Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ssd


kavalaSotiris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από λίγο ενώ όλα δούλευαν ρολόι ξαφνικά κόλλησαν τα πάντα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έκλεισα το pc και όταν προσπάθησα να το ανοίξω κολλούσε στο φόρτωμα των windows ενώ άλλες φορές δεν αναγνώριζε καθόλου το δίσκο. Πέρασα τα windows σε ένα άλλο δίσκο έτσι ώστε να ανοίξω το pc και τώρα όταν συνδέω τον ssd άλλες φορές τον αναγνωρίζει (φαίνεται κανονικά στον υπολογιστή μου) αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα ενώ άλλες φορές δεν τον αναγνωρίζει καθόλου. Έχει συμβεί σε κανένα κάτι παρόμοιο??? Ο ssd είναι ο OCZ Agility 3 60GB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ακούσει παρόμοια σκηνικά με agility. Δοκίμασε να του κάνεις ένα slow format (μέσα απο το tool box ή αν δεν τον αναγνωρίζει το tb, μεσα απο τα windows) ή άλλαξε του θέση στον controller.

Aλλιώς, rma. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δοκιμάσει όλες τις sata στη μητρική αλλά δεν αλλάζει κάτι. Το θέμα είναι ότι άλλες φορές τον αναγνωρίζει αλλά κολλάει το pc ενώ άλλες φορές δεν τον αναγνωρίζει καθόλου. οπότε δεν μπορώ να του κάνω format. να επικοινωνήσω με το visionstudio από οπου τον αγόρασα???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν έκανα secure erase, άλλαξα και το firmware είχε το 2.22 και έβαλα το 2.25, πέρασα windows και φαίνεται οτι όλα είναι μια χαρά προς το παρόν. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ με agility 3 και 2.22 είχα κολλήματα και bsod. Τον έστειλα για έλεγχο και μου απάντησαν ότι δεν έχει πρόβλημα και μου τον επέστρεψαν. Μόλις τον παρέλαβα πέρασα το 2.25 και τα έστησα όλα από την ατην αρχή. Μέχρι στιγμής δουλεύει ρολόι. Δεν ξέρω τι έφτεγε. Ήταν κάποιο μπέρδεμα με τα προγράμματα, drivers, registry, ήταν το firmware δεν ξέρω, πάντως φαίνεται ότι δουλεύει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...