χαλάνε η δεν κάνουν για όλα τα παιχνίδια. Το ιδανικό θα ήταν ένας μοχλός όπως του play station 3 που για μένα είναι τέλειος σε θέμα εργονομιας( καταραμενη συνηθεια)

Δημοσ.

Μετά το control του xbox 360 (για pc) Link.png Site: http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-periferiaka/Logitech-Gamepad-F310-940-000115.htm">αυτό είναι το καλύτερο χειριστήριο.Οπότε εγώ συ προτείνω το logitech εκτός και αν μπορείς να πας σε αυτό του xbox.

Δημοσ.

κι εγώ για ακριβως αυτό ενδιαφέρομαι , το Logitech , γιατί είναι σχεδόν ιδιο με του play station και με βολεύει. Απλά πρόσφατα το πήρα ένας φίλος και δυστηχώς δεν του το αναγνωρίζει σε formula 1 και need for speed. Μόνο pro evolution παίζει χωρίς πρόβλημα. Υπαρχει κάποιος τροπος να ξέρω εκ των προτέρων αν είναι συμβατό με τα παιχνίδια που θέλω η το αγοράζω και ελπίζω ?

Δημοσ.

μιας κ εχω το F510 εχει κουμπακι που αλλαζει τη "συμβατοτητα"

δηλαδη σε παιχνιδια που δεν υποστηριζουν τον 360 controller αλλαζεις το διακοπτακι και τον βλεπει ως απλο χειριστηριο(logitech f510 δηλαδη)-directInput

στα υπολοιπα παιχνιδια που υποστηριζουν 360 το γυρνας σε Xinput και αυτοματως διαβαζεται σαν 360 controller απο το συστημα.

(ελπιζω βεβαια να ισχυει και το ιδιο με το 310)

Δημοσ.

Μολις έμαθα από τον φιλί που ελεγα ότι το δικό του είναι μια πιο ακριβη απομημηση του Logitech και προφανώς γι αυτό δεν είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια άρα προχοραω στην αγορά του f310 και ευελπιστώ πως θα κανει

Δημοσ.

λοιπον,μιας και το κοιταξα ΚΑΙ το 310 εχει το διακοπτακι,αρα λογικα θα διαβαζεται απο ολα τα παιχνιδια αρκει να αλλαξεις θεση στον διακοπτη

για Xinput/DirectInput δηλαδη.

Δημοσ.

Παίζει να είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κοσμου !με πήραν από το κατάστημα και αφού μου ζήτησαν συγνώμη που τελικά δεν υπαρχει το χειριστήριο που παραγγειλα , μου στέλνουν στην ίδια τιμή το f 710 !!

Δημοσ.

πω ρε μαν!

μια χαρα εισαι τοτε,ειναι βεβαια ασυρματο αυτο που σου στελνουν αλλα δεν υπαρχει καμια διαφορα απο το f510!

οταν το συνδεσεις γυρνα το διακοπτακι στο xinput να στο δει απευθειας ως x360 controller και μετα βαλτο στο D να το δει και ως απλο χειριστηριο.

Προσωπικα drivers δεν περασα απο το cd που ειχε μεσα,μου κατεβασε αυτοματα απο το windows update(οταν το συνδεσα στο D)

Δημοσ.

Ναι το ξέρω με ρώτησε πρώτα αν θέλω και του λέω είσαι καλα ρε φίλε εννοείτε!!μπράβο πάντως , αν και δεν είχα ξανά κάνει αγορά από media markt , δεν το περιμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...