daPro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 http://www.inews.gr/201/o-paralogismos-se-olo-tou-to-megaleio-dinoun-epidoma-toketou-gia-genna-sto-spiti-i-stin-exochi-kai-tin-idia-ora-trechoun-sta-dikastiria-goneis-kai-giatrous-gia-genna-sto-spiti-epeidi-einai-paranomi.htm θα τρελαθω,δεν παμε καλα... εμεις εχουμε καταθεσει τα χαρτια εδω κ 3 μηνες κ περιμενουμε ακομα τα λεφτα...αποτι φαινεται κατι ξερανε κ καθυστερούσαν. Εγω πριν 2-3 εβδομαδες- Γιατι κ.αρχιδ@ δεν εχει μπει ακομα το επιδομα? Υπαλληλος ΙΚΑ-Θα σας τα βαλουμε ολα μαζι στο τελος οταν γεννησετε....μην ανησυχειται...
brickoman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή να πω στην γυναίκα μου να περιμένει να γεννήσει στο σπίτι;
daPro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή να πω στην γυναίκα μου να περιμένει να γεννήσει στο σπίτι; κ μετα θα εχεις κ δικαστηρια αφου ειναι παρανομη η γεννα στο σπιτη
daPro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ετσι λεει το αρθρο...οτι ειναι παρανομο. για το επιδομα που θα κοπει το ακουσα κ στο ραδιοφωνο. μα ειναι δυνατον να κοψουν τετοιο επιδομα..που παμε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Άκουσα στο ραδιόφωνο τον Υπουργό Υγείας να διευκρινίζει ότι δεν θα δίνεται επίδομα τοκετού στις ασφαλισμένες που γεννούν σε δημόσια ή συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ νοσοκομεία (άρα γεννούν δωρεάν) γιατί και επίδομα και πλήρης κάλυψη του τοκετού είναι σαν να δίνεις δύο φορές χρήματα για το ίδιο πράγμα. Λογικό μου φαίνεται. Κατάλαβα κάτι λάθος; 13
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 To λογικο στην Ελλαδα για τους πολιτες της ειναι λαθος... 2
firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Άκουσα στο ραδιόφωνο τον Υπουργό Υγείας να διευκρινίζει ότι δεν θα δίνεται επίδομα τοκετού στις ασφαλισμένες που γεννούν σε δημόσια ή συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ νοσοκομεία (άρα γεννούν δωρεάν) γιατί και επίδομα και πλήρης κάλυψη του τοκετού είναι σαν να δίνεις δύο φορές χρήματα για το ίδιο πράγμα. Λογικό μου φαίνεται. Κατάλαβα κάτι λάθος; Εκεί που βγήκε και ο πρόεδρος των γιατρών Αθήνας και λέγανε για την γέννα σε ιδιωτική κλινική τι είπε (έπεσε το stream); Γενικά διευκρίνισε ποιοι το παίρνουν;
daPro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Άκουσα στο ραδιόφωνο τον Υπουργό Υγείας να διευκρινίζει ότι δεν θα δίνεται επίδομα τοκετού στις ασφαλισμένες που γεννούν σε δημόσια ή συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ νοσοκομεία (άρα γεννούν δωρεάν) γιατί και επίδομα και πλήρης κάλυψη του τοκετού είναι σαν να δίνεις δύο φορές χρήματα για το ίδιο πράγμα. Λογικό μου φαίνεται. Κατάλαβα κάτι λάθος; το "αρα γεννουν δωρεαν" δεν το καταλαβα.. θα δωσω 1400 στο ιασω που ειναι συμβεβλημενο με το εοππυ κ αλλα 1500 στον γιατρο με την μαια...
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 το "αρα γεννουν δωρεαν" δεν το καταλαβα.. θα δωσω 1400 στο ιασω που ειναι συμβεβλημενο με το εοππυ κ αλλα 1500 στον γιατρο με την μαια... Ακυρο
LRoi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ο γιατρός με τη μαία του ΙΑΣΩ, φακελάκι θέλουν?
chill Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ο γιατρός με τη μαία του ΙΑΣΩ, φακελάκι θέλουν? Όχι δεν θέλουν γιατί ασκούν λειτούργημα!!! 2
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Άκουσα στο ραδιόφωνο τον Υπουργό Υγείας να διευκρινίζει ότι δεν θα δίνεται επίδομα τοκετού στις ασφαλισμένες που γεννούν σε δημόσια ή συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ νοσοκομεία (άρα γεννούν δωρεάν) γιατί και επίδομα και πλήρης κάλυψη του τοκετού είναι σαν να δίνεις δύο φορές χρήματα για το ίδιο πράγμα. Λογικό μου φαίνεται. Κατάλαβα κάτι λάθος; Επειδη κι εγω ψιλοακουγα ραδιο εκεινη την ωρα κατι τετοιο καταλαβα, οτι δηλαδη μεχρι προτεινος δινοταν ενα επιδομα 900 ευρω προς ολες τις εγκυμονουσες. Με τον εοππυ πλεον, σε οσα νοσοκομεια ειναι συμβεβλημενα, ειναι δωρεαν η γεννα, αρα δεν χρειαζεται το επιδομα. Αποσπασματικα ακουγα, αλλα μια τετοια κεντρικη ιδεα αποκομισα κι εγω. Ισως ειπαν κι αλλα που δεν τα επιασα.
LRoi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Είπαν ότι όποια γυναίκα γεννάει σε μαιευτήρια συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ θα γεννάει δωρεάν και δεν θα παίρνει πλέον το επίδομα τοκετού. Αντιθέτως αυτό θα συνεχίσει να δίνεται σε γυναίκες που γεννούν σε ιδιωτικά μαιευτήρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα