Προς το περιεχόμενο
Συνδεθείτε  
MrKamenos

Προβλημα με επεξργαστη μετα απο αλλαγη μητρικης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στο forum.Πριν απο 2 μερες αλλαξα την μητρικη μου και εβαλα την Gigabyte Z77X D3H με επεξεργαστη τον 3570Κ.Το προβλημα ειναι οτι λειτουργει ο επεξεργαστης παντα στο Turbo case στα 3.8Ghz αντι για 3.4Ghz.Ειδα στο site της Gigabyte οτι η μητρικη με αυτον τον επεξργαστη πρεπει να εχει το F10 bios ενω η μητρικη εχει απο μονη της το F15 μηπως φταιει αυτο;

 

Ευχαριστω.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλογα την ημερομηνια κατασκευης αλλαζει η εκδοση του bios , το τελευταιο διαθεσιμο ειναι το f16 .

 

Λογικα η μητρικη που αγορασες εχει μπει επανω σε pc και καποιος εχει αλλαξει ρυθμισεις , κανε ενα load default settings να δεις αν λυθει το προβλημα .

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναλογα την ημερομηνια κατασκευης αλλαζει η εκδοση του bios , το τελευταιο διαθεσιμο ειναι το f16 .

 

Λογικα η μητρικη που αγορασες εχει μπει επανω σε pc και καποιος εχει αλλαξει ρυθμισεις , κανε ενα load default settings να δεις αν λυθει το προβλημα .

Φιλε μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Η μητρικη ειναι καινουργια κλειστη απο πλαισιο.Θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες.

 

Δεν αλλαξε τιποτα φιλε μου ολα ετσι οπως ηταν εμειναν.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Η μητρικη ειναι καινουργια κλειστη απο πλαισιο.Θα δοκιμασω αυτο που μου ειπες.

 

Υπαρχουν αρκετοι ξερολες - σπασικλες που πανε 100 φορες σε ενα καταστημα για να αποδειξουν οτι η μητρικη που αγορασαν εχει προβλημα και αναγκαζονται να ανοιξουν μπροστα τους μια καινουργια μητρικη για να αποδειξουν οτι η μητρικη δεν εχει προβλημα , και απλα ξεχασαν να επαναφερουν τις εργοστασιακες ρυθμισεις ή ειναι μητρικη απο rma (επιστροφη) .

 

 

Δεν αλλαξε τιποτα φιλε μου ολα ετσι οπως ηταν εμειναν.

 

Στο menu advanced cpu features δες αν το cpu eist fuction ειναι auto (default) αν παλι εχεις προβλημα καντο enable , παντα σε αλλαγες στο Bios να κανεις save and exit .

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα κομπλε φιλε μου φιλε αυτο ηταν ευχαριστω.

 

 

Υ.Γ

Ας κλεισει το θεμα λυθηκε το προβλημα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
Συνδεθείτε  
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.