Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.inews.gr/201/o-paralogismos-se-olo-tou-to-megaleio-dinoun-epidoma-toketou-gia-genna-sto-spiti-i-stin-exochi-kai-tin-idia-ora-trechoun-sta-dikastiria-goneis-kai-giatrous-gia-genna-sto-spiti-epeidi-einai-paranomi.htm

θα τρελαθω,δεν παμε καλα...

εμεις εχουμε καταθεσει τα χαρτια εδω κ 3 μηνες κ περιμενουμε ακομα τα λεφτα...αποτι φαινεται κατι ξερανε κ καθυστερούσαν.

Εγω πριν 2-3 εβδομαδες- Γιατι κ.αρχιδ@ δεν εχει μπει ακομα το επιδομα?

Υπαλληλος ΙΚΑ-Θα σας τα βαλουμε ολα μαζι στο τελος οταν γεννησετε....μην ανησυχειται...

Δημοσ.

Δηλαδή να πω στην γυναίκα μου να περιμένει να γεννήσει στο σπίτι;

κ μετα θα εχεις κ  δικαστηρια αφου ειναι παρανομη η γεννα στο σπιτη :blink:

Δημοσ.

ετσι λεει το αρθρο...οτι ειναι παρανομο.

για το επιδομα που θα κοπει το ακουσα κ στο ραδιοφωνο.

μα ειναι δυνατον να κοψουν τετοιο επιδομα..που παμε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άκουσα στο ραδιόφωνο τον Υπουργό Υγείας να διευκρινίζει ότι δεν θα δίνεται επίδομα τοκετού στις ασφαλισμένες που γεννούν σε δημόσια ή συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ νοσοκομεία (άρα γεννούν δωρεάν) γιατί και επίδομα και πλήρης κάλυψη του τοκετού είναι σαν να δίνεις δύο φορές χρήματα για το ίδιο πράγμα. 

Λογικό μου φαίνεται. Κατάλαβα κάτι λάθος; 

• Like 13
Δημοσ.

Άκουσα στο ραδιόφωνο τον Υπουργό Υγείας να διευκρινίζει ότι δεν θα δίνεται επίδομα τοκετού στις ασφαλισμένες που γεννούν σε δημόσια ή συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ νοσοκομεία (άρα γεννούν δωρεάν) γιατί και επίδομα και πλήρης κάλυψη του τοκετού είναι σαν να δίνεις δύο φορές χρήματα για το ίδιο πράγμα. 

Εκεί που βγήκε και ο πρόεδρος των γιατρών Αθήνας και λέγανε για την γέννα σε ιδιωτική κλινική τι είπε (έπεσε το stream);

Γενικά διευκρίνισε ποιοι το παίρνουν;

Δημοσ.

το "αρα γεννουν δωρεαν" δεν το καταλαβα..

θα δωσω 1400 στο ιασω που ειναι συμβεβλημενο με το εοππυ κ αλλα 1500 στον γιατρο με την μαια...

Δημοσ.

το "αρα γεννουν δωρεαν" δεν το καταλαβα..

θα δωσω 1400 στο ιασω που ειναι συμβεβλημενο με το εοππυ κ αλλα 1500 στον γιατρο με την μαια...

Ακυρο

Δημοσ.

Επειδη κι εγω ψιλοακουγα ραδιο εκεινη την ωρα κατι τετοιο καταλαβα, οτι δηλαδη μεχρι προτεινος δινοταν ενα επιδομα 900 ευρω προς ολες τις εγκυμονουσες. Με τον εοππυ πλεον, σε οσα νοσοκομεια ειναι συμβεβλημενα, ειναι δωρεαν η γεννα, αρα δεν χρειαζεται το επιδομα.

Αποσπασματικα ακουγα, αλλα μια τετοια κεντρικη ιδεα αποκομισα κι εγω. Ισως ειπαν κι αλλα που δεν τα επιασα.

Δημοσ.

Είπαν ότι όποια γυναίκα γεννάει σε μαιευτήρια συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΠΥ θα γεννάει δωρεάν και δεν θα παίρνει πλέον το επίδομα τοκετού.

Αντιθέτως αυτό θα συνεχίσει να δίνεται σε γυναίκες που γεννούν σε ιδιωτικά μαιευτήρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...