Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε blue Caracao με κάποιον χυμό...εγώ το πίνω με βότκα αλλά το έχω πιει και με χυμό μπανάνα...και τότε βάζουν πολύ χυμό και λίγο ποτό οπότε είναι ελαφρύ και λόγο χρώματος δείχνεις και γάματος στους φίλους σ!!;-)

• Like 1
Δημοσ.

Blue curacao + vodka +lemon juice.. και γαματο χρωμα που λεει και ο mouti και απο γευση επισης αλλα και γλυκο και αυτο...

Δημοσ.

παιδια δεν εχω καλη σχεση με το αλκοολ.επειδη οταν βγαινω με παρεα δεν ξερω τι ποτο να πιω,θα ηθελα να μου προτεινετε κατι ελαφρυ και γευστικο γιατι ειμαι και οδηγος μετα..παλιοτερα επινα μαρτινι ή  μπειλις

Όπως είπαν μερικοί φίλοι....η καλύτερη λύση όταν είσαι έξω και μετά οδηγάς... μπύρα ffs... και αλκοτέστ να σε σταματήσουν θα φας πρόστυμο αντί για αφαίρεση κτλ.. τίποτα παλούκι...γιατί για να σουρώσεις με μπύρες...θέλει προσπάθεια..

Δημοσ.

με 2 μπύρες μισόλιτρες είσαι χωρίς δίπλωμα και με 7 πόντους πάντως

τουλάχιστον με μηχανάκι, αλλά νομίζω και στο αυτοκίνητο κάπου εκεί παίζει

Δημοσ.

<p>Blue curacao + vodka +lemon juice.. και γαματο χρωμα που λεει και ο mouti και απο γευση επισης αλλα και γλυκο και αυτο...</p>

Ε ναι είναι ανάλογα με τι θα το συνδυάσεις;γενικά δεν είναι πολύ βαρύ ποτό και είναι ευέλικτο καθώς το συνδυάζεις με ότι θες...εγώ κατέληξα ότι είτε με μπανάνα είτε με βότκα...ανάλογα τα κέφια;-)νομίζω είναι αυτό ακριβώς που ζητάει ο φίλος μας...ένα γαμάτο ελαφρύ!

Δημοσ.

<p>martini+vodka+lime τρελος συνδυασμος..... μαζι με σπασμενο παγο.</p>

Ψάχνει για κάτι ελαφρύ ο φίλος μας...βότκα νομίζω του πέφτει βαριά

Δημοσ.

Δεν βαζεις πολυ βοτκα καπου στα δυο σφηνακια και πολυ λεω.

Η βαση του ποτου ειναι το μαρτινι και φυσικα δεν το γεμιζεις μεχρι πανω, να φτασει μαζι με το παγω το 3/4 του ποτουριου (για ψηλο ποτηρι μιλαω παντα.)

Δημοσ.

Θα σου προτεινα Dissaronno με ροδακινο,Martini με λιγο lime,και το North είναι παρα πολυ ωραιο και ελαφρυ!

Δημοσ.

αδερφε μιας και ουτε εγω ειμαι πολυ το αλκοολ ασχετα με τις μαλακιες που εχω πιει στην ζωη μου...προτεινω κρασακι και συγκεκριμενα σαγκρια...και δευτερη επιλογη οπως ειπανε και αλλοι..μπυριτσα...και αν δεν εισαι πολυ της μπυρας οπως εγω δοκιμασε την καινουργια την αμστελ που ειναι με το λεμονι...δεν θα εχει τοσο πολυ την γευση της μπυρας αλλα ειναι παρα πολυ δροσιστικη λιγο πιο γλυκια χωρις να εχει την καψιλα της μπυρας και ειναι και οτι πρεπει για καλοκαιρακι...και πιο ελαφρια βεβαια... :)

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εγω που δεν ειμαι και πολυ του αλκοολ τυπος στα clubs/bars τι μου προτεινετε να λεω? για να μη λεω χυμο που βαζουν στα κοκτειλς :P

Δημοσ.

Breezer...gordon space...αν εννοείς ότι θες κάτι ελαφρύ βέβαια μπορείς να διαβάσεις και τα υπόλοιπα μηνύματα...εγώ κατάλαβα ότι θες κάτι πολύ πολύ ελαφρύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...