Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε θέλω να κάνω μια αγορά με δόσεις αλλά δεν έχω πιστωτική κάρτα...μου

είπαν οτι μόνο ο κοτσοβολος κάνει κατι τέτοιο και μου είπανε ότι αυτό λέγεται "δόσεις με δανειοδότηση '' 

τη ακριβώς σημαίνει αυτό και τι διαδικασία έχει :-D  ?? ?

...όποιος ξέρει παρακαλώ ας απάντηση ...

.....ευχαριστώ για τον χρόνο σας.....  :)

Δημοσ.

Κάνεις αίτηση για προσωπικό/καταναλωτικό δάνειο, μέσω τού καταστήματος (στο κατάστημα συμπληρώνεις την «αίτηση» και προσκομίζεις τα απαιτούμενα δικαιολογητικά), προς την τράπεζα με τη οποία το κατάστημα συνεργάζεται.

Αν το δάνειο εγκριθεί από την τράπεζα, παραλαμβάνεις το προϊόν που σ' ενδιαφέρει και πληρώνεις κάθε μήνα τη συμφωνημένη δόση στο κατάστημα.

Ουσιαστικά δε διαφέρει σε τίποτα, από το να πάρεις ο ίδιος προσωπικό δάνειο από τη τράπεζα, προκειμένου να αγοράσεις κάτι τοις μετρητοίς και εν συνεχεία να πληρώνεις τη δόση τού δανείου στην τράπεζα, εκτός τού ότι - ίσως - η έγκριση είναι κάπως πιο πιθανή. Το κατάστημα απλά «μεσολαβεί» διότι, εφόσον το δάνειο εγκριθεί, εισπράττει απευθείας την τιμή μετρητοίς από τη τράπεζα. Τις δόσεις που ο πελάτης καταβάλλει κάθε μήνα, οι οποίες περιλαμβάνουν και την ανάλογη επιβάρυνση, το κατάστημα τις καταβάλλει στην τράπεζα.

(Σημαντικό: Σε περίπτωση ασυνέπειας στην πληρωμή των δόσεων, έχεις να κάνεις με την τράπεζα, όχι με το κατάστημα. Ασχέτως τού ότι το κατάστημα καταβάλλει τη δόση που εσύ πληρώνεις στην τράπεζα, το δάνειο δεν παύει να είναι στο όνομά σου...)

Δημοσ.

Δεν αξιζει τον κοπο , γιατι νομιζω πεφτει και τοκος...και σε καταναλωτικο κατω απο 7-8% τοκο δεν νομιζω να πετυχεις.

Προτιμοτερο ειναι να βγαλεις μια πιστωτικη που να σηκωνει ατοκες δοσεις (δηλ οχι μαστερκαρντ εθνικης και οχι diners) και να παρεις οτι καιγεσαι και βιαζεσαι και σε εχει κανει πλυση εγκεφαλου η καταναλωτικη κοινωνια οτι χρειαζεσαι εδω και τωρα με ατοκες δοσεις στην πιστωτικη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...