mylo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά έχει ανεβάσει κανεις βιογραφικό στη συγκεκριμένη σελίδα; αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως στο κομμάτι Personal information, στο e-mail και στα τηλέφωνα, μου βγάζει το εξης Note: To prevent potential abuse, the e-mail address is always hidden from employers. E-mail addressTo prevent potential abuse, the e-mail address is always hidden from employers: μα αν δεν εμφανίζονται τα συγκεριμένα στοιχεία πως θα υπάρξει πιθανη επαφή (λέμε τώρα) με κάποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου;
DrLo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά έχει ανεβάσει κανεις βιογραφικό στη συγκεκριμένη σελίδα; αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως στο κομμάτι Personal information, στο e-mail και στα τηλέφωνα, μου βγάζει το εξης Note: To prevent potential abuse, the e-mail address is always hidden from employers. E-mail address To prevent potential abuse, the e-mail address is always hidden from employers: μα αν δεν εμφανίζονται τα συγκεριμένα στοιχεία πως θα υπάρξει πιθανη επαφή (λέμε τώρα) με κάποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου; Όπως και στο insomnia φαντάζομαι.
DrLo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Χωρίς να έχω δει το site υποθέτω ότι θα έχει κάπου ένα κουμπάκι που θα λέει ... "επικοινώνησε με τον τάδε" και θα του βγάζει μια φόρμα για να σου στείλει το mail που θέλει (μέσω του site), όπως μπορεί να γίνει και στο insomnia (αν έχει επιλέξει αυτή τη δυνατότητα στο control panel σου).
Joanna000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 παιδιά έχει ανεβάσει κανεις βιογραφικό στη συγκεκριμένη σελίδα; αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι πως στο κομμάτι Personal information, στο e-mail και στα τηλέφωνα, μου βγάζει το εξης Note: To prevent potential abuse, the e-mail address is always hidden from employers. E-mail address To prevent potential abuse, the e-mail address is always hidden from employers: μα αν δεν εμφανίζονται τα συγκεριμένα στοιχεία πως θα υπάρξει πιθανη επαφή (λέμε τώρα) με κάποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου; Νομιζω πρεπει να υπαρχει κατι σαν επεξεργασια που το ρυθμιζεις εσυ ωστε να το βλεπουν.. ψαχουλεψε το λιγο παραπανο. Επισης θα πρεπει να το ανανεωνεις τακτικα ωστε να ειναι πανω- πανω, φρεσκο πραγμα.
mylo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 δεν μπορώ να βρω κάτι αν κάποιος έχει καμια ιδεα ας πει.
stavi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 σου στέλνει email του eures Και σου λέει οτι έχεις ένα αίτημα από εργοδότη... μπαίνεις στο λογαριασμό σου και το διαβάζεις κι εκεί σου λέει ο εργοδότης που να τους στείλεις email ή δεν ξέρω γω τί...
mylo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 σε ευχαριστώ πολύ stavi, έψαχνα έψαχνα και δεν έβρησκα τπτ. αν επιτρέπεται, εσύ είχες ποτέ επικοινωνία με πιθανό εργοδότη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα