FarCry Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Breezer...gordon space...αν εννοείς ότι θες κάτι ελαφρύ βέβαια μπορείς να διαβάσεις και τα υπόλοιπα μηνύματα...εγώ κατάλαβα ότι θες κάτι πολύ πολύ ελαφρύ... κοιτα κρασι μπυρα πινω. σε τετοιο επιπεδο αλκοολ λεω. οχι ουισκια και τεκιλες
mouti Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ε τότε όλο το thread δικό σ όσοι λένε ελαφρύ είναι εκεί περίπου που λες εσύ...
Napoleon88 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Παιδια , Smirnoff με coca-cola ειναι ωραιο?
Zein Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 οτιδηποτε (σχεδον) με κοκα κολα μεσα θα ειναι και ελαφρυ και γλυκο. αμα θες να εξαπατησεις κοσμο, παρε απλα μια κοκα κολα σκετη σε ποτηρι και πες τους πως ειναι ρωσικη βοτκα των 80%. απο την στιγμη που εισαι οδηγος μαλιστα, δεν θα πρεπει να εχεις καθολου τυψεις που δεν πινεις. πιες ενα ρεντμπουλ και αμα στην πουνε, δειξε τους τα κλειδια αυτοκινητου. δεν ειναι αναγκη ουτε να απολογεισαι στον κοσμο ουτε να ανοιγεις μακαβριες συζητησεις περι των εκατονταδων τροχαιων δυστηχηματων που εχουμε καθε χρονο στη χωρα μας απο το ποτο. 2
Sog96Ch Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Εγώ συνήθως πίνω βότκα λεμόνι ή βότκα πορτοκάλι, το θεωρώ ελαφρύ γιατί πιστεύω ότι δεν σηκώνω το ποτό (μετά τετάρτη αρχίζει να με πειράζει). Τι άλλο ποτό λέτε να μου αρέσει;
Zein Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Oτιδηποτε με φρουτο θα ελεγα! Οι γευσεις αυτες ειναι love it or hate it.
Zein Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 ανακατεψανε το yesterday με λατερνα και νουνου! εγκληματιες! ή ήρωες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα