XMorsX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Θα αγοραζα το Microsoft Sidewinder X4 αλλα δεν βγαινει με ελληνικους χαρακτηρες. Καποια αλλη καλη προταση gaming (και μη) πλητρολογιου κατα προτιμηση κατω των 50 ευρω με ελληνικους χαρακτηρες? Βασικη προυποθεση να εχει illuminated πληκτρα, εκτος και αν ειναι μηχανικο, γνωριζω βεβαια πως δε βρισκεις τετοια σε αυτην την τιμη,
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 αν δε το χρησιμοποιει καποιος αλλος (εγω πχ ειχα θεμα γιατι καμια φορα δουλευει στο pc μου ο πατερας μου, το προτιμαει απο το λαπτοπ λογω μεγαλης οθονης ) δε βρισκω το λογο να μπερδευεσαι τοσο για 4 ολοκληρους χαρακτηρες στη τελικη κολλα ενα post it καπου εκει γυρω μεχρι να τους θυμασαι στα τυφλα 3
XMorsX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχεις αδικο, αλλα απο τη στιγμη που μπαινω στον κοπο να παρω καλο πληκτρολογιο θελω να ειναι αριστο για τις απαιτησεις μου σε όλους τους τομεις. Αν ειναι να με παιδευει περισσοτερο οταν γραφω εργασιες και να κολλαω γραμματακια ευχαριστω αλλα θα μεινω με αυτο που εχω ή θα παω σε ενα απλο comfort curve που μου αρεσουν να τελειωνει η υποθεση. Βασικα δεν εχω αποφασισει αν και ποσο θα με επηρεασουν τα 4 γραμματακια που λες.
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 τι να σου πω αναλογα το χρηστη.. σου ειπα οτι τον πατερα μου για παραδειγμα τον δυσκολεψε , εγω που γραφω τυφλο (μη κοιτας που βαριεμαι να βαζω τονους στα φορουμ ) δεν με απασχολησε καν δηλαδη μεχρι να μου το πει καποιος αλλος οτι δεν εχει ελληνικα δε το ειχα προσεξει καν
qsis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 σιγα το ρισκο βρε συ συνηθεια ειναι ολα αμα κατα τα αλλα σου αρεσει , μη σκεφτεσαι καθολου το συγκεκριμενο ζητημα πιο πολλη σημασια εχουν τα φωτειζομενα πληκτρα αν γραφεις κανα βραδυ, παρα αυτο
spirosd2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 πάρε αυτοκόλλητα για τα ελληνικά αν είναι πρόβλημα.
basiliose Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Έχω το x4 εδώ και 2 χρόνια σχεδόν.Εξαιρετικό πληκτρολόγιο.
giokou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω ότι για 4 πλήκτρα όλα κι όλα δεν αξίζει να μη το πάρεις το X4. Έχω πάθει πλάκα απ' την εργονομία του και ο φωτισμός είναι ότι πρέπει για γράψιμο το βράδυ. Δε θα βρεις καλύτερο μέχρι 60€.
adtakhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω ότι για 4 πλήκτρα όλα κι όλα δεν αξίζει να μη το πάρεις το X4. Έχω πάθει πλάκα απ' την εργονομία του και ο φωτισμός είναι ότι πρέπει για γράψιμο το βράδυ. Δε θα βρεις καλύτερο μέχρι 60€. Ποιο είναι αυτό το X4 ?
giokou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Ο τόνος ελπίζω να μην είναι ειρωνικός...
spirosd2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/261619/Microsoft-SideWinder-X4.html
XMorsX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Και πανω που ελεγα να απρω το Turbo-X gaming πληκτρολογιο που εχει ελληνικους χαρακτηρες... (Αστειευομαι προφανως) 1
LuNaTiC Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μάθε τυφλό σύστημα... Ούτε γράμματα θέλεις , ούτε φώτα 1
qsis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 πάντα θες φώτα και τυφλό να ξέρεις, ή τελοσπάντων βολεύει πολύ μόλις συνηθίσεις στο να έχεις φωτειζόμενα γλιτώνεις έστω και κάποια κλάσματα κάθε φορά που ξεκινάς τη χρήση επίσης ειναι και πολύ πιο όμορφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα