Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Φιλος μου θελει να αγορασει οθονη και διαθετει 130 με 150 ευρω! Σε μια συζητηση που ειχαμε,μου λεει:Ελα ρε θα μπω στο μαγαζι και θα παρω την πρωτη τυχοντα! (του λεω σιγα μη παρεις και τη πρωτη τηγιαμαχα :P) . Τεσπα την οθονη την θελει για gaming , θελει 1920χ1080 αναλυση και να ειναι βεβαια dvi η/και hdmi ! υπαρχει καποια τιμια οθονη σε αυτο το μπατζετ? για ιντσες δε μου ειπε αλλα υποθετω κυμαινομαστε απο 19 ως 24 ? η καρτα γραφικων του ειναι η 5850 αν θυμαμαι καλα :/ ευχαριστω !

Δημοσ.

ευχαριστω,ειναι μονο απο το παμπλικ λογω εξαργυρωσης επιδοτησης της wind αφου δεν ειναι καποιο μεγαλο ποσον ωστε να τσιμπηθει σοβαρο κινητο !

εντιτ: αξιζει το σφιξιμο στο ζωναρι για αυτη : ???
http://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/lg-e2442v-24/prod3311090pp/  ??

Δημοσ.

α οκ . IPS ειναι το «φρέσκο» panel απ οτι καταλαβα ε; Προσφέρει καλύτερη εικόνα απο αποψη «ποιοτητας» ; Στα games έχει κάποια εφαρμογη ή αποδοση;
Ρωτω για να μαθαινω οχι ως «εξυπνάκιας» διευκρινηζω γιατι ισως ο γραπτος λογος παρερμηνευεται

• Super Moderators
Δημοσ.

το IPS υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, απλά τα τελευταία έχει πέσει σημαντικά η τιμή του οπότε δεν αξίζει καν να δίνεις λεφτά για TN όταν με τα ίδια ή ελάχιστα πιο πάνω παίρνεις IPS ή VA...

ναι έχει καλύτερη χρωματική απόδοση κι αυτό φαίνεται παντού...

Δημοσ.

οκ αγοράστηκε ή μαλλον παραγγειλαμε προς αγορα την προταση του Thresh ! Την κοιταζαμε εξαλλου αυτές τις μέρες, ομως η πρόταση του Thresh εδωσε το τελικο...κινητρο ! [μαζι με την επιδοτησούλα της wind :P]
thanks

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή κι εγώ τη γλυκοκοιτάζω και τη ζαχαρώνω τη συγκεκριμένη οθόνη που επέλεξες, γίνεται όταν 

με το καλό τη δουλέψει λίγο ο φίλος σου να μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις του (σου) για να υπάρχουν  

μερικά πρώτα info ως προς τη εμφάνιση και τη λειτουργία της ;

Δημοσ.

ok οταν ειναι και την παρει ,στησει τον πυργο και τη δουλεψει 3-4 μερες θα του πω να μου στειλει εντυπωσεις και θα κατσω κεγω να λιωσωκανα παιχνιδι του να δω πως θα ναι :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...