cris41 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια! Ξερω αυτο εδω το site https://www.welovelenses.com/ οπου συμφερει αρκετα η απο εκει αγορα φακων επαφης. Το site ειναι αξιοπιστο απλα πως γινεται οι τιμες να ειναι παρα παρα πολυ πιο χαμηλες στους αστιγματικους πχ απο οτι στην ελλαδα; Βασικα εχω ακουσει οτι ειναι και κινεζικοι. Εχει παρει κανενας απο εκει; Ειναι αυθεντικοι οι φακοι; Ειναι ελκυστικες οι τιμες!
kostastnt Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Από τιμές δεν είναι και τίποτα τρομερό πάντως.. Και Γερμανία, Αγγλία τόσο έχουν οπότε μπορείς να τα στείλεις σε κανά φίλο και να στα φέρει..
cris41 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Στους αστιγματικους εχει τεραστια διαφορα με ελλαδα που φοραω εγω. Δε ξερω μυωπιας ποσο ειναι οι τιμες εδω.
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 <p>Στους αστιγματικους εχει τεραστια διαφορα με ελλαδα που φοραω εγω. Δε ξερω μυωπιας ποσο ειναι οι τιμες εδω.</p> Μυωπίας αγοράζω από το Mark Aalen τους μηνιαίους 3 ζευγάρια 20 ευρώ και ειναη πολύ καλοί (καποιοι άλλοι που ειχα δοκιμάσει δε με βολεψαν καθόλου). Και εχω και αστιγματισμό αλλα δεν εχω θεμα με τους φακούς. Νομιζω η τιμή ειναι καλή αυτή Sent from my iPhone using Insomnia
cris41 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μυωπίας αγοράζω από το Mark Aalen τους μηνιαίους 3 ζευγάρια 20 ευρώ και ειναη πολύ καλοί (καποιοι άλλοι που ειχα δοκιμάσει δε με βολεψαν καθόλου). Και εχω και αστιγματισμό αλλα δεν εχω θεμα με τους φακούς. Νομιζω η τιμή ειναι καλή αυτή Sent from my iPhone using Insomnia Ο αστιγματισμος μου εμενα ειναι μεγαλος και δε καλυπτεται με μυωπικους φακους(αν ειναι λιγος καλυπτεται). Εχω ψαξει σε παρα πολλα μαγαζια ελλαδα και σε αλυσιδες και σε αυτο το σαιτ βρηκα τις καλυτερες τιμες. Και ξαναλεω για Toric. Δε με ενδιαφερουν οι μυωπικοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα