Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω την εξης απορια σημερα το κινητο που εχω παραγγειλει εφυγε απο το καταστημα και:

Ημερομηνία Ώρα Σημείο Πληροφορίες Τρίτη 19/02/13 19:32 Β.ΟΥΓΚΩ Αναχώρηση από σημείο εξυπηρέτησης Τρίτη 19/02/13 20:29 Β.ΟΥΓΚΩ Καταχώρηση στοιχείων αποστολής Τρίτη 19/02/13 20:57 ΑΘΗΝΑ Άφιξη σε κέντρο διαμετακόμισης

Θα προλαβει να φυγει απο την αθηνα και να ειναι κρητη αυριο?Ρωταω διοτη με αγχωνει οτι εφτασε στο σημειο διαμετακομισεις στις 20:57

Δημοσ.

Θα γινει διαμοιρασμος στο κεντρο διαμετακομισης, θα μπει στο αντιστοιχο μεσο (αεροπλανο, πλοιο), θα παραληφθει απο το αντιστοιχο κοντινοτερο κεντρο διαλογης στην Κρητη, θα φυγει να παει στο τοπικο καταστημα και απο εκει θα σου παραδοθει.

Τωρα αν θα γινει αυριο (σημερα δλδ) ή οχι, εξαρταται απο πολλους παραγοντες και ενας (και ο σημαντικοτερος) ειναι τι "σοϊ" γραφειο θα πρεπει να στο παραδοσει.

Δημοσ.

Θα γινει διαμοιρασμος στο κεντρο διαμετακομισης, θα μπει στο αντιστοιχο μεσο (αεροπλανο, πλοιο), θα παραληφθει απο το αντιστοιχο κοντινοτερο κεντρο διαλογης στην Κρητη, θα φυγει να παει στο τοπικο καταστημα και απο εκει θα σου παραδοθει.

Τωρα αν θα γινει αυριο (σημερα δλδ) ή οχι, εξαρταται απο πολλους παραγοντες και ενας (και ο σημαντικοτερος) ειναι τι "σοϊ" γραφειο θα πρεπει να στο παραδοσει.

απο την γενικη ταχυδρομικη το περιμενω μιλησα μαζι τους σημερα και μ ειπαν οτι δεν προλαβε να φυγει χτες και θα το εχω αυριο το πρωι

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θελω να στειλω φακελο στην αθηνα. Ειδα με την acs κοστιζει 13 ευρω.με την ελτα courrier 9.5 και η γενικη ταχυδρομικη εχει 13-14 ευρω.το σαιτ της ομως λεει οτι εχει 50% εκπτωση στις αποστολες εσωτερικου.οποτε δεν ισχυει ο τιμοκαταλογος; ποια εταιρεια να προτιμησω;

Δημοσ.

<p>Κοιτα.Εχω προσεξει πως οτι παει προς αθηνα παει στο πι και φι.Με ταχυδρομειο οσες φορες μου εχουν στειλει απο επαρχια απλο φακελο ουτε συστημενο ουτε τιποτα ακριβως την επομενη τον εχω.αντιθετως οταν στελνω προς επαρχια με ταχυδρομιο κανει 3-4 εργασιμες σιγουρα</p>

Δημοσ.

Ειναι ανάλογα την περιοχή το επίπεδο εξυπηρέτησης της κάθε εταιρείας. Λόγω δουλειάς έχω μια σχετική εμπειρία με αποστολές και θεωρώ χειρότερη εταιρεία τα ελτά κούριερ. Εχουν ελάχιστο προσωπικό και για να απαντήσουν στα τηλέφωνα περιμένεις με τις ώρες, έτσι δεν μπορείς να συνεννοηθείς καλά (σε περιπτωση αναζητησης, δευτερης επίδοσης, κλπ). Acs, Speedex, TNT, Γενική είναι πιό εύκολες στην επικοινωνία, τουλάχιστον εδω.

Κανονικά, οι αποστολές εσωτερικού έχουν παράδοση την επόμενη εργάσιμη και σε ειδικές συνθήκες (απεργιες, θεομηνίες, γιορτές) την μεθεπόμενη. Επίσης αν η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη/απομακρυσμένη, σχεδόν πάντα θέλει 2 εργάσιμες, ίσως και 3.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι προσφορές υπάρχουν αυτό το διάστημα, γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο την Γενική να το επιβεβαιώσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...