Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την εξης απορεια.δανειζομαι ιντερνετ απο τον γειτονα με wifi.δανειζομαι απο τον ξαδερφο μου με καλωδιο.πως μπορω να χρησιμοποιω και τις 2 συνδεσεις ταυτοχρονα?με ποιο λογισμικο μπορω να κανω loadbalancing?-routing?και μετα να μοιραζω στο σπιτι.εχω ενα μηχανακι με 3 καρτεσ δικτιου και 1 ασυρματη που λειτουργει σαν 'σερβερ'.

Δημοσ.

απο χρηματα οχι και πολλα.με τον παροχο δεν μπορω να επικοινωνησω γιατι δανειζομαι λιγο περιεργα.δεν υπαρχει δηλαδη τροπος να αξιοποιησω τις δυο συνδεσεις?με καποιο mikrotik software?η με κανα linuxακι?

Δημοσ.

Με αυτα τα μηχανηματα και τις καρτες που εχεις (2 χρεαζσεσε) παλεψε το ή με pfsense ή με το smoοthwall express ή ψαξου και γι αλλου τυπου τετοιο software. Εναν proxy θες βασικα.

• Like 1
Δημοσ.

εχω δουλεψει λιγο clearos θα ψαχτο λιγο μ εκεινο πρωτα και μετα με smoothwall ,απ οτι ειδα ειναι ωραιο softwareακι! ευχαριστω παιδια θα σας πω πως παει το συντομοτερο!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

smoothwal , pfsense , clearos δεν μου κανουν δουλεια.

το mikrotik το ειδα απο φιλο που το εστεισε με ethernet και wireless δουλευε.θα ψαχτω κ αλλο και θα σου πω rfc

Δημοσ.

Ακου πως θα λυσεις το θεμα σου σε 5 λεπτα.

1) 2 καρτες

2) connectify dispatch (θειος)

3) 5 λεπτα απο το χρονο σου για το bonding

• Like 1
Δημοσ.

δεν θελω μια αρπα-κολα λυση , μου αρεσει να εχω επιλογες και να ειναι καπως πιο 'επαγγελματικο' και 'αξιοπιστο'.το pc ειναι p3 @ 400mhz με 64mb ram.ε δεν τα 'τρεχει' τα xp οσο κατι linuxοειδες.

Δημοσ.

Το connectify dispatch ειναι πολυ καλλη λυση...κανει ακριβως αυτο..συνδεει 2 γραμμες σε μια ειδικα αν εχεις και μια καλη καρτα δικτυου θα δεις καλα αποτελεσματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...