Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να βγάζεις τις ζελατίνες? 7
fylatos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ειδικά οι ζελατίνες πάνω σε οθόνες αφής και τα screen protectors είναι ελεεινά !!! πιο πολλή ζημιά κάνεις στο πάνελ με την πίεση που χρειάζεται για να πιάνει το touch event πάνω από την καπότα που του χεις φορέσει , παρά την προστασία που του παρέχεις.. το γαμωπάνελ έχει guerilla glass απάνω, άμα είναι να σπάσει δεν το σώζει η καπότα!! μα δεν το βάζεις για να μην σπάσει, για να μην το γρατσουνίσεις το βάζεις. Και ναι το gorilla glass γρατσουνίζεται και το screen protector. Μάντεψε ποιο είναι τσάμπα να αλλάξεις και ποιο κλαις;
Downloadpercent Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ τις βγάζω πάντα. Κι απορώ γιατί μερικοί τις κρατάνε ή ακόμα χειρότερα γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό το "πλαστικάκι" βγαίνει! ε όχι ρε φίλε, υπάρχουν τέτοιοι μ...ες? Μου αρέσει ρε που κρατάνε το πλαστικάκι ενώ είναι μέσα στην μπίχλα και στις γωνίες έχει ξεκολλήσει πω πω ΑΠΑΙΣΙΟ είναι!!! θα μου πεις εδώ βλέπω άτομα με iPhones σπασμένα και τα καμαρώνουν!!! και άλλοι τόσοι με iPhone χωρίς κάρτα μέσα!!! γελάααααααααααααααααααααααααωωωω!!! υγ: Μην σβήσετε το μήνυμα μου!!!! 1
kfyros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 μα δεν το βάζεις για να μην σπάσει, για να μην το γρατσουνίσεις το βάζεις. Και ναι το gorilla glass γρατσουνίζεται και το screen protector. Μάντεψε ποιο είναι τσάμπα να αλλάξεις και ποιο κλαις; έχουν περάσει δεκάδες κινητά με touch screen τα τελευταία 13 χρόνια από τα χέρια μου (το πρώτο μου ήταν το handspring visor το 2000), και ποτέ μα ποτέ δεν μπόρεσα να τα χρησιμοποιήσω με καπότες στην οθόνη.. όποτε έβαζα τέτοιες ιστορίες (κι έχω δοκιμάσει πάρα πολλές), τις έβγαζα μετά από μερικές μέρες (το πολύ εβδομάδες).. η μείωση της ακρίβειας και της ευαισθησίας της οθόνης είναι τραγική, σε σημείο που να σου σπάει τα νεύρα.. Η άποψη μου είναι , ότι , αν είναι να βγαίνει το δάχτυλο μου (ή το πενάκι) από την άλλη μπάντα για να μη γρατζουνιστεί η οθόνη, ε , ας γρατζουνιστεί το γαμίδι . Στα pen-based smartphones που μπορούσαν να γρατζουνιστούν εύκολα μπορεί και να είχαν μια λογική οι ζελατίνες. Στις thumb-based συσκευές όμως τις θεωρώ απόλυτη ανοησία. Τι θα κάνεις , θα το γρατζουνίσεις με τα νύχια σου ; Αν είναι τόσο μαλάκας κάποιος που θα το βάζει στην τσέπη μαζί με τα κλειδιά και θα το κάνει κώλο, ας πάρει μια δερμάτινη pouch θήκη να το προστατέψει, όχι μια ζελατίνα της πλάκας. Διαφωνώ κάθετα με τη λογική του να παίρνει κάποιος smartphone που δεν το σηκώνει η τσέπη του, για να πουλάει μούρη, και να το χρησιμοποιεί σαν κόσμημα για να το μοστράρει (σε καφετέριες κλπ. ) Και επακόλουθα με την απίστευτη μαλακία του να βγάζει κάποιος ηλεκτρονική συσκευή πάνω σε τραπέζια με διάφορα υγρά και τις περισσότερες περιπτώσεις να γίνεται μπλουμ και να την κλαίει (κλειδιά αυτοκινήτων-κινητά κλπ.) . Επίσης διαφωνώ με την λογική των χασομέρηδων που ανανεώνουν τα smartphones τους κάθε έξι μήνες και τους ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση για να τα μεταπωλήσουν "αγρατζούνιστα" . Get a life you geeks είναι η απάντηση μου !! Για να στήσω κάθε συσκευή που παίρνω χρειάζομαι περίπου ένα δίμηνο για ψάξιμο εφαρμογών - δυνατοτήτων συσκευής-σωστή λειτουργία χωρίς κολλήματα κλπ. οπότε δεν είμαι να χασομεράω με άλλη συσκευή κάθε τόσο.. Έχεις δίκιο όσον αφορά τις ζημιές, φυσικά και δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου, αλλά δεν κλαις τα λεφτά σου για μια γρατζουνιά, τα κλαις όταν φάει αστεροπουλάδα και σκάσει χάμω σαν καρπούζι και μαζεύεις τα σκόρπια εντόσθια τριγύρω. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα Screen protectors πάνε περίπατο.. Για αυτό λοιπόν όποτε τα βρω, αγοράζω πακέτα σέρβις-ασφάλισης που προσφέρονται στις μεγάλες αλυσίδες τελευταία, με τις οποίες πληρώνεις πολύ μικρή συμμετοχή (ή καθόλου) για επισκευές που ΔΕΝ καλύπτονται από εγγύηση.. Τελευταία έφαγε το note ii μου πουλάδα (το πήρα το Νοέμβρη) , έσκασε σαν καρπούζι κάτω και έγινε θρύψαλα το γυαλί. Καμιά θήκη και καμιά καπότα δεν το γλύτωνε αυτό. Η ασφάλεια που του έκανα όμως , τα έβγαλε τα λεφτά της , και απλώς τρώω τη σπαστική καθυστέρηση μέχρι να επισκευαστεί... 1
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να βγάζεις τις ζελατίνες?Να σκας εκεινες τα σακουλακια με τις φουσκαλες που κανεις δεν ξερει πως λεγονται 1
lostgravity Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 έχουν περάσει δεκάδες κινητά με touch screen τα τελευταία 13 χρόνια από τα χέρια μου (το πρώτο μου ήταν το handspring visor το 2000), και ποτέ μα ποτέ δεν μπόρεσα να τα χρησιμοποιήσω με καπότες στην οθόνη.. όποτε έβαζα τέτοιες ιστορίες (κι έχω δοκιμάσει πάρα πολλές), τις έβγαζα μετά από μερικές μέρες (το πολύ εβδομάδες).. η μείωση της ακρίβειας και της ευαισθησίας της οθόνης είναι τραγική, σε σημείο που να σου σπάει τα νεύρα.. Η άποψη μου είναι , ότι , αν είναι να βγαίνει το δάχτυλο μου (ή το πενάκι) από την άλλη μπάντα για να μη γρατζουνιστεί η οθόνη, ε , ας γρατζουνιστεί το γαμίδι . Στα pen-based smartphones που μπορούσαν να γρατζουνιστούν εύκολα μπορεί και να είχαν μια λογική οι ζελατίνες. Στις thumb-based συσκευές όμως τις θεωρώ απόλυτη ανοησία. Τι θα κάνεις , θα το γρατζουνίσεις με τα νύχια σου ; Αν είναι τόσο μαλάκας κάποιος που θα το βάζει στην τσέπη μαζί με τα κλειδιά και θα το κάνει κώλο, ας πάρει μια δερμάτινη pouch θήκη να το προστατέψει, όχι μια ζελατίνα της πλάκας. Διαφωνώ κάθετα με τη λογική του να παίρνει κάποιος smartphone που δεν το σηκώνει η τσέπη του, για να πουλάει μούρη, και να το χρησιμοποιεί σαν κόσμημα για να το μοστράρει (σε καφετέριες κλπ. ) Και επακόλουθα με την απίστευτη μαλακία του να βγάζει κάποιος ηλεκτρονική συσκευή πάνω σε τραπέζια με διάφορα υγρά και τις περισσότερες περιπτώσεις να γίνεται μπλουμ και να την κλαίει (κλειδιά αυτοκινήτων-κινητά κλπ.) . Επίσης διαφωνώ με την λογική των χασομέρηδων που ανανεώνουν τα smartphones τους κάθε έξι μήνες και τους ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση για να τα μεταπωλήσουν "αγρατζούνιστα" . Get a life you geeks είναι η απάντηση μου !! Για να στήσω κάθε συσκευή που παίρνω χρειάζομαι περίπου ένα δίμηνο για ψάξιμο εφαρμογών - δυνατοτήτων συσκευής-σωστή λειτουργία χωρίς κολλήματα κλπ. οπότε δεν είμαι να χασομεράω με άλλη συσκευή κάθε τόσο.. Έχεις δίκιο όσον αφορά τις ζημιές, φυσικά και δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου, αλλά δεν κλαις τα λεφτά σου για μια γρατζουνιά, τα κλαις όταν φάει αστεροπουλάδα και σκάσει χάμω σαν καρπούζι και μαζεύεις τα σκόρπια εντόσθια τριγύρω. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα Screen protectors πάνε περίπατο.. Για αυτό λοιπόν όποτε τα βρω, αγοράζω πακέτα σέρβις-ασφάλισης που προσφέρονται στις μεγάλες αλυσίδες τελευταία, με τις οποίες πληρώνεις πολύ μικρή συμμετοχή (ή καθόλου) για επισκευές που ΔΕΝ καλύπτονται από εγγύηση.. Τελευταία έφαγε το note ii μου πουλάδα (το πήρα το Νοέμβρη) , έσκασε σαν καρπούζι κάτω και έγινε θρύψαλα το γυαλί. Καμιά θήκη και καμιά καπότα δεν το γλύτωνε αυτό. Η ασφάλεια που του έκανα όμως , τα έβγαλε τα λεφτά της , και απλώς τρώω τη σπαστική καθυστέρηση μέχρι να επισκευαστεί... Τι λε ρε παιδί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Να σκας εκεινες τα σακουλακια με τις φουσκαλες που κανεις δεν ξερει πως λεγονται ισοπαλία μπορώ να πω...
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Και αμα ειναι τοσο? http://www.amazon.co.uk/500mm-Large-Bubble-Wrap-Delivery/dp/B0025X69YQ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τοποθετείς μια αντίστοιχου μήκους ζελατίνα στο δρόμο και την αφαιρείς
Sadamiraq Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τοποθετείς μια αντίστοιχου μήκους ζελατίνα στο δρόμο και την αφαιρείς Wow τελειο 1
PCharon Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ, μόνο εγώ κρατάω ζελατίνες στο τοπικ...Κυρίως σε μικρές οθόνες (κινητά φωτογραφική μηχανή, διάφορα άλλα) που δεν είναι αφής (αν αφησεις σε αφής μάλλον πάσχεις από μαζοχισμό) αλλά και σε άλλα πράγματα ενίοτε. Η ζελατίνα βρίσκεται εκεί για να προστατεύει από τις γρατζουνιές. Εδώ πουλάνε και αντίστοιχα μόνα τους που ονομάζονται "screen protectors" εγώ που το έχω τσάμπα γιατί να το βγάλω με τη μία; ΟΜΩΣ, αν αρχίσουν να ξεκολλάνε λόγω σκόνης δε τις αφήνω, η σκόνη που εγκλωβίζεται μπορεί να γδάρει την οθόνη.Γενικά, αυτό που κάνω είναι να αφήνω λίγο καιρό τις ζελατίνες, όσο το πράγμα ακόμα «γυαλίζει», και μετά τις βγάζω.(> Τη προεξοχή στις ζελατίνες οθονών τη κόβω με λεπίδι και δε φαίνεται εύκολα αν έχει ζελατίνα πάνω. ΠΑΡΤΕ ΤΑ)Στο τηλεκοντρόλ της τιβι επίσης υπάρχει μόνιμα ζελατίνα, η οποία αλλάζει κατά καιρούς. Δεν είναι για τα μικροβια, αλλά επειδή το χέρι αφήνει λιπαρότητα που καταστρέφει πλαστικά/λάστιχα/και τελικά τις επαφές > αρχίζει να μη πιάνει καλά > μετά καταλήγεις με μια μούφα τηλεκοντρόλ του εμπορίου επειδή το αυθεντικό δεν υπάρχει ή είναι ακριβό.Γενικά έχω τη τάση να διατηρώ τα αντικείμενα σε άριστη κατάσταση, γι αυτό κι όποιος αγόρασε μεταχειρισμένο πράγμα από μένα ήταν λες και μόλις είχε βγει από το κουτί (ή ακόμα και με το κουτί μαζί και τα σακουλάκια που το κάλυπταν όταν βγήκε από το κουτί).Φεύγω... 5
linkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 2 (ΔΥΟ) τυποι στο προγραμμα μου εχουν το galaxy nexus με την μαμισια ζελατινα στην μπροστινη οθονη η οποια εχει τυπωμενο με μεγαλα γραμματα ''GALAXY NEXUS'' οπως φαινεται στο 1:20 του παρακατω video. Tα χρησιμοποιουν ετσι με αυτη την μλκια στην οθονη εδω και κανα 4μηνο και παρ'οτι τους εχω ενημερωσει σχετικα με την υπαρξη των screen potectors,δεν φαινεται να τους ενδιαφερει ιδιαιτερα. Εχω σταματησει να τους πλησιαζω γιατι καθε φορα που το βλεπω αυτο το πραγμα στην οθονη αναγουλιαζομαι ασχημα. 1
caution Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ζελατίνες, ανέγγιχτα brushed aluminums, καλύμματα σε αυτοκίνητο με δέρματα από κάτω κτλ, είναι ψυχώσεις. Βάλτε έναν φίλο που σας αγαπάει, να σας πλακώσει στις σφαλιάρες. Σοβαρά. 5
gatokoritso Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το πιστεύω...οκ το δέχομαι να πάρεις νέα tv και να αφήσεις κανα αυτοκόλλητο στη βαση αλλα τη ζελατινα πανω στην οθονη του κινητου με γράμματά οχι ε οχι! Πες τους την επομενη φορα που θα τους δεις να σε αφησουν να βγάλεις φωτο τα κινητά τους. Στο γιατί πες για να γελάσει ο κοσμάκης με τη μαλακία που σας βαράει.
Ntinaras Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 εγω προσπαθουσα να τη κρατησω 2-3 μερες πανω μεχρι να ρθει το screen protector apo ebay,αλλα γεμισε χλιπι χλιπι ,και το βγαλα. οσο για τα τηλεκοντρολ,η καλυτερη λυση ειναι να ειναι μονιμα τυλιγμενα με σελοφαν για φαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα