Προς το περιεχόμενο

USB Bank stick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα έχω ακούσει για ένα USB που σου δίνουν από την τράπεζα και είναι κάτι σαν λογαριασμός και κάθε ένα λεπτό αλλάζει ο κωδικός.

Θέλω να ξέρω αν ισχύει αυτό και ποσο κάνει αυτό το USB στο google δεν βρήκα τίποτα αν μπορεί  κάποιος να μου δώσει πληροφορίες ευχαριστώ 

ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Θέλω να ξέρω αν ισχύει αυτό και ποσο κάνει αυτό το USB στο google δεν βρήκα τίποτα αν μπορεί  κάποιος να μου δώσει πληροφορίες ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις είναι μάλλον το e-code που δίνουν μερικές τράπεζες για να κάνεις συναλλαγές στο ebanking.

Αυτό δεν πουλιέται στην αγορά, είναι προσωπικό και δίνεται στον πελάτη που έχει ένα συγκεριμένο λογαριασμό ebanking.

Δημοσ.

περισσοτερες πληροφοριες στο αντιστοιχο site της τραπεζας πχ Εθνικη, Πειραιως, Eurobank κλπ

και ναι, δεν πουλιεται καπου οπως σωστα ειπε ο makfil

Δημοσ.

Ευχαριστώ για της απαντησης σας μετα απο ψάξιμο βρήκα οτι λέγεται extraPIN generator αλλα είδα οτι το έχει μονο η Πειραιώς και εγω εχω ευροβανκ και απ ότι διάβασα στη πειραιως δίνεις 17 ευρω για να το πάρεις, ξέρετε αν έχει κάποια αντιστοιχεί υπηρεσία η ευροβανκ ενοο που να προσφέρει μεγάλη ασφάλεια στις online πληρωμές/αγορές κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, σου απάντησα πιο πάνω.

Η Eurobank δεν χρησιμοποιεί αυτό το generator αλλά μπαίνεις με username και pass και για η συναλλαγή πραγματοποιείται με αποστολή κωδικού μιας χρήσης στο κινητό σου. Με το ίδιο σύστημα λειτουργεί και η Citibank.

Πιστεύω ότι με το σύστημα αυτό αφενός εξασφαλίζεται η συναλλαγή αφετέρου δεν πληρώνεις τις τράπεζες για να αγοράσεις το μηχανάκι παραγωγής κωδικών.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Και η αγροτικη δινει..

Το πιο καλο ειναι της πειραιως που σου ερχεται τσαμπα μηνυμα με τον κωδικο.. Ουτε usb, ουτε generator κουβαλας και εισαι μια χαρα ασφαλης..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το δίνει και η marfin που χρησιμοποιώ το e-banking της. ίδιο έχει και η εθνική

είναι σαν και αυτό που έχει στη φωτό το λινκ

http://www.419legal.org/blog/2008/04/08/using-two-factor-authentication-how-safe-do-you-wanna-be/

και λέγεται token

Δημοσ.

Συγγνώμη για της πολλές ερώτησης αλλα έχω μπερδευτεί λίγο με ενδιαφέρει το USB οποτε θα στραφώ προς probank η πειραιώς αλλα αν θέλω να γραφτώ σε κάποιες υπηρεσίες π.χ. που κανεις click διαφήμισης και παίρνεις λεφτά (παράδειγμα έφερα) η adfly αλλα η 2 συγκεκριμένες δεν υποστηρίζουν Πειραιώς η probank μπορώ να συνδυάσω κάπως το usb Πειραιώς αυτό με paypal η με visa που αναγνωρίζεται σε πολλά online καταστήματα ?

ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...