Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω αυτο το κουτι - thermaltake v4

και αυτη την μητρικη - gigabyte 970 a ud3

και θελω να βαλω επιπλεον ανεμιστηρακια .
παρατηρησα στην μιτρικη μια κενη υποδοχη που λεει case fan με αυτο το βυσμα με τις 3 ακιδες.
δεν μπορω να συνδεσω παραπανω απο ενα ανεμιστηρακι δηλαδη ? η συνδεονται καπου αλλου ?

Δημοσ.

καλησπερα εχω αυτο το κουτι - thermaltake v4

και αυτη την μητρικη - gigabyte 970 a ud3

και θελω να βαλω επιπλεον ανεμιστηρακια .

παρατηρησα στην μιτρικη μια κενη υποδοχη που λεει case fan με αυτο το βυσμα με τις 3 ακιδες.

δεν μπορω να συνδεσω παραπανω απο ενα ανεμιστηρακι δηλαδη ? η συνδεονται καπου αλλου ?

Όσο για την μητρική : τα υπόλοιπα ανεμιστηράκια συνδέονται μέσω 3-pin σε molex αντάπτορα κατ'ευθείαν στο τροφοδοτικό (βέβαια δεν μπορείς να ελέγξεις την ταχύτητα εκτός αν είναι PWM Controlled,δηλαδή ανεβάζουν ταχύτητα όταν έχει περισσότερη ζέστη).

Όσο για το κουτί : 2x120mm fans για πάνω,1x120mm μπροστά,1x120mm πίσω(συμπεριλαμβάνεται ένα με μπλε LED),1x120mm για κάτω

Συστήνω να το γεμίσεις με http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806767 επειδή είναι αθόρυβα,καθαριζόμενα και δίνουν 40cfm :) όσα περισσότερα cfm τόσο καλύτερη ροή αέρα,οπότε αν δεν σε νοιάζει ο θόρυβος,πάρε αυτά :  http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807956 με 130cfm O.o !

Δημοσ.

οχι εννοειτε πως δεν θελω να κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα! γιατι και εγω για να το γεμισω λεω. και αφου εχουν μονο 1 ευρω διαφορα απ οτι βλεπω , αλλα τεραστια διαφορα στο θορυβο δε βλεπω καποιο λογο να μην παρω τα αθορυβα !

Δημοσ.

οχι εννοειτε πως δεν θελω να κανει σαν ηλεκτρικη σκουπα! γιατι και εγω για να το γεμισω λεω. και αφου εχουν μονο 1 ευρω διαφορα απ οτι βλεπω , αλλα τεραστια διαφορα στο θορυβο δε βλεπω καποιο λογο να μην παρω τα αθορυβα !

OK φίλε,ανέβασε φωτογραφία με τα φουρφουράκια εγκατεστημένα όταν τα πάρεις ;)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ομως , 800 στροφες που εχει μαξιμουμ , δεν ειναι επερβολικα λιγες? θελω να πω οτι σε ενα παλιοτερο κουτι ειχα καποιο ανεμιστιρακι στις 1100 που ηταν εντελως αθορυβο , αλλα ουτε λογος για ροη αερα. με το χερι δηλαδη που εβαζα μπροστα δεν καταλαβαιβνα καν αν λειτουργει

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ομως , 800 στροφες που εχει μαξιμουμ , δεν ειναι επερβολικα λιγες? θελω να πω οτι σε ενα παλιοτερο κουτι ειχα καποιο ανεμιστιρακι στις 1100 που ηταν εντελως αθορυβο , αλλα ουτε λογος για ροη αερα. με το χερι δηλαδη που εβαζα μπροστα δεν καταλαβαιβνα καν αν λειτουργει

Το design της Coolermaster σ'αυτό το fan είναι έτσι ώστε να μετακινεί αέρα και να είναι αθόρυβο :) σου συστήνω να τα πάρεις!

Δημοσ.

καλως. συνεχιζω με αλλες 2 αποριες και τελος!! πρεπει να παρω και καναν ανταπτορα για να τα συνδεσω στο τροφοδοτικο η ειναι ετοιμα ? και το βασικο. χωρανε στο κουτι μου ? ειδικα το ενα πανω οπως κοιταω τωρα το κουτι θα πρεπει να ερχεται αγκαλια με τον επεξεργαστη!

Δημοσ.

καλως. συνεχιζω με αλλες 2 αποριες και τελος!! πρεπει να παρω και καναν ανταπτορα για να τα συνδεσω στο τροφοδοτικο η ειναι ετοιμα ? και το βασικο. χωρανε στο κουτι μου ? ειδικα το ενα πανω οπως κοιταω τωρα το κουτι θα πρεπει να ερχεται αγκαλια με τον επεξεργαστη!

Sorry που άργησα!Περιέχεται αντάπτορας για 3pin σε molex (λέγεται και 4pin,perhipheral) όπως και λάστιχα αντί βιδών για περισσότερη ησυχία :) Όσο για το αν χωράει το αριστερά πάνω,νομίζω πως όχι,γιατί οι περισσότεροι δεν βάζουν : 

img0862tf.jpg

Μπορείς να δεις ένα unboxing από το Coolermaster Turbine Mach 0.8:

http://www.youtube.com/watch?v=abY6C8GqSYM

Για την τιμή τους είναι τέλεια!Παρ'τα!

Δημοσ.

Εγινε σε ευχαριστω για ολη την βοηθεια ησουν πολυ παραστατικος! οταν με το καλο προχωρησω στην αγορα θα ποσταρω φωτο με το αποτελεσμα

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα χθες να βάλω το ήδη υπάρχον φουρφουρι που είχε το κουτί επανω οταν το πήρα , στις επανω υποδοχές. Μετά λύπης διαπίστωσα πως δεν χωράει ούτε πάνω αριστερά ( βρισκει στον επεξεργαστή και συγκεκριμένα στο βυσματακι που εχει το φουρφουρι του επεξεργαστή ) αλλά ούτε κ επάνω αριστερά ( βρισκει επανω στις μνήμες)

μπορω να κανω κάτι η μπα? Γιατί υποτιθετε πως οι θέσεις που έχει το κουτί για φουρφουρια είναι μελετημένες έτσι ώστε να χωράνε.

Δημοσ.

Δοκίμασα χθες να βάλω το ήδη υπάρχον φουρφουρι που είχε το κουτί επανω οταν το πήρα , στις επανω υποδοχές. Μετά λύπης διαπίστωσα πως δεν χωράει ούτε πάνω αριστερά ( βρισκει στον επεξεργαστή και συγκεκριμένα στο βυσματακι που εχει το φουρφουρι του επεξεργαστή ) αλλά ούτε κ επάνω αριστερά ( βρισκει επανω στις μνήμες)

μπορω να κανω κάτι η μπα? Γιατί υποτιθετε πως οι θέσεις που έχει το κουτί για φουρφουρια είναι μελετημένες έτσι ώστε να χωράνε.

Μπορείς να βάλεις φώτο;

Δημοσ.

wp000017tg.jpgwp000018m.jpgwp000019b.jpg

Στην 1η φαινεται το βυσμα απο το fan του επεξεργαστη. εκει βρισκει.
Στην 2η βρισκει πανω στα λευκα clips που κρατανε στη θεση τους τις Ram.

Δημοσ.

pa.... 

εκτος και αν με γελουν  οι οφθαλμοι μου, αλλα στα σημεια που λες οτι θελεις να τα συνδεσεις εγω δεν

βλεπω κανενα 3πινο.

ανοιξε τις εικονες με την ζωγραφικη και κυκλοσε τα σημεια που θελεις να κανεις την συνδεση.

post-174715-0-22710900-1361640672_thumb.jpg

αλλου δεν βλεπω να εχει.

Δημοσ.

Το προβλημα μου δεν ειναι ο τροπος συνδεσης , θα τα συνδεσω απευθειας στο τροφοδοτικο.
Το προβλημα ειναι πως δεν χωρανε στο κουτι , τουλαχιστον αυτο που ηδη υπαρχει στο πισω μερος , δεν μπαινει στις 2 επανω θεσεις γιατι βρισκει το ενα στον επεξεργαστη και το αλλο στις μνημες , γι αυτο και ανεβασα συγκεκριμενα αυτα τα 2 σημεια στις φωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...