REDODIN7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Βλεπω ονειρα κυριως οταν περιμενω κατι να γυνει ή εχω φοβους για το μελλον ή εχω επιρεαστει απο κατι.
rafail1994 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω κάτι όνειρα... πως κατουριέμαι και δε φτάνω! 2
status Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω κάτι όνειρα... πως κατουριέμαι και δε φτάνω! Αυτό σκεφτόμανε τώρα..διασυμπαντική σύμπτωση; Μασονική συνωμοσία;
star12 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ειδα στον υπνο μου πως ειμουν ο σουπερμαν και πετουσα σε κατι χωραφια και χθες ειδα πως εκανα σεξ με μια ξανθια και μια μελαχρινη ταυτοχρονα μηπως να παιξω κανα λοτο
rafail1994 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό σκεφτόμανε τώρα..διασυμπαντική σύμπτωση; Μασονική συνωμοσία; Η μήπως οι προσωπικές εμπειρίες ;
Dharmakaya Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 και χθες ειδα πως εκανα σεξ με μια ξανθια και μια μελαχρινη ταυτοχρονα Ειχες και ονειρωξη; 1
Sadamiraq Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ειδα στον υπνο μου πως ειμουν ο σουπερμαν και πετουσα σε κατι χωραφια και χθες ειδα πως εκανα σεξ με μια ξανθια και μια μελαχρινη ταυτοχρονα μηπως να παιξω κανα λοτο οχι γιατι αυτα μονο στα ονειρα σου αχαχαχαχαχχαχ
lambroszekis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Σημερα το μεσημερι που τον γλυκοπηρα λιγακι και οντας επηρεασμενος απο αυτο εδω το Site: http://www.insomnia.gr/topic/385336-%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BE%CF%89-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7/">θεμα . Ειδα λεει οτι ειχα αγορασει χονδρικης προιοντα στοματικης υγειινης και πηγαινα πορτα πορτα και τα πουλουσα, μαλιστα με το επιχειρημα οτι καμια φορα ξεχναμε να αγοραζουμε απο το σουπερ μαρκετ τετοιου ειδους προιοντα, οι πωλησεις πηγαιναν καλα...Λετε να ειναι οιωνος;
alan2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ναι είναι καλό ( συμπτωματικά εχει στα ΑΒ εκπτωση 45% στις οδοντόκρεμες ). Αλλα τετοια ονειρα επαγγελματικής φύσεως?
star12 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ειχες και ονειρωξη; σημερα ειδα πως εκανα σεξ με μια κοκινομαλα τι ειναι η ονειρωξη;
deesnider Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 σημερα ειδα πως εκανα σεξ με μια κοκινομαλα τι ειναι η ονειρωξη; Να ξυπνάς συνειδητοποιώντας ότι πρέπει ν' αλλάξεις εσώρουχα, σεντόνια και τα σχετικά...
Downloadpercent Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 όχι, μόνο εσύ βλέπεις όνειρα, Α δεν ξέρω για εσάς, εγώ έχω αποκτήσει κρυφές δυνάμεις, σε όλα τα όνειρα που βλέπω ξέρω ότι βλέπω όνειρο, πως γίνεται αυτό? Δηλαδή ρε παιδί μου, βλέπω ένα όνειρο, ζω μια κατάσταση είτε καλή είτε κακή, και σκέφτομαι στο όνειρό μου συνέχεια ότι "α ωραία είναι αλλά βλέπω όνειρο αυτή τι στιγμή" "α τι χάλια, δεν πειράζει όνειρο είναι και θα ξυπνήσω" Πραγματικά έχω μείνει κάγκελο, μου αρέσει όλο αυτό....
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 όχι, μόνο εσύ βλέπεις όνειρα, Α δεν ξέρω για εσάς, εγώ έχω αποκτήσει κρυφές δυνάμεις, σε όλα τα όνειρα που βλέπω ξέρω ότι βλέπω όνειρο, πως γίνεται αυτό? Δηλαδή ρε παιδί μου, βλέπω ένα όνειρο, ζω μια κατάσταση είτε καλή είτε κακή, και σκέφτομαι στο όνειρό μου συνέχεια ότι "α ωραία είναι αλλά βλέπω όνειρο αυτή τι στιγμή" "α τι χάλια, δεν πειράζει όνειρο είναι και θα ξυπνήσω" Πραγματικά έχω μείνει κάγκελο, μου αρέσει όλο αυτό.... Δεν εισαι ο μονος με τις απόκρυφες δυνάμεις το κάνω και εγώ που και που , λεω καλα ηταν αλλα τώρα πρέπει να φύγω απο δώ να ξυπνήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα