Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ursus με πάγο. Αλλά αν οδηγείς, είναι μεγάλη βλακεία να πίνεις για να μη χτυπήσεις τον εαυτό σου ή άλλους. Άσε που μπορεί να αισθάνεσαι μια χαρά, αλλά το μηχανάκι του αλκοτέστ να έχει αντίθετη γνώμη. Ακόμα και με μια μπύρα. Μειώθηκε το επιτρεπόμενο ποσοστό εδώ και λίγο καιρό, αλλά δεν έχω link. 

Ούτε γουλιά αλκοόλ όταν οδηγούμε, φίλε. Χρυσός κανόνας.

• Like 1
  • Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα

Προσφατα εκανα ενα φρεσκαρισμα στη καβα του πατερα μου κ βρηκα πισω πισω κατι βερμουτ κ μαρτινι σε παλια μπουκαλια του 1969 σφραγισμενα βεβαια στα ελληνικα να φανταστειτε...Να τα κρατησω,θα πινονται ή θα παμε νοσοκομειο? χαχα

Δημοσ.

Προσφατα εκανα ενα φρεσκαρισμα στη καβα του πατερα μου κ βρηκα πισω πισω κατι βερμουτ κ μαρτινι σε παλια μπουκαλια του 1969 σφραγισμενα βεβαια στα ελληνικα να φανταστειτε...Να τα κρατησω,θα πινονται ή θα παμε νοσοκομειο? χαχα

Στη θέση σου, θα περίμενα για απάντηση από κάποιον ειδικό (χημικό ας πούμε), πριν αποφασίσω. Αν επρόκειτο για κρασί, ουίσκι, κονιάκ και τα σχετικά, προσωπικά δε θα δίσταζα να πιω. Πιθανώς να είχε ψιλοαλλοιωθεί η γεύση τους - όχι απαραίτητα προς το χειρότερο - αλλά δε θα φοβόμουν μήπως καταλήξω σε νοσοκομείο (μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, αλλά σου λέω τι φαντάζομαι...)

Με τα πολύ γλυκά ποτά όμως (όπως το βερμούτ), επιφυλάσσομαι για το αν θα πίνονται...

Δημοσ.

ρε παιδια εδω και κανα μηνα οταν παω εξω παιρνω ενα north λεμονι,το north τι ποτο ειναι?καποιοι μου λενε ειναι ειδος βοτκας,αλλα εχω μπερδευται.το εψαξα λιγο στο google αλλα τιποτα,μπορεις καποιος να με διαφωτισει ?? :D 

Δημοσ.

ρε παιδια εδω και κανα μηνα οταν παω εξω παιρνω ενα north λεμονι,το north τι ποτο ειναι?καποιοι μου λενε ειναι ειδος βοτκας,αλλα εχω μπερδευται.το εψαξα λιγο στο google αλλα τιποτα,μπορεις καποιος να με διαφωτισει ?? :D

Πως γινεται να παιρνεις κατι και να μην ξερεις τι ειναι? :wacko:

Δημοσ.

εδω περα μεσα μου το ειχαν προτεινει,ρωτησα και κανα φιλο και μου εμεινε μονο το north με λεμονι.το εχει δοκιμασει κανεις σκετο?πινεται η μπα??

μπορει κανεις να προτεινει κανα σφηνακι??

Δημοσ.

εδω περα μεσα μου το ειχαν προτεινει,ρωτησα και κανα φιλο και μου εμεινε μονο το north με λεμονι.το εχει δοκιμασει κανεις σκετο?πινεται η μπα??

μπορει κανεις να προτεινει κανα σφηνακι??

Ναι μια χαρα πινεται αν σου αρεσουν τα γλυκα...

Απο σφηνακι κοιτα το frangelico.

Δημοσ.

Μην τα πιεις, ειναι κριμα

Ρετρο μπουκαλια ειναι - δωστε (εστω και με το αζημιωτο) σε καποιον που θα τα εκτιμησει ως διακοσμητικα/συλλεκτικα

Αν θες προσφερομαι να στα αγορασω στην τιμη νεων φιαλων (ως αντικατασταση)

Υποψιν, δεν ειμαι μαυραγοριτης που γνωριζει οτι αξιζουνε πχ 50€ το ενα στο μοναστηρακι και παω να σε ριξω γι αυτο και μιλαω δημοσια, χωρις pm.

Μου ειχε χαρισει ενας καβά μια φορα μια βοτκα πιπεριας κοκκινη σφραγισμενη απο USSR και πολυ την εκτιμησα.

Αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...