Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιεργα ονειρα θυμόσαστε? Πχ είδα οτι υπέγραψα συμβαση εργασίας ανθρακορύχος στη ΔΕΗ και χαρηκα κιόλας.

Δημοσ.

Εκεινο το ονειρο που εφτασε ο ολυμπιακος στον τελικο τσαμπιονς λιγκ και μετα χτυπησε το ξυπνητηρι ολοι το εχετε δει ετσι;

Δημοσ.

Επειδή είμαστε insomnia εδώ, έχω δει τον lucifer στον ύπνο μου. Toν moderator. Καθόταν κάπου οκλαδόν και κάπνιζε. Τον πλησιάζω να του μιλήσω και με σκυλόβρισε. True story.

• Like 1
Δημοσ.

Τίτλος topic υπό μορφήν ερώτησης σε δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού...nickname αποτελούμενο από ένα όνομα με κολλητό ένα «2» στο τέλος...τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...

• Like 7
Δημοσ.

Έχω δει πολλά άκυρα όνειρα. Από θανάτους μέχρι χαρές, έρωτες, άκυρες συναντήσεις με κόσμο που γνωρίζω κτλπ.

Συνήθως τα περισσότερα δεν τα θυμάμαι, μερικά τα θυμάμαι σαν εικόνες όταν ξυπνάω το πρωί....

Πάντως δεν ξέρω που οφείλεται αλλά πλέον δεν βλέπω ονειρα. Τουλάχιστον δλδ δεν τα θυμάμαι καθόλου όταν ξυπνάω...

Δημοσ.

Τίτλος topic υπό μορφήν ερώτησης σε δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού...nickname αποτελούμενο από ένα όνομα με κολλητό ένα «2» στο τέλος...τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...

Σωστός....!

Βρε λες να έχουμε καμ μπακ; 

Δημοσ.

Μερικές φορές βλέπω κάτι όνειρα που με τρομάζουν και ξυπνάω.  4real.

https://www.youtube.com/watch?v=weJE_efSOdc

Σε καταλαβαίνω...κι εγώ θα τρόμαζα αν έβλεπα video clip τού Τριαντάφυλλου στον ύπνο μου!

Σωστός....!

Βρε λες να έχουμε καμ μπακ; 

Θα σού έλεγα ότι πολύ το φοβάμαι, αλλά ...να ομολογήσω την αμαρτία μου; Ένα ψιλό-στερητικό από την απουσία του, το έχω πάθει! :D  :D  :D  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...