Baggelis21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εδω και μερικες μερες εκει που σερφαρω στο ιντερνετ αναβει το λαμπακι απο την webcam μονο του!! Για καλο κ για κακο εγω καλυψα την καμερα με μια ταινια γιατι καμια φορα δεν ξερεις! Μηπως μπορει καποιοςνα μου πει τι γινεται?
AiWaaa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μηπως χρησιμοποιείς skype και έχεις για μικ την κάμερα ?
iMarilina Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Για κατέβασε το malwarebytes και το spybot και κανε κανα σκανάρισμα για ιούς κλπ. Εχεις antivirus? Sent from my iPhone using Insomnia
Baggelis21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μηπως χρησιμοποιείς skype και έχεις για μικ την κάμερα ? οχι δεν κανω καμια εργασια που να εχει σχεσει με την καμερα Για κατέβασε το malwarebytes και το spybot και κανε κανα σκανάρισμα για ιούς κλπ. Εχεις antivirus? Sent from my iPhone using Insomnia Βασικα εχω το Norton κανω σκαναρισμα αλλα δεν βρισκει κατι
AiWaaa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μηπως έχεις κάνει ινσταλλ το app του fb για βιντεοκληση ? Logitech έχεις ?
Baggelis21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ναι το εχω κανει (app του fb για βιντεοκληση)
AiWaaa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 αχα οταν ανοίγει εχεις ανοικτο tab του fb ? Πρόσφατα άνοιγε και εμένα στο λάπτοπ στο άκυρο ενω μιλούσα fb και μόλις έβγαλα την σαβούρα του fb που έιχε βάλει ο αδερφος μου μεσα δεν το ξαναέκανε. Για δοκίμασε να την βγάλεις να δεις αν θα το ξανακάνει.
spook Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Logitech έχεις ? Μου είχε συμβεί και εμένα κάτι αντίστοιχο. Αλλά μία φορά μόνο, δεν επαναλήφθηκε το περιστατικό. Έκανα και εγώ scan κλπ αλλά δεν βρέθηκε κάποια "απειλή". Τι σχέση έχει αν είναι logitech η κάμερα, όπως συμβαίνει στην δικιά μου περίπτωση; Ευχαριστώ. Edit: Δεν έχω το app του fb.
Baggelis21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αν θυμαμαι καλα τωρα που το λες οταν μπαινω fb πρεπει να ανοιγει
AiWaaa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μου είχε συμβεί και εμένα κάτι αντίστοιχο. Αλλά μία φορά μόνο, δεν επαναλήφθηκε το περιστατικό. Έκανα και εγώ scan κλπ αλλά δεν βρέθηκε κάποια "απειλή". Τι σχέση έχει αν είναι logitech η κάμερα, όπως συμβαίνει στην δικιά μου περίπτωση; Ευχαριστώ. Edit: Δεν έχω το app του fb. Απλά τον ρώτησα γιατί στο λαπτοπ οπως ειπα παραπάνω έκανε μαιμουνίες άνοιγε μόνη της. Αν θυμαμαι καλα τωρα που το λες οταν μπαινω fb πρεπει να ανοιγει Βγάλτο και δες αν θα στο ξανακάνει
Baggelis21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Απο τον πινακα ελεγχου κανω απεγκατασταση γιατι δεν το βρισκω εκει
AiWaaa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Αμε κλασσικά απο εκέι η μέσα απο το ccleaner
Baggelis21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 οκ βρεθηκε και τωρα αναμονη ξαναγραφω για περιτερου
AiWaaa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Απλά κάνε ότι έκανες και πριν απλά να παρατηρείς και το λαμπάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα