Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη αν ηταν σκετη ομαδα κατοικων θα ειχες διαφορετικη αποψη ? Δεν θα υποστηριζες παλι να πανε να γαμηθουν τα δαση και τα φυσικα τοπια και σταρχιδαμας?

Επισης εχει διαφορα το καπελωμα απο την συμμετοχη/συμπαρασταση σε μια κινηση. Δηλαδη αν ατομα που εχουν καποιον συγκεκριμενο προσανατολισμο συμμετεχουν σε μια τετοια κινηση,ειτε ειναι κατοικοι ειτε οχι, γιατι να μην το κανουν? Και γιατι καποιος δηλαδη να μην τους στηριξει επειδη αναμεσα τους ειναι και ατομα με τετοιο πολιτικο προσανατολισμοι ?

Ναι, θα ήμουν πιο prone to στο να τους στηρίξω/συμπαρασταθώ. Και οι περισσότεροι πίστεψε με την ίδια σκέψη έχουν. Σου απάντησα αναλυτικά γιατί και πως.

• Like 1
  • Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω παντως μιας και με αναφερες να πω πως εχω αντιπαθεια για ολους τους πολιτικους χωρους στην Ελλαδα ειναι ολοι εξισου γελοιοι και φυσικα ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης  για το χαλι μας .Τη μεγαλυτερη ευθυνη ομως την εχουμε εμεις οι πολιτες διοτι εμεις τους ψηφιζαμε ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ.

Το γιατι ολα τα κομματα στην ελλαδα ειναι καρικατουρες των αντιστοιχων ευρωπαικων εξηγειτε ιστορικα οπως επισης και γιατι οι κατοικοι στην Ελλαδα εχουμε ανυπαρκτη κοινωνικη συνειδηση,αλλα αυτο δεν ειναι της παρουσης.

Βρε παλίκαρε εδώ εξ αιτίας των μέτρων που παίρνουν στην Ιταλία νεκαραναστήθηκε ο καβαλιέρε και βγήκε πρώτος ο Θανάσης Βέγγος της Ιταλίας.Αν συνεχιστεί για πολύ αυτό το πράγμα όλο και πιο επικίνδυνοι θα ανεβαίνουν στην εξουσία λόγω της λαϊκής δυσαρέσκειας. Αυτό που γίνεται  σε όλη την Ευρώπη αυτή ή αναταραχή όχι μόνο εδώ, πες μου  με το χέρι στην καρδιά δεν σου θυμίζει τα χρόνια του μεσοπολέμου και της δημοκρατίας της Βαϊμάρης;Εγώ πολύ ανησυχώ για το μέλλον έτσι όπως πάμε και ειδικά όταν λέμε κατάφωρα ψέματα στον λαό.Οι λαοί πια έχουν πολύ καλύτερο επίπεδο μόρφωσης δεν μπορεί να τους κοροϊδέψεις έτσι.Και αρχίζοντας από τα μικρά δεν μπορεί όποιος και αν κυβερνά Δεξιά η Αριστερά να δίνει τον χρυσό της για 11.000.000 ευρώ και να τον βαφτίζει επένδυση και μετά να με φορολογεί γιατί λέει ότι δεν έχει έσοδα.Μα καλά πλάκα κάνουν;Δεν θα με ξεσηκώσουν;Κάθε ευρώ που κόβουν κόβουν από το φαγητό των παιδιών μας.Για μένα να, εγώ πρόλαβα την εποχή όπου τρώγαμε για κολατσιό ψωμί και ζάχαρη και από πάνω λίγο κακάο ιον. Να δω τι θα κάνουν άλλοι πολλοί νεοφιλελεύθεροι που σπρώχνουν τα πράγματα προς τα εκεί και που βαφτίζουν τα χόρτα  κρέας και το ξεπούλημα επένδυση.

Επεξ/σία από Disappointment from Hellas
Δημοσ.

Ναι, θα ήμουν πιο prone to στο να τους στηρίξω/συμπαρασταθώ. Και οι περισσότεροι πίστεψε με την ίδια σκέψη έχουν. Σου απάντησα αναλυτικά γιατί και πως.

Δεν απαντησες καθολου αναλυτικα σε αυτα που σε ρωταω στο τελευταιο μου ποστ. Πριν μας ελεγες τι να τα κανεις τα δεντρα και τα φυσικα τοπια αν το στομαχι σου γουργουριζει. ΓΙατι αυτο θα αλλαζε αν δεν ηταν ο [γνωστο κομμα] στη μεση ?

Δηλαδη αν ηταν σκετη ομαδα κατοικων θα ειχες διαφορετικη αποψη ? Δεν θα υποστηριζες παλι να πανε να γαμηθουν τα δαση και τα φυσικα τοπια και σταρχιδαμας?

Επισης εχει διαφορα το καπελωμα απο την συμμετοχη/συμπαρασταση σε μια κινηση. Δηλαδη αν ατομα που εχουν καποιον συγκεκριμενο προσανατολισμο συμμετεχουν σε μια τετοια κινηση,ειτε ειναι κατοικοι ειτε οχι, γιατι να μην το κανουν? Και γιατι καποιος δηλαδη να μην τους στηριξει επειδη αναμεσα τους ειναι και ατομα με τετοιο πολιτικο προσανατολισμοι ?

• Like 4
Δημοσ.

Δεν απαντησες καθολου αναλυτικα σε αυτα που σε ρωταω στο τελευταιο μου ποστ. Πριν μας ελεγες τι να τα κανεις τα δεντρα και τα φυσικα τοπια αν το στομαχι σου γουργουριζει. ΓΙατι αυτο θα αλλαζε αν δεν ηταν ο [γνωστο κομμα] στη μεση ?

Καθαρά γράφω νομίζω. Πάμε πάλι. Αν δεν υπάρχει θέμα διαμαρτυρίας από κάποιους για σοβαρούς λόγους (θέμα υγείας κατά βάση) η γενικότερη προσωπική άποψη είναι οτι από το να έχω ένα asset παντελώς αναξιοποίητο και να ψωμολυσσάω, καλύτερα να μην ψωμολυσσάω και να το αξιοποιήσω έστω κι αν αυτό σημαίνει μερική-ολική παραμόρφωση του όποιου κάλλους του asset. Αν πάλι υπάρχει θέμα διαμαρτυρίας για σοβαρούς λόγους όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η παραπάνω άποψη τίθεται σε εσωτερική αμφισβήτηση και είναι "πιο prone to στο να τους στηρίξω/συμπαρασταθώ" αν λείπουν τα καπελώματα από κόμματα/αυτονομοανένταχτους/βάζελους/γουατεβερ

Δημοσ.

Σιγα σιγα ολοι οσοι ηταν υπερ των μεταλλειων τα φερνουν κολοτουμπα... Τουλαχιστον να εχετε τα κοτσια να πειτε οτι κανατε λαθος!

11.000.000 δεν ειναι επενδυση

1.400 θεσεις εργασιας δεν ειναι αποκατασταση

Δημοσ.

Eγω παντως μιας και με αναφερες να πω πως εχω αντιπαθεια για ολους τους πολιτικους χωρους στην Ελλαδα ειναι ολοι εξισου γελοιοι και φυσικα ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης  για το χαλι μας .Τη μεγαλυτερη ευθυνη ομως την εχουμε εμεις οι πολιτες διοτι εμεις τους ψηφιζαμε ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ.

Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη άποψη από αυτή. Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και το τσουβάλιασμα κομμάτων, ιδεολογιών και παρατάξεων, ακόμα και εκείνων που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια το τιμόνι της χώρας. 

Μετά ξέρεις τι ακολουθεί (αφού όλοι είναι "εξίσου γελοίοι", όπως λες, και αν τελικά δεν αποφασίσουμε να εμπιστευτούμε "αυτούς που μας έφεραν εδώ και οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να μας βγάλουν από εδώ", όπως είπε φίλος μου ΠΑΣΟΚτζής). Παπαδήμος!!! Έντιμος τεχνοκράτης, με τεράστιο βιογραφικό, θα μας (ξανα)σώσει. Το άκουσα από Πρετεντέρη.

Θα εγκλωβιστούμε σε μια ατέρμονη εναλλαγή Τραπεζίτης-Καραγκιόζης-Τραπεζίτης-Καραγκιόζης-Τραπεζίτης (τί μου θυμίζει; ) κλπ, μια ψευδαίσθηση ελευθερίας επιλογών που στην ουσία θα επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα αφού οι επικρατέστεροι θα υπηρετούν τις ίδιες πολιτικές, την ίδια στιγμή που ένα μέρος του κοινοβουλίου θα εξακολουθεί να είναι στην απ' έξω, αλλά θα μοιράζεται τις ευθύνες και την κατακραυγή του κόσμου με τους κυβερνώντες, γιατί είπαμε: "Όλοι είναι εξίσου γελοίοι"...

Δημοσ.

Βασικα δεν καταλαβαινω που ειναι το περιεργο. Πολλοι ανθρωποι ζουν απο την καλλιεργεια η την κτηνοτροφια η το ψαρεμα. Ποιος θα αγορασει χορτα η αβγα απο καποιον που εχει το σπιτι του κοντα σε ορυχειο;Που τα υπολειμματα σιγουρα μολυνουν το νερο.. Μαλλον κανεις. Αρα τι δεν καταλαβαινετε στο ο,τι διαμαρτυρονται;Σαφως και εχουν λογους..

Δημοσ.

Kάποια στιγμή, είχα γράψει πως όλοι όσοι βρίσκονταν όλα αυτά τα χρόνια στη Βουλή, είχαν μερίδιο ευθήνης για οτι έχει συμβεί.

Πλέον πιστεύω οτι αυτοι που ειναι ΤΩΡΑ στη Βουλή, δεν έχουν όλοι το ιδιο μερίδιο, ακριβως επειδή κάποιοι δεν έχουν κυβερνησει.

Βέβαια, ειναι δεδομένο οτι κάποιοι θα μπορουσαν να κυβερνησουν, αλλά δε το έκαναν.

Δημοσ.

Φίλε cossutius όλοι έχουν ευθύνη γιατί κάποτε η αριστερά και οι σοσιαλιστές έχουν διώξει κάτι επενδύσεις από την Ελλάδα άστα να παν.Μία θα σου πω το 84 που ο αποχαιρετώντας μας χρόνους Α.Π κάτω από την πίεση της αριστεράς έδιωξε την TOYOTA δεν την άφησε να κάνει εργοστάσιο δηλαδή στην Λάρισα.Το φαντάζεσαι τότε να γινότανε η αρχή και να άνοιγε η πρώτη μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων στην Λάρισα;Έχω και άλλα πολλά παραδείγματα να σου πω αλλά ποιος τα γράφει.Σήμερα ποιες είναι οι ρεαλιστικές προτάσεις των αριστερών για την έξοδο από την κρίση; Αλλά ας πάει και το παλιάμπελο εγώ να τις δεχτώ.Δεν πρόσεξες ότι η δέσμευση για κατάργηση του μνημονίου με έναν νόμο πήγε στις καλένδες;Όλοι μόλις βλέπουν να πέφτουν ποσοστά βαράνε τις κωλοτούμπες του αιώνα.Ενώ κάποιοι άλλοι στην ιστορία μας τους φυλάκιζαν τους έκαναν αναθέματα τους πυροβολούσαν έξω από τις εκκλησίες για τα πιστεύω τους και ήταν βράχοι ακλόνητοι.Κανέναν τέτοιον πολιτικό θα κοιτάξουμε να βρούμε;

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη άποψη από αυτή. Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και το τσουβάλιασμα κομμάτων, ιδεολογιών και παρατάξεων, ακόμα και εκείνων που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια το τιμόνι της χώρας. 

Μετά ξέρεις τι ακολουθεί (αφού όλοι είναι "εξίσου γελοίοι", όπως λες, και αν τελικά δεν αποφασίσουμε να εμπιστευτούμε "αυτούς που μας έφεραν εδώ και οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να μας βγάλουν από εδώ", όπως είπε φίλος μου ΠΑΣΟΚτζής). Παπαδήμος!!! Έντιμος τεχνοκράτης, με τεράστιο βιογραφικό, θα μας (ξανα)σώσει. Το άκουσα από Πρετεντέρη.

Θα εγκλωβιστούμε σε μια ατέρμονη εναλλαγή Τραπεζίτης-Καραγκιόζης-Τραπεζίτης-Καραγκιόζης-Τραπεζίτης (τί μου θυμίζει; ) κλπ, μια ψευδαίσθηση ελευθερίας επιλογών που στην ουσία θα επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα αφού οι επικρατέστεροι θα υπηρετούν τις ίδιες πολιτικές, την ίδια στιγμή που ένα μέρος του κοινοβουλίου θα εξακολουθεί να είναι στην απ' έξω, αλλά θα μοιράζεται τις ευθύνες και την κατακραυγή του κόσμου με τους κυβερνώντες, γιατί είπαμε: "Όλοι είναι εξίσου γελοίοι"...

δηλαδη να κανουμε πειραματα με οσα κομματα υπαρχουν μπας και? και το θεωρεις εσυ αυτο αποψη στα πλαισια της λογικης? σε ποιο συμπαν?

δεν το εχεις παρει χαμπαρι δεν το εχεις σκεφτει οτι με το να μην δινουν την κυβερνηση αλλου οι πολιτες, ακομα και σε αυτη την κατασταση παει να πει οτι το αλλου απλα δεν μας κανει? με το ζορι να υιοθετησουμε αποψεις που δεν εχουμε αλλα πανε μαζι με το πακετο?

ποσα ατομα ειναι στην βουλη 300? και οι 300 δρομο..

αυτα που λες για το τσουβαλιασμα κομματων και ιδεολογικων παραταξεων πρεπει να ειναι ανεκδοτο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...