dreaming123 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παλιά τα τύλιγα και εγώ τα τηλεκοντρόλ αλλά πλέον πεινάω τα βράδια και τρώω κανα μεζεδάκι!!! Κυρίως μενού εχω στο πληκτρολόγιο....xaxaxa
Gtr34 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Οχι ζελατινες οχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες για να μπορουμε να χαιρομαστε την καθαρη θαλασσα και αυτο το καλοκαιρι 3
kostastnt Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ τις κρατάω για 2-3 μέρες στα πάντα ώστε σε περίπτωση doa να μην ακούω παπαροδικαιολογιες απο το καθε λαμογιο στα μαγαζια.. <br><br> Σε οτι κινητο περναει απο τα χερια μου βαζω screen protectors.. Συνηθως κινεζικα του κιλου που σε λιγοτερο απο μηνα τα ξυλωνω γιατι γρατσουνιουνται, κιτρινιζουν απο το τσιγαρο κτλ.. <br><br> Σε φωτογραφικες, τηλεορασεις κτλ εννοειται μετα απο λιγες μερες ξηλωμα και το πιο μικρο.. <br><br> Τελος θα πω 2 πραματα που με ενοχλουν.. Τα τηλεχειριστηρια μεσα σε μεμβρανες φαγητου/σακουλες κτλ.. Ποιο το νοημα οταν αντεχουν αποδεδειγμενα 5ετια; Εκτος αν εισαι ο μογλης και δεν πλενεσαι ποτε.. <br><br> Και τελευταιο τα ηλιθια αυτοκολλητα στα λαπτοπ της microsoft, intel, amd κτλ που αρχιζουν ξεκολλανε, μαζευουν 1κιλο χνουδι και οταν τα ξηλωνεις σου παραπονιουνται κιολας που "τωρα δεν φαινεται τι μαρκα ειναι".. Λες κι εβγαλες το αλογακι απο την φεραρι του ενα πραμα.. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 1
michael92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 2 (ΔΥΟ) τυποι στο προγραμμα μου εχουν το galaxy nexus με την μαμισια ζελατινα στην μπροστινη οθονη η οποια εχει τυπωμενο με μεγαλα γραμματα ''GALAXY NEXUS'' οπως φαινεται στο 1:20 του παρακατω video. Tα χρησιμοποιουν ετσι με αυτη την μλκια στην οθονη εδω και κανα 4μηνο και παρ'οτι τους εχω ενημερωσει σχετικα με την υπαρξη των screen potectors,δεν φαινεται να τους ενδιαφερει ιδιαιτερα. Εχω σταματησει να τους πλησιαζω γιατι καθε φορα που το βλεπω αυτο το πραγμα στην οθονη αναγουλιαζομαι ασχημα. Το αυτό. Αν ποτέ είχα εταιρεία που να έβγαζε ψηφιακές συσκευές, no1 policy θα ήταν ένα wall of text "Remove Before Use" σε όλες τις ζελατίνες, ώστε να μην μπορείς να δεις άμα δεν το βγάλεις. 2
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τι πειραζει αν γραρθει λιγο η οθονη μετα απο χ μηνες χρησης; αν δεν θελετε να χαλασει μην το χρησιμοποειτε κιολας.
Makaros1994 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Θυμήθηκα περίπτωση με έναν γνωστό μου. Είχε αφήσει τη ζελατίνα πάνω στην οθόνη για κανένα μήνα και όταν άρχισε να ξεκολλάει για να μην ξεκολλήσει την τύλιξε με διαφανή σελοτέιπ. Πραγματικά ήταν τραγικό. Παρεμπιπτόντως είχε το Xperia x8. 2
mary Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Παροτι λενε οι οθονες σε smartphone ειναι αντι-σκρατς κλπ κλπ εχω αγορασει screen protectors που καλυπτουν ολη την οθονη και ειναι για το συγκεκριμενο μοντελο και ουτε φαινεται πως υπαρχει. Ο λογος; η μπιχλα απο τα δαχτυλα με το συνεχες αγγιγμα. Δε βλεπω το λογο να μη βαλω μια τετοια απο τη στιγμη που υπαρχουν αστο εμπορια ειδικά για καθε μοντελο κινητου. Ειναι σα να λες δε παιρνω καν θηκη για να το προστατευσω. 1
Snolly Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 2 (ΔΥΟ) τυποι στο προγραμμα μου εχουν το galaxy nexus με την μαμισια ζελατινα στην μπροστινη οθονη η οποια εχει τυπωμενο με μεγαλα γραμματα ''GALAXY NEXUS'' οπως φαινεται στο 1:20 του παρακατω video. Tα χρησιμοποιουν ετσι με αυτη την μλκια στην οθονη εδω και κανα 4μηνο και παρ'οτι τους εχω ενημερωσει σχετικα με την υπαρξη των screen potectors,δεν φαινεται να τους ενδιαφερει ιδιαιτερα. Εχω σταματησει να τους πλησιαζω γιατι καθε φορα που το βλεπω αυτο το πραγμα στην οθονη αναγουλιαζομαι ασχημα. ειναι μεχρι να μαμησουν. 1
firewalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ αφαιρώ και το αλουμινόχαρτο από το βούτυρο την Μερέντα κ.τ.λ. Δεν το αφήνω λίγο πιασμένο στην άκρη για να το ξαναβάζω; WTF! Έχει καπάκι! 7
militarist Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 ποιον νoιαζεται για ζελατινες οταν υπαρχει bubble wrap? +1 χαχαχαχαχαχ!!!!!! 1
IOSTEFO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Τι μου θυμίσατε τώρα,στο greek wedding,καθόντουσαν στην πολυθρόνα με τα πλαστικά για να μην παλιώσει. :lol: 1
Downloadpercent Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 όσοι έχετε Iphone πάρτε προστατευτικό με αυτιά, είναι πολύ μούρη στο καβούρι (τελικά είναι προστατευτικά Playboy και όχι λαγουδάκι) Αν είστε γυναίκα τότε είναι πολύ καλή επιλογή, τα έχω δει απο κοντά και είναι πολύ ωραία, στην φωτογραφία ίσως φένονται λίγο μεγάλα αλλά απο κοντά είναι πολύ πιο ωραία...
bluesattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Α, ναι και το καλύτερο όλων: εκτυπωτής που δεν ήθελε να παίξει... η μαδάμ δεν ήθελε να βγάλει το αυτοκόλλητο που κάλυπτε τα μελάνια! Φοβοταν μην χαθουν οι εργοστασιακες ρυθμισεις ?
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχει υπαρξει ποτε φορα που να εχω αφησει τη ζελατινα πανω σε οτιδηποτε απο τη στιγμη που βγαινει απο το κουτι του. Τρελαινομαι μονο που βλεπω ζελατινα σε οθονη ανεξαρτητως διαστασης. Επισης αν πετυχω καμια συσκευη γνωστου με ζελατινα, εχει φυγει σε χρονο dt. Πραγμα που εγινε τις προαλλες οταν συναντησα ενα φιλο που τις προηγουμενες ημερες ειχε αγορασει ενα Nokiaκατι και εντοπισα τη ζελατινα να υπαρχει πανω στην οθονη. Με αυτη τη μικρη γωνιουλα σε γκρι χρωμα που δεν κολλαει γιατι ειναι για μπορεις να την πιανεις και να την ΤΡΑΒΑΣ! Το βλεμμα του οταν το ξεκολλησα ηταν priceless Ασε που γενικα ειναι φοβερο να τραβας τη ζελατινα απο κατι καινουριο αργα αργα και ναι αποκαλυπτεται η οθονη απο κατω @downloadpercent Οχι. Την εχει φιλη μου. Σε ροζ. Οχι. Ειναι απλα λαθος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα