peter_pan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Στο παρακάτω σύστημα, CPU: Intel celeron g540 @2.5GHz Mobo: Gigabyte H61M-S2PV Ram: 4GB DDR3 Kingston @1333 Psu: Heroichi windmill pro 500W gpu: Nvidia 7600 GS ψόφησε η κάρτα γραφικών και είμαστε προς αναζήτηση καινούργιας. Θέλουμε απο τη νέα κάρτα, να υποστηρίζει 2 monitors μαζί, ένα LG 19" για χρήση internet browsing, skype κλπ και μια τηλεόραση 42" full HD για προβολή ταινιών, βίντεο κλπ. και καθόλου games. Eννοείται να παίζει και στις 2 οθόνες ταυτόχρονα και φυσικά χωρίς κολλήματα ή σπασίματα στην εικόνα. Το budget δεν είναι προκαθορισμένο καθώς θα εξαρτηθεί απο τις κάρτες που θα προταθούν που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις παραπάνω απαιτήσεις. Για να σας βοηθήσω όμως βάζω αρχικά ένα ποσό, 50€ ας πούμε -έχοντας στο μυαλό μου κάτι σαν την HD5450(κάνει για αυτή τη χρήση?)- με σκοπό να βρούμε την πιο vfm κάρτα που θα μας κάνει τη δουλειά μας. Αναμένω τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
giokou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Θέλουμε απο τη νέα κάρτα, να υποστηρίζει 2 monitors μαζί, ένα LG 19" για χρήση internet browsing, skype κλπ και μια τηλεόραση 42" full HD για προβολή ταινιών, βίντεο κλπ. και καθόλου games. Eννοείται να παίζει και στις 2 οθόνες ταυτόχρονα και φυσικά χωρίς κολλήματα ή σπασίματα στην εικόνα. Με την 7600GS ήσουν ΟΚ σε όλα αυτά???
peter_pan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το δουλεύω εγώ το συγκεκριμένο pc για να έχω πλήρη εικόνα της λειτουργίας του.Είναι συγγενικού προσώπου. Εγώ απλά μεταφέρω τις απαιτήσεις που μου είπαν πως έχουν απο την κάρτα. Θεωρώ πάντως πως θα ήταν ΟΚ με την 7600GS γιατί αυτή τη χρήση έκανε μέχρι τώρα το pc έτσι και αλλιώς και δεν έκανε παράπονα κανένας. Τώρα απλά χάλασε η κάρτα και μου ανέθεσαν εμένα να βρω μια καινούργια για να την αντικαταστήσει επάξια. Υπάρχει κάποια πρόταση γι'αυτά που ζητάω?Μηπως πρέπει να ανεβάσουμε το budget ή και μια 5450 μας κάνει τελικά?
peter_pan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά μας κάνει η HD 5450 ή θέλουμε κάτι παραπάνω?
Millennium Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Σας κάνει για αυτά που θέλετε νομίζω.
giokou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλύτερα: https://www.skroutz.gr/s/1801776/Gigabyte-Radeon-HD6450-1GB-LP.html Ακόμα καλύτερα μία 6570 με περίπου 55€. 1
peter_pan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Έγινε παίδες.Μάλλον θα προτιμήσουμε την 6450 που είναι κοντά στα 40€. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα