Προς το περιεχόμενο

MSI K7N2 DELTA-ILSR OR MSI KT6 DELTA-FISR


AMDAKIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας στο παραπάνω δίλημμα. Επειδή αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση και έχω κατάληξη στα 2 αυτά mainboards, θα ήθελα την γνώμη σας και εάν τα έχετε ήδη τις εντυπώσεις καθώς και τυχόν προβλήματα που ίσως έχουν εμφανιστεί. Αναφορά σε άλλες εταιρείες δεν θέλω να γίνουν γιατί είμαι "κολλημένος" όχι με την μπάλα αλλά με την MSI . Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Egw exw to K7N2D ILSR kai borw na pw pws eimai apoluta euxaristimenos. Einai poli stathero, den mou exei emfanisei to paramikro provlima edw kai 2 mines pou to exw kai bebaiws ama deis kai kritikes apo hardware sites, exei poli kales epidoseis. Bebaiws ena megalo tou atou einai kai oti exei to nForce chipset pou pistevw oti einai korufaio kai einai ikanos logos gia na to protimiseis enadi tou allou mobo pou les to opoio exei VIA.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης , αλλά λόγω αδειών έχω πήξει στην δουλειά οπότε καταλαβαίνετε.... σε ότι έχει να κάνει με την ερώτηση που έκανες ποιο πάνω φίλε KWSN_Men απλά η MSI έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής , επιδόσεις (όχι για full overclocking!!!) την έχω ξεπεράσει αυτή την επόχή πλέον, και τρίτον ειδικά στα mainboards για AMD εάν θυμάμαι καλά είναι η πρώτη που δοκιμάζονται οι καινούργιοι επεξεργαστές , τεχνολογίες κλπ. Το συζητούσα με κάποιους φίλους και συγγενείς που έχω στην Αμερική (Silicon) και επειδή την τελευταία δεκαετία τα τεστάρω και προσωπικά και τα στατιστικά μου δείχνουν ΄πολύ καλές εντυπώσεις . Απλά αυτα τα 2 που αναφέρω δεν τα έχω προλάβει να τα δώ και γι αυτό ζητάω την γνώμη σας.Φίλε JiMk & GrMikeD σας ευχαριστώ θερμά για την απάντηση σας . Έχω καταλήξει και εγώ στο nforce και ήδη αυτή την ώρα που μιλάμε έχει γίνει η παραγγελία μαζί με έναν 3000+ . Στην αρχή έψαχνα για έναν 2500+ αλλά τελικά άλλαξα γνώμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι καθόλου άσχημα, αλλά μπορούσες να διαλέξεις και κάτι καλύτερο. Παρεπιπτόντως, μεγάλο μέρος της παραγωγής της MSI σε μητρικές γίνεται στα εργοστάσια της Epox...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τις απαντήσεις σας. Το μηχάνημα είναι υπέροχο πραγματικά, παίζει περίφημα και με "ησυχία" γιατί το έχω βάλει με τον BOX ανεμιστήρα και έχω βάλει προσωρινά το VOLCANO στην άκρη. Απο επιδόσεις τα πάει πολύ καλά αλλά δεν έχω πολύ χρόνο ν ασχοληθώ μαζί του και περιμένω πως και πως την άδεια μου για να ασχοληθώ περισσότερο μαζί του. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους .

 

:lol: :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 10 μήνες μετά...

Εεε! που το ξέθαψες αυτό μετά από 11 μήνες?! :) :roll:

 

(πέρα από την πλάκα, θα μπορούσες να έχεις κάνει την ερώτηση και με ένα Προσωπικό Μύνημα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...