GP7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, το κατάλαβε μετά το παλικάρι κι επειδή ήμουν δεύτερος που του ζητούσα χάρη, η παραγγελία μου έγινε αργότερα και θα αργήσω λιγάκι παραπάνω να παραλάβω.. Αλλά παρότι καίγομαι να την πάρω στα χέρια μου, μπορώ να κάνω υπομονή.. Το καλό αργεί να γίνει..
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 To Etasis μου δε βγάζει 8πινα για κάρτες γραφικών, τι παίζει σε τούτη την περίπτωση; Κανας αντάπτορας παίζει;
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μolex σε 8pin?? Αν και καλό είναι να αποφεύγονται αυτά από όσο γνωρίζω.
phanispal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Έχει τελικα 8πινο/α? To άκυρο πήγαινε στην εξυπνάδα του έξυπνου. Όχι, δεν έχει 8πινα.
GP7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ε με τέτοια μπορεί να γίνει η δουλειά: http://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?from=autocomplete&keyphrase=molex+to+8+pin Αλλά τα "μαμά" οκτάπινα σίγουρα είναι προτιμότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα