Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση μου ειναι γενική, και αφορά στην αναζήτηση επενδυτων, ενδιαφερομένων σε πρωτότυπες ιδέες , όπως προιόντων , ιστοσελιδών και λοιπά.  Εχω διαβάσει οτι πριν απο μια τέτοια κίνηση , ειναι αναγκαία η καταχώρηση πατέντας,  Ποιος το εχει κάνει? έχει καποιος περισσοτερες πληροφορίες πάνω στο θέμα?

Δημοσ.

Αν εχεις τα λεφτα για την καταχωρηση της πατεντας τοτε δεν ψαχνεις για επενδυτη.

Αν δεν τα εχεις, τοτε πας σε ομιλους εταιριων και συζητας τις ιδεες σου.

Βλεπουν και αυτοι τις προοπτικες και μπορει να σου δωσουν καποια χρηματικη βοηθεια εναντι των κερδων που ενδεχομενως θα προκυψουν απο την ιδεα σου.

Δημοσ.

εκτός από το να πηγαίνω σε ομίλους εταιριων, υπάρχει κάποιο σιτε που να ασχολείτε με αυτό? Κάτι αντιστοιχο των freelancers, αλλά με διαφορά οτι ο ενδιαφερόμενος επενδυτης θα αναλαμβανει τα εξοδα υλοποιησης.

Δημοσ.

Για site δε νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο. Δεν το εχω ψαξει βεβαια αλλα επειδη εχω μια επαφη με τον χωρο ποτε δεν ακουσα κατι τετοιο.
Οταν λες ο ενδιαφερομενος επενδυτης να αναλαμβανει τα εξοδα υλοποιησης, τι ακριβως εννοεις;
Ο επενδυτης θα σου δωσει μια βοηθεια και σε ενα ευλογο διαστημα θα θελει να δει θετικα αποτελεσματα του εργου.

Δημοσ.

Γιατι ενδεχομενως δεν θα εχει την καταλληλη τεχνογνωσια.

Επενδυτες ειναι αλλωστε, οχι προγραμματιστες ή οτιδηποτε αλλο.
Τωρα, αν απορριψει την ιδεα σου και μετα την υλοποιηση πιο φτηνα ειναι αλλο θεμα.

Δημοσ.

και γιατι να μην το κανει χωρις εσενα ο επενδυτης αφου θα του το παρουσιασεις?

http://www.moneyonline.gr/site/article/675/epidotisi-eos-ke-150-000-evro-gia-tin-epichirimatiki-sas-idea-stirixi-se-neous

ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Εκδούσα Αρχή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας

Πρώτη ημέρα υποβολής: 1/8/2011

Τελευταία ημέρα υποβολής: 18/10/2011

Εχει λήξει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...