Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτός που σκότωσε κατά συρροή σκότωσε  5, 6, 7  προφανώς είχε κάποια διαταραχή κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν σκοτώνει έτσι γιατί ξύπνησε στραβά το πρωί.Τα λεφτά που έφαγε ο ατσαλάκωτος αντιστοιχούν σε   κρεβάτια εντατικής υπόγειες διαβάσεις για να περνούν τα παιδιά μας να πάνε σχολείο κ.τ.λ Σκέψου από που λείπουν τα λεφτά που τρώνε όλοι αυτοί και πόσοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους για αυτό και ίσως μετά συμφωνήσεις ότι η δωροδοκία και η μίζα σε πολιτικούς πρέπει να αναγορευτούν σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας.Και από ότι ξέρω για την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας μόνο μία ποινή υπάρχει.....

Ε, ας πρωτοτυπήσουμε κι εμείς κάπου, συνεχώς να ακολουθούμε τις εξελίξεις? :)

EDIT:Τώρα θυμήθηκα ότι και το δικό μας το Σύνταγμα λέει ότι δεν προβλέπεται θανατική ποινή για πολιτικά εγκλήματα εκτός και αν αυτά είναι σύνθετα.Χωράει άνετα μία μικρή τροποποίηση εδώ δεν νομίζεις; 

Δημοσ.

Αυτός που σκότωσε κατά συρροή σκότωσε  5, 6, 7  προφανώς είχε κάποια διαταραχή κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν σκοτώνει έτσι γιατί ξύπνησε στραβά το πρωί.Τα λεφτά που έφαγε ο ατσαλάκωτος αντιστοιχούν σε   κρεβάτια εντατικής υπόγειες διαβάσεις για να περνούν τα παιδιά μας να πάνε σχολείο κ.τ.λ Σκέψου από που λείπουν τα λεφτά που τρώνε όλοι αυτοί και πόσοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους για αυτό και ίσως μετά συμφωνήσεις ότι η δωροδοκία και η μίζα σε πολιτικούς πρέπει να αναγορευτούν σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας.Και από ότι ξέρω για την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας μόνο μία ποινή υπάρχει.....

EDIT:Τώρα θυμήθηκα ότι και το δικό μας το Σύνταγμα λέει ότι δεν προβλέπεται θανατική ποινή για πολιτικά εγκλήματα εκτός και αν αυτά είναι σύνθετα.Χωράει άνετα μία μικρή τροποποίηση εδώ δεν νομίζεις; 

Δικιο εχεις και για τα δυο. Αυτο που εχω ενσταση, ειναι στο τι κανεις αν πχ στον πρωτο ο οποιος δεν αποδεχτει τα εγκληματα του και μεχρι το τελος φωναζει οτι ειναι αθωος, αποδειχτει μετα απο καποια χρονια οτι οντως ηταν αθωος, και οτι καποιος αλλος εκανε εκεινα τα εγκληματα και παραλληλα καταφερε να ενοχοποιησει τον πρωτο. Τοτενες τι κανεις;

Δημοσ.

Η βια δεν ειναι χαρακτηριστικό μιας πολιτισμένης κοινωνίας.

Με το τελευταίο φυσικά συμφωνω.

2 μέτρα και 2 σταθμά κυριοι.

deesnider παρακάτω έγραφα αυτό ομως ρε φιλε.

Ειχα ηδη διαβάσει τι έγραψες στο θρεντ με τις εικόνες και συμφωνω.

Μη κολλάς στη μια προταση. Συνέχισε να δεις που καταλλήγει.

Εσυ ο ίδιος εισαι υπερ της ισονομίας και απ όσο σε εχω διαβάσει, έχω δει σε πολλά ποστ να γράφεις οτι κάποιοι παίζουν το θέατρο του παραλόγου.

Δεν ειμαι υπερ των πιτσιρικάδων που το παιξαν τρομοκράτες, αλλά η συγκριση γινεται αυτόματα, αν δουμε τη συμπεριφορά εναντιον αυτων και εναντίον του δημάρχου που στο φινάλε το κακό που έκανε ηταν πολυ μεγαλυτερο, έμμεσα φυσικά...

Δημοσ.

Δικιο εχεις και για τα δυο. Αυτο που εχω ενσταση, ειναι στο τι κανεις αν πχ στον πρωτο ο οποιος δεν αποδεχτει τα εγκληματα του και μεχρι το τελος φωναζει οτι ειναι αθωος, αποδειχτει μετα απο καποια χρονια οτι οντως ηταν αθωος, και οτι καποιος αλλος εκανε εκεινα τα εγκληματα και παραλληλα καταφερε να ενοχοποιησει τον πρωτο. Τοτενες τι κανεις;

Αυτό που λέω είναι ότι για τα κοινά εγκλήματα του ποινικού δικαίου δεν χρειάζεται η θανατική ποινή οπότε ο αθώος που φωνάζει δεν χρειάζεται να φοβάται τίποτα.Τα εγκλήματα των πολιτικών όμως που επηρεάζουν πολύ λαό ακόμα ίσως και την μοίρα ενός έθνους ίσως να πρέπει να τα βγάλουμε από το κοινό ποινικό δίκαιο και να τα κατατάξουμε στην κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.Αν η εισαγωγή μας στο μνημόνιο με τον τρόπο που έγινε δεν ορίζει εσχάτη προδοσία τι να πω.Αν το ότι η Θεσσαλονίκη γύρισε σαν πόλη τρεις δεκαετίες πίσω γιατί που θα τα ξανά βρει τα 18 μύρια ευρώ δεν είναι εσxάτη προδοσία τοτε i rest my case

• Like 1
Δημοσ.

ο ατσαλάκωτος θα έπρεπε να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του απ το ξύλο.

Όχι μόνο να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια του απ' το ξύλο. Ούτε ξάπλα να μην αντέχει τον πόνο! Δε διαφωνώ ούτε στο ελάχιστο.

η συγκριση γινεται αυτόματα, αν δουμε τη συμπεριφορά εναντιον αυτων και εναντίον του δημάρχου που στο φινάλε το κακό που έκανε ηταν πολυ μεγαλυτερο, έμμεσα φυσικά...

Αναμενόμενο δεν ήταν; Θεωρούσες εσύ έστω κι ελάχιστα πιθανό να πλακώσουν στις γρήγορες πολιτικό πρόσωπο; Άσε αν θα το επιθυμούσες (εγώ να δεις πόσο θα γούσταρα να τον δω να μαστιγώνεται δημοσίως...) Πότε έγινε ξανά; Αν δεν αποφασίσει ο κοιμισμένος Έλληνας να «σηκώσει χέρι» στα λαμόγια - αντί να τα ...ξαναψηφίζει! - σιγά μην το κάνει το «κράτος» (η λέξη, εδώ και χρόνια, επιβάλλεται να μπαίνει πάντα σε εισαγωγικά...) 

• Like 3
Δημοσ.

Στις γρήγορες φίλε μου συμφωνώ μαζί σου αλλά στις γρήγορες πιστολιές.Βέβαια θα μου πεις ποιος είναι τόσο μλκς ώστε να πάει φυλακή για αυτόν τον αλήτη αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.....

Δημοσ.

μια διευκρινηση.

επειδη ειδα να μιλατε αν πρεπει να επανελθει η οχι η θανατικη ποινη για τα σοβαρα εγκληματα.

το πιο πανω σχολιο μου δεν αφορουσε αυτο το θεμα, το οποιο ειναι για αλλη συζητηση.

εγω αναφερομαι σε κατι πολυ πιο συγκεκριμενο:

πολιτικες εκτελεσεις.

Δημοσ.

μια διευκρινηση.

επειδη ειδα να μιλατε αν πρεπει να επανελθει η οχι η θανατικη ποινη για τα σοβαρα εγκληματα.

το πιο πανω σχολιο μου δεν αφορουσε αυτο το θεμα, το οποιο ειναι για αλλη συζητηση.

πολιτικες εκτελεσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=lXSHNzyqh3M

• Like 1
Δημοσ.

μια διευκρινηση.

πολιτικες εκτελεσεις.

Τι είναι οι πολιτικές εκτελέσεις;

• Like 1
Δημοσ.

μια διευκρινηση.

πολιτικες εκτελεσεις.

EDIT:Τώρα θυμήθηκα ότι και το δικό μας το Σύνταγμα λέει ότι δεν προβλέπεται θανατική ποινή για πολιτικά εγκλήματα εκτός και αν αυτά είναι σύνθετα.Χωράει άνετα μία μικρή τροποποίηση εδώ δεν νομίζεις; Τρίτη φορά που το ανεβάζω για να εμπεδωθεί.Για σύνθετα πολιτικά εγκλήματα το σύνταγμα μας προβλέπει την θανατική ποινή.Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεται ο νομοθέτης με τον όρο σύνθετα πολιτικά εγκλήματα  αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον σαν και αυτά που συμβαίνουν σήμερα αναφερεται.......

Δημοσ.

Όπως και να έχει, απ'ότι κατάλαβα μιλάτε για επαναφορά θανατικής ποινής για εκπροσώπους του λαού (εκλεγμένους από εκατομμύρια πολιτών κάποιοι), οπότε το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό. Εννοώ ότι δεν λύνεις το πρόβλημα με μια "εκτέλεση", γι'αυτό και άλλωστε προσωπικά δηλώνω κατά της θανατικής ποινής.

Όπως αναφέρθηκε βέβαια και αρκετές φορές ήδη, το θέμα είναι να επιστραφούν τα χρήματα που έκλεψε ο πρώην δήμαρχος, και κάθε άλλος φυσικά. Πράγμα που πιστεύω δεν θα γίνει, ούτε στο παραμικρό ποσοστό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...