brickoman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μάλλον δεν διάβασα την λέξη "καλύτερες"
slipknot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Όταν πήρα στα χέρια μου την Pokemon Blue, έφτασα σπίτι και την έβαλα στο Game Boy. Η πρώτη σκληρή απόφαση στη μέχρι τότε ζωή μου: ποιο από τα 3 να διαλέξω; Η πρώτη επαφή με τον Prof. Oak, η πρώτη μάχη, το πρώτο tackle, η μουσική. Όλα μαζί δημιούργησαν ένα μοναδικό feeling, το οποίο υπήρξε τότε μόνο και μόνο για να χαθεί όταν τέλειωσα. Ποτέ πια δεν θα είναι όπως την πρώτη φορά. 3
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Όταν πήρα στα χέρια μου την Pokemon Blue, έφτασα σπίτι και την έβαλα στο Game Boy. Η πρώτη σκληρή απόφαση στη μέχρι τότε ζωή μου: ποιο από τα 3 να διαλέξω; Η πρώτη επαφή με τον Prof. Oak, η πρώτη μάχη, το πρώτο tackle, η μουσική. Όλα μαζί δημιούργησαν ένα μοναδικό feeling, το οποίο υπήρξε τότε μόνο και μόνο για να χαθεί όταν τέλειωσα. Ποτέ πια δεν θα είναι όπως την πρώτη φορά. και ποιο διαλεξες τελικα?
headbanger Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 λίγο επιπόλαια θα απαντήσω μιας και είμαι ευχαριστημένος απο την ζωή μου -Τα χρόνια στο σχολείο. -τα φοιτητικά τα χρόνια μιας και έζησα αυτό που λένε μεγάλη αγάπη. συνεχίσαμε να είμσατε μαζί για 6.5 χρόνια μέχρι που μετανάστευσα. Οι μεγάλες αγάπες τελιώνον για να χαρακτηριστούν μεγάλες. - Οι μήνες που πέρασα υπηρετώντας σε ένα φυλάκιο στην Κάρπαθο. - Ο πρώτος Pentium - Φιλανδία 2008 - η μέχρι τώρα πορεία μου στα ξένα. 1
tritonas00 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Η τελευταια μερα που απολυθηκα απο τον κ@λοστρατο.
deesnider Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Η τελευταια μερα που απολυθηκα απο τον κ@λοστρατο. Επί πόσες μέρες σε ...απέλυαν, ρε συ; Μπας και τα περί «κωλοστρατού» είναι μούφες; Μπας και δεν ήθελες να φύγεις και τους έβγαλες την παναγία μέχρι να καταφέρουν να σε διώξουν; Κρυφοκαραβανούλη! 1
Sadamiraq Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Όταν πήρα στα χέρια μου την Pokemon Blue, έφτασα σπίτι και την έβαλα στο Game Boy. Η πρώτη σκληρή απόφαση στη μέχρι τότε ζωή μου: ποιο από τα 3 να διαλέξω; Η πρώτη επαφή με τον Prof. Oak, η πρώτη μάχη, το πρώτο tackle, η μουσική. Όλα μαζί δημιούργησαν ένα μοναδικό feeling, το οποίο υπήρξε τότε μόνο και μόνο για να χαθεί όταν τέλειωσα. Ποτέ πια δεν θα είναι όπως την πρώτη φορά. To pokemon δεν τελειωνε ποτε,ακομα και να μαζευες τα 151 ποκεμον μπορουσες να κανεις μαχες με τους φιλους σου,να βαλεις την κασετα στο nt64 μεσω ανταπτορα στο pokemon stadium και να μαχεσαι με τα δικα σου ποκεμον και ποιο διαλεξες τελικα? Θα μαντεψω charmander Η τελευταια μερα που απολυθηκα απο τον κ@λοστρατο.Και εγω ετσι την περιμενα,αλλα δεν ειναι,ουτε καν εκεινη την μερα δεν ενιωσα την χαρα που περιμενα να νιωσω Οσο για την αναμνηση,μαλλον η καλυτερη για την ηλικια μου τοτε,ηταν το πρωτο μου pc,απο τους πρωτους p4,δεν μπορουσα να κοιμηθω,χρονια ηθελα pc και δεν μου παιρναν οι γονεις μου,οσπου πηραν κατι φιλοι τους,και για να μην στεναχωριεμαι εγω ( η για να τους μπουν στο ματι πιστευω εγω) τοτε με πηραν,αυτη η αναμνηση μπορει να συγκριθει μονο την φορα που πηρα το αμαξι,αρκετα μεγαλυτερος πια,αλλα λατρης των αμαξιων ηταν σαν ενα μικρο ονειρο που πραγμαποιησα,παλι δεν μπορεσα να κοιμηθω εκεινη την νυχτα,δυστηχως βλεπω οτι οι καλυτερες αναμνησεις μου ειναι απο υλικα αγαθα αλλα αυτα μου μειναν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα