Προς το περιεχόμενο

Chromebook Pixel: Το laptop της Google με Chrome OS και τιμή $1.299

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ρε συ.. αλλο τουρμποξ με τα ελεεινά υλικά κατασκευής και αλλο ενα

νορμαλ τιμής επώνυμο λαπτοπ.. πρέπει να βρεις καλλίτερα επιχειρήματα.

Καλύτερο επιχείρημα από το "σας σκίζω σε επιδόσεις με τα μισά λεφτά" (σας θυμίζει κάτι; Android logic???) Δεν υιοθετώ τέτοια νοοτροπία, απλά αναφέρω τα πλεονεκτήματα του "φθηνού και γρήγορου" έναντι του "ακριβού, πιο αργού αλλά αξιόπιστου". Άλλωστε, αν εξαιρέσεις τη μητρική (αν μπορείς να εξαιρέσεις κάτι τόσο σημαντικό), όλα τα άλλα, επεξεργαστές, μνήμες, κάρτες, είναι τρίτων κατασκευαστών.

• Like 1
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερο επιχείρημα από το "σας σκίζω σε επιδόσεις με τα μισά λεφτά" (σας θυμίζει κάτι; Android logic???) Δεν υιοθετώ τέτοια νοοτροπία, απλά αναφέρω τα πλεονεκτήματα του "φθηνού και γρήγορου" έναντι του "ακριβού, πιο αργού αλλά αξιόπιστου". Άλλωστε, αν εξαιρέσεις τη μητρική (αν μπορείς να εξαιρέσεις κάτι τόσο σημαντικό), όλα τα άλλα, επεξεργαστές, μνήμες, κάρτες, είναι τρίτων κατασκευαστών.

καλά τώρα εσύ συγκρινεις διαφορές τον 100+- ευρώ με της τραγικές διαφορές τον 500+?? δηλαδή αυτό ειναι το καλλίτερο που μπορείς να πεις ?

άλλωστε και στα μακ πέραν του σασι ολα τα αλλα ειναι 3τον κατασκευαστών σε ΥΠΕΡ τιμημένες τιμές!

είμαι σίγουρος οτι μπορείς και καλλίτερα.. να έχει ενδιαφέρον βρε αδερφέ! :P

Δημοσ.

@ PsyGreg: Είσαι τόσο κατά της Apple, που πολλές φορές πιστεύω κάνεις επίτηδες πως δεν καταλαβαίνεις και διαφωνείς :) 

1. Το θέμα, δεν είναι το τι έκλεψε ποιος από ποίον, και το να αγοράζεις ιδέες, ή να ανακυκλώνεις ιδέες και να της κάνεις σωστό marketing,  δεν είναι κλέψιμο. 

2. Το μόνο που λείπει στο Chromebook Pixel, είναι το λογότυπο της Apple επάνω. Από τον συνδυασμό τον χρωμάτων, εμφάνιση keyboard & trackpad, το σημείο για να ανοίγουμε την οθόνη, όλα αυτά είναι ολόιδια εμφανισιακά του MacBook Pro.

3. Πιστεύω πως έβγαλε ένα ανώριμο προϊών στην αγορά, για να κερδίσει ένα κομμάτι στην αγορά τον "retina displays". 

4. Η τιμή είναι απαράδεκτη, Τα Mac, άντε έχουν και το OS που δικαιολογίες την αγορά. Αυτό; τι έχει; Το Chromebook OS το κατεβάζεται σε κάθε Virtual Machine / το βρίσκεις και το βάζεις και σε Netbook 4ετίας... 

Δημοσ.

Νομιζω πως η τιμη του ειναι λογικα ανεβασμενη αν αναλογιστει κανεις οτι η παραγωγη του θα ειναι περιορισμενη!! χαχαχαχαχαχα!! Συλλεκτικο θα γινει!! Βρε ουυυυυστ λεμε!!

Δημοσ.

καλά τώρα εσύ συγκρινεις διαφορές τον 100+- ευρώ με της τραγικές διαφορές τον 500+?? δηλαδή αυτό ειναι το καλλίτερο που μπορείς να πεις ?

άλλωστε και στα μακ πέραν του σασι ολα τα αλλα ειναι 3τον κατασκευαστών σε ΥΠΕΡ τιμημένες τιμές!

είμαι σίγουρος οτι μπορείς και καλλίτερα.. να έχει ενδιαφέρον βρε αδερφέ! :P

Δε ζήτησα κριτική. Οι διαφορές στην τιμή είναι αναλογικές.
Δημοσ.

σημειωση: στα mac περα των σασι τα υπολοιπα μπορει να ειναι αλλων κατασκευαστων αλλα δεν κατασκευαζονται ουτε συνρμολογουνται με τις ιδιες συνθηκες..... φιλικα παντα :D

Δημοσ.

Ok..να δεχτώ ότι η Google με αυτό το προϊόν θέλει να κλέψει(?!) τους πελάτες της..Πες μου σε παρακαλώ ένα προϊόν της Apple που δεν το κάνει αυτό.. 

Ίσα ίσα, δεν είπα ότι η Google πάει να κλέψει τους πελάτες της.

Για να μην ανοίξω μια συζήτηση που έχει επαναληφθεί 1000 φορές, θα το πάω σε άλλο επίπεδο.

Για τον καθένα μας, ίδια πράγματα μπορεί να έχουν άλλη αξία.

Εγώ μπορώ να δώσω 2.000€ για ένα σπάνιο γραμματόσημο, αλλά εσύ να θεωρείς ότι είμαι κορόιδο και ότι με έκλεψαν.

Αντίστοιχα, για κάποιον άλλον, το να φοράει γραβάτα Hermes τον κάνει να νοιώθει καλά, και να νομίζειότι αξίζει τα λεφτά της.

Τέλος, κάποιος θεωρεί το unibody σασί ενός Macbook, το γυαλί ενός iPhone 4 ή τη σταθερότητα του OSX πολύ σημαντική, σε σχέση με την πλαστικούρα ενός Samsung και την αστάθεια ενός Android (ας μην ανοίξουμε κουβέντα για αυτό).

Θέλω, δηλαδή, να πω, ότι δεν μετριέται η αξία ενός αντικειμένου μόνο από το άθροισμα του κόστους των υλικών του.

Αυτό δεν λέτε να το καταλάβετε οι Apple haters, αν και το εφαρμόζετε στα πάντα εκτός από τα κινητά (έχω αναφερθεί ξανά στα παπούτσια ΝΙΚΕ, στα μπλουζάκια DKNY, , κλπ, κλπ, που ΟΛΑ είναι πολύ ακριβότερα από τα υλικά τους και τα "χαρακτηριστικά" τους).

Κατά την γνωμη μου καμία εταιρία δεν κλέβει κάποιον πελάτη, εφόσον ο πελάτης εθελοντικά αγοράζει το προϊόν της και όχι επειδή δεν έχει άλλη επιλογή (πχ ΔΕΗ).

Αυτά....

• Like 1
Δημοσ.

Ξερεις, καποιο ανθρωποι εχουν κατι που λεγεται αισθητικο κριτηριο και ειναι διαθετειμενοι  να πληρωσουν παραπανω ωστε να το ικανοποιησουν  Επισης καποιοι αλλοι η΄ακομα και οι ιδιοι πληρωνουν το design, διοτι πολυ απλα ετσι γουσταρουν και μπορουν.

Ουτε θυματα τους κανει αυτο ουτε τιποτα αλλο και φυσικα τα προιοντα δεν ειναι το αθροισμα του κοστους υλικων αλλα συνυπολογιζονται και αλλοι παραγοντες μερικους απο τους οποιους σου αναφερα.

Διοτι ειναι στην φυση του ανθρωπου να διαφερει και να τονιζει την ατομικοτητα του με οποιον τροπο  επιθυμει ο καθενας. 

• Like 2
Δημοσ.

μια χαζομαρα και μισή με γελοία τιμή μου φαίνεται προσωπικά.

ασχετα αν θα πουλήσει ή όχι δυστηχώς δείχνει το μέλλον νομίζω. Αν θα είναι το άμεσο ή όχι θα δείξει, κανείς δεν ξέρει και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...