Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω εγκατεστημένο το office 2003 στον υπολογιστή μου που έχει windows xp.Ξαφνικά το word 2003 δε μπορω να το ανοίξω ενώ όλα τα υπόλοιπα προγράμματα της σουίτας του office ανοίγουν.Αυτο που δοκίμασα ήταν να πάω έναρξη>εκτέλεση>κ έγραψα τη λέξη winword.Έτσι το άνοιξε μια χαρά.Γίνεται να μη χρειάζεται να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία για να ανοίξω το πρόγραμμα word 2003 κ να μπορώ να το ανοίγω όπως ήταν πριν;

Δημοσ.

Προφανώς εχει χαλάσει η συντόμευση, βρες το winword.exe μέσα στα "C:\Program Files\Microsoft Office" φτιάξε μια συντόμευση και αντικατέστησε την υπάρχουσα που δεν λειτουργεί.

Δημοσ.

Παιδιά έχω εγκατεστημένο το office 2003 στον υπολογιστή μου που έχει windows xp.Ξαφνικά το word 2003 δε μπορω να το ανοίξω ενώ όλα τα υπόλοιπα προγράμματα της σουίτας του office ανοίγουν.Αυτο που δοκίμασα ήταν να πάω έναρξη>εκτέλεση>κ έγραψα τη λέξη winword.Έτσι το άνοιξε μια χαρά.Γίνεται να μη χρειάζεται να κάνω όλη αυτή τη διαδικασία για να ανοίξω το πρόγραμμα word 2003 κ να μπορώ να το ανοίγω όπως ήταν πριν;

κανε επιδιορθωση της εγκαταστασης φιλε μου.το ειχα παθει και εγω στα xp.

Δημοσ.

<p>Προφανώς εχει χαλάσει η συντόμευση, βρες το winword.exe μέσα στα "C:\Program Files\Microsoft Office" φτιάξε μια συντόμευση και αντικατέστησε την υπάρχουσα που δεν λειτουργεί.</p>

Οκ φίλε,αυτό που μου λες είναι να κάνω είναι αντιγραφή επικόλληση απο τη διαδρομή που μου είπες για το συγκεκριμένο αρχείο;

Sent from my iPhone using Insomnia

κανε επιδιορθωση της εγκαταστασης φιλε μου.το ειχα παθει και εγω στα xp.
Επιδιόρθωση του πακέτου με ποιο τρόπο γίνεται;Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Kανε αυτό που λέει ο Νίκος, απλά θες καινούρια συντόμευση. Πήγαινε στο φάκελο που έχει μέσα το winword που γράφεις και πατάς, και κάνε drag με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και "Δημιουργία Συντομευσης εδώ".

Δημοσ.

Επιδιόρθωση του πακέτου με ποιο τρόπο γίνεται;

Από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αν κάνεις απεγκατάσταση θα δεις ότι υπάρχει και η επιλογή επιδιόρθωσης. Θα πρέπει όμως να έχεις πρόχειρα και τα αρχεία από τα οποία έγινε η εγκατάσταση του Office (cd/dvd, iso image κτλ.).
Δημοσ.

Από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων, αν κάνεις απεγκατάσταση θα δεις ότι υπάρχει και η επιλογή επιδιόρθωσης. Θα πρέπει όμως να έχεις πρόχειρα και τα αρχεία από τα οποία έγινε η εγκατάσταση του Office (cd/dvd, iso image κτλ.).

Σωστό κι αυτό απλά από τη στιγμή που δουλεύει το πρόγραμμα κανονικά, είναι πολύ πιο απλό να τραβήξει μια καινούρια συντόμευση και να καθαρίσει πιστεύω. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...