Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

εχω ενα δεμα το οποιο θα ερθει απο ολλανδια αλλα δεν ξερω με ποια υπιρεσια θα ερθει, διαβασα για την  tnt express καπου αλλα οταν  πηρα μου ειπαν οτι επιδι ερχεται με postnl.nl το αντιστιχο ελτα στην ολανδια οτι θα ερθει με τα ελτα το δεμα σταλθεικε 11-2-2013 και ακομα περιμενω

Δημοσ.

εχω tracking number αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανει να ερθει!!! ξερετε αν τα δεματα απο postnl παραλαμβανονται καπου αλλου??

Δημοσ.

εχω tracking number αλλα δεν ξερω ποσο καιρο θα κανει να ερθει!!! ξερετε αν τα δεματα απο postnl παραλαμβανονται καπου αλλου??

Αμα έχεις tracking number δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις από το να το παρακολουθείς. Και δε μπορεί κανείς να σου πει τί ώρα και πότε ακριβώς θα έρθει. 

Και γω περίμενα ένα δέμα από γαλλία, το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να παρακολουθώ το tracking number. το έβαλα στο Γαλλικό σάιτ πρώτα για να δω αν έφυγε από Γαλλία γιατι στο ΕΛΤΑ δε φαίνεται αν δεν έχει έρθει στο αεροδρόμιο κλπ. 

Δημοσ.

Εμένα από Ολλανδία πάντως με tnt κάνει γύρω στις 2 βδομάδες (με αυτό στέλνει η tassimo). Οπότε με ταχυδρομείο λογικό να κάνει περισσότερο. Ειδικά αν έχει τίποτα χιόνια. Πάντως λογικά μέσα στην εβδομάδα θα έρθει λογικά

Δημοσ.

guardianx71 εσενα ποια ολλανδικη εταιρια το εστειλε στην ελλαδα? 

και ναι δοκιμασα το σιτε της postnl και μου εβγαλε  3/4 αποστολη βρισκεται σε εξελιξη, στα ελτα δεν μ βγαζει τπτ με το track code

Δημοσ.

Αν δε βγάζει στα ελτά κάτι σημαίνει οτι δεν εχει μπει Ελλάδα και δεν έχει σκαναριστεί γι αυτό δε φαινεται. Ετσι μου παν και για το δικό μου οταν πηρα τα ΕΛΤΑ. Και εμφανίστηκε μετά απο μια μέρα στο σάιτ λεγοντας αφιξη στο κέντρο διανομής Βενιζέλος κλπ. <br><br><br><br>

Επισης λογικά θασουρθει σπιτι με ELTA COURIER. Εφοσον εχει σταλεί με ταχυδρομειο απο κει. Τα 2 δεματά μου έτσι ήρθαν που χαν σταλεί με γαλλικό ταχυδρομείο

Sent from my iPhone using Insomnia

<p>guardianx71 εσενα ποια ολλανδικη εταιρια το εστειλε στην ελλαδα? </p>

<p>και ναι δοκιμασα το σιτε της postnl και μου εβγαλε 3/4 αποστολη βρισκεται σε εξελιξη, στα ελτα δεν μ βγαζει τπτ με το track code</p>

Σημαίνει οτι ειναι ακομα στην ολλανδια

Δημοσ.

guardianx71 εσενα ποια ολλανδικη εταιρια το εστειλε στην ελλαδα? 

H kraft food (tassimo) με ΤΝΤ (πάντα με αυτήν στέλνει) . Όταν παραγγέλνεις από το site της tassimo η παραγγελία γίνεται ουσιαστικά στην Ολλανδία και τα στέλνουν με ΤΝΤ.

Δημοσ.

παιδια τι συμενει αφτο ??

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-                                        ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-    ΩΡΑ-         ΠΕΡΙΟΧΗ-

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ-         14-02-2013-      09:33-          IPS-

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS-                                12-02-2013-     09:36-        IPS-

Δημοσ.

παιδια τι συμενει αφτο ??

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ- ΩΡΑ- ΠΕΡΙΟΧΗ-

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ- 14-02-2013- 09:33- IPS-

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS- 12-02-2013- 09:36- IPS-

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι έφτασε στη χώρα το πακέτο. Αλλα οντως πολλές μέρες ναναι εδω.Το δικό μου μπηκε στη χώρα Τριτη και πεμπτη μουρθε σπιτι με το ΕΛΤΑ κουριερ.

• 7 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...