Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed IV: Black Flag [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One][Wii U]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω παίξει μόνο τα 2 πρώτα, (AC, AC2, και λιιιιιιγο AC Brotherhood, μετά κατάλαβα ότι το Brotherhood είναι ΜΕΤΑ το AC2 οπότε το άφησα νωρίς) και δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί περισσότερο, αλλά την σειρά την έχω όλη σε PS3 εκτός από το 3, που επειδή ήξερα ότι δεν θα παίξω καθόλου (α. έλλειψη χρόνου. β. δεν μ'αρέσει καθόλου η "εποχή") το περιμένω να το πάρω second hand σε φθηνή τιμή για τη συλλογή...

Τώρα το 4 με βάλατε σε σκέψεις... Το Sid Meier's Pirates το έχω λιώσει και σε Amiga, και σε PC το 2005 αλλά και στο iPad...

Πόσο μεγάλο κομμάτι του αφορά στις ομοιότητες με Pirates από θέμα ναυμαχίες κλπ? Έχει και εμπόριο?

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με έπεισες!

Το πήρα χτες, και έπαιξα κανένα 10λεπτο μέχρι εκεί που με ξυπνάει η γκόμενα!

Για να δούμε αν θα παίξω σήμερα λιγάκι να το χαρώ!!!

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που το εχει τελειωσει να μου πει ποσα sequence εχει?

Εχω φτασει στο 11,και δεν θελω να το τελειωσω ακομα..εχω διαβασει για 13 sequence..

Δημοσ.

12 έχει, και μετά έχει το Abstergo Interlude 5 αλλά και το Epilogue τα οποία δεν ξέρω τί είναι. Σε πόσες ώρες στο περίπου το έφτασες στην 11? Εγώ ακόμα στην αρχή είμαι αλλά η αλήθεια είναι ότι κωλοβαράω αρκετά και βλέπω λίγο την πόλη. Την έχουν φτιάξει super, πραγματικά σε μεταφέρει σε άλλη εποχή (όπως όλα τα ΑC βέβαια).

Δημοσ.

<p>12 έχει, και μετά έχει το Abstergo Interlude 5 αλλά και το Epilogue τα οποία δεν ξέρω τί είναι. Σε πόσες ώρες στο περίπου το έφτασες στην 11? Εγώ ακόμα στην αρχή είμαι αλλά η αλήθεια είναι ότι κωλοβαράω αρκετά και βλέπω λίγο την πόλη. Την έχουν φτιάξει super, πραγματικά σε μεταφέρει σε άλλη εποχή (όπως όλα τα ΑC βέβαια).</p>

Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να σου πω ωρες ακριβως,αλλα δεν τελειωνει δυσκολα..

Δεν θυμαμαι δηλαδη mission που να την επανελαβα πανω απο 3 φορες..το καλυτερο πραγμα κανεις..μην βιαστεις να το τελειωσεις..

Απλα να απολαυσεις αυτη την παιχνιδαρα.

Το τελειωσα το main και τωρα περασα και τα dlc.Εχουν μια γκομενα-assassin δεν το εχω κοιταξει ακομα :D

Δημοσ.

Εγώ ακόμα (αν και πολύ αργά καθώς έχω ελάχιστο χρόνο δυστυχώς) στο 10% είμαι, εκεί που σε βγάζει στα ανοικτά για πρώτη φορά να μαζέψεις 70 metal από πλοία. Έχω κάνει 5-6 φορές την αποστολή αυτή μέχρι να πάρω το κολάι, και εκεί που το πήρα μπήκε μέσα η κοπέλα και μου έσπασε τα @@.... Συγκατοίκηση σου λέει μετά, ούτε ένα παιχνίδι δεν μπορείς να χαρείς... :shock:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα 30 ευρω στο PSN store για 2 μερες (christmas deals)

και στα 27 για τους εχοντες Plus

για ps4?αν oxi παιζει αγoρα και αναβαθμιση?(νομιζω ειναι στα upgrade)

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση ότι παίζει αναβάθμιση, αλλά καλύτερα να το τσεκάρεις κι αλλού για σιγουριά. Αν παίζει όντως είναι καλή ευκαιρία συγκριτικά με την αγορά για PS4 με τη μία.

Το σημαντικό ερώτημα είναι μέχρι πότε ισχύει το upgrade programme. Αν ισχύει ένα μήνα το τσιμπάς τώρα από την προσφορά. Αν ισχύει για κάνα χρόνο ίσως καλύτερα να περιμένεις κάνα 6μηνο, που θα έχει πέσει κάτω από τα 30 η κανονική του τιμή για το PS3.

Δημοσ.

Γινεται και αναβαθμιση αλλα για να λεμε την αληθεια μη περιμενεις τραγικες διαφορες σε γραφικα.Εγω το εχω το παιχνιδι σε ps4.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνιδι , πολυ ομορφο περιβαλλον κτλ , εχει δραση , αλλα στα γραφικα αντε να ειναι γυρω στο 15% επανω.Κυριως σε θεματα του περιβαλλοντος οπως νερο , frame rate , φωτισμο κτλ.Εαν θες την καλυτερη εκδοση , παρε φυσικα του ps4.Eαν ομως βρεις καπως φθηνοτερα την εκδοση για ps3 , τοτε σκεψου το λιγο.

Δημοσ.

Ε για 10 ευρώ διαφορά μιλάμε αν κάνεις αναβάθμιση. Νομίζω ότι αξίζουν οι διαφορές που λες τόσο. Απλώς, αν ισχύει μέχρι το τέλος του '14, ας πούμε, το πρόγραμμα αναβάθμισης, ίσως είναι καλύτερα να περιμένει όποιος σκοπεύει να το αποκτήσει έτσι για το PS4 να πέσει η τιμή της έκδοσης του 3. Ολα τα AC μετά από μερικούς μήνες τα έβρισκες κάτω από 30.

Δημοσ.

9.99 μου φαινεται ειναι το upgrade και 30 που λες η ps3  εκδοση 40 κανονικα για ps4 κανει 69 μου φαινεται ειναι διαφορα...

αφενος δεν εχω ps3 ομως  και αφετερου μαλλον δεν εχει κωδικο για upgrade η digital δεν μπορει να κανανε τετοια πατατια δηλαδη γιατι αμα ηταν ετσι ολοι ετσι θα το κανανε...μαλλον θα εχει κανενα voucher or something...no?

Δημοσ.

Οι retail εκδόσεις έχουν voucher, ναι. Για τις ψηφιακές βρήκα αυτό, άρα αυτόματα γίνεται. Το μέχρι πότε είναι που δε βρίσκω.

Edit: Βρήκα το εξής, αλλά μόνο για disc-based vouchers

Disc based codes will need to be redeemed before:

• March 31, 2014 (Call of Duty: Ghosts)
  • March 28, 2014 (Battlefield 4)
  • March 31, 2014 (Assassin's Creed IV)

Digital-Based Step by Step Overview: Digital Only:

• Step 1: Buy or pre-order* the PS3™ digital version of the game from PlayStation®Store or Sony Entertainment Network Store.
  • Step 2: In PlayStation®Store or Sony Entertainment Network Store, find the PS4™ digital version of the game as soon as it becomes available. The special price will be available for accounts who purchased the PS3™ Digital version of the game from the PlayStation®Store.
  • Step 3: Buy or pre-order** the PS4™ digital version of the game at the special offer price. See Promotion Restrictions for Each Game.

*PS3™ games are available for purchase, and select PS3™ games are available for pre-order, from PlayStation®Store on your PS3™ system and Sony Entertainment Network Store on the internet.

**Select PS4™ games will be available for pre-order from PlayStation®Store on your PS3™ system and Sony Entertainment Network Store on the internet prior to the release of the PS4™ system. PS4™ games will be available for purchase from PlayStation®Store on your PS4™ system and Sony Entertainment Network Store on the internet after the release of the PS4™ system.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν επιστρέφω μετά απο καιρό για να γράψω τις εντυπώσεις μου για το single player κομμάτι.

Είμαι στο τελευταίο sequence οπότε λογικά σήμερα αν βρω χρόνο ή αύριο θα το έχω τελειώσει. 

Παιχνιδάρα όπως έχουμε πει, με τις εξής παρατηρήσεις.. Όποιος έχει smartphone και κατεβάσει το companion app για να μπορεί να παίζει το minigame αποκτάει πολύ μεγάλο αβαντάζ με 15-20 λεπτά ενασχόληση τη μέρα λόγω του ότι τα χρήματα που αποκτάτε είναι πάρα πολλά. Βέβαια το παιχνίδι έχει κάποια checkpoints στα οποία σου δίνει πράγματα, δεν μπορείς δηλαδή να είσαι στα 4 πρώτα sequence και να έχεις όλα τα upgrades, αλλά προσωπικά φούλαρα όλα τα upgrades και σε όπλα και σε πλοίο αμέσως μόλις ήταν διαθέσιμα.

ΜΗΝ μπείτε στον πειρασμό να ανοίξετε τα elite upgrades με τα 1,99€ που κάνει, εγω το έκανα δυστυχώς και έχασα όλη τη μαγεία. Τα elite upgrades τα βρίσκεις από χάρτες διάσπαρτα, οπότε σε κάνει να θέλεις να παίξεις για να τα βρεις και τότε μόνο μπορείς να κάνεις τα elite upgrades. Δυστυχώς εγώ απο βιασύνη και απληστία τα άνοιξα όλα και έτσι πλέον από το sequence 8 και μετά ήταν αστείες οι  ναυμαχίες, τους θέριζα όλους με ελάχιστη προσπάθεια (χωρίς καν προσπάθεια δηλαδή) και κάπου χάθηκε η μαγεία. Αυτό για κάποιον που τον ενδιαφέρουν οι ναυμαχίες, αν ΔΕΝ σας αρέσουν τότε το να τα έχετε όλα τα upgrades είναι μια χαρά γιατί χωρίς καθόλου κόπο τα θερίζετε όλα.

Ουσιαστικά το Kenway's Fleet mini game σε smartphone και το ξεκλείδωμα των elite upgrades είναι το cheatmode του παιχνιδιού. 

Οι melee μάχες όπως όλα τα Assassins Creed ουσιαστικά δεν έχουν κανένα challenge. Σου την πεφτουν 3 και οι 2 κοιτάνε πότε θα σκοτώσεις τον πρώτο για να στην πέσουν. Μόνο από 5 και πάνω αποκτάει κάποιου είδους σημασία, αλλά και πάλι μόλις σκοτώσεις 1-2 είναι easy mode. Το ξέρω ότι δεν είναι ο σκοπός να σε κουράζει, αλλά είναι τόσο εύκολο να τους σκοτώνεις όλους που ουσιαστικά δεν έχεις κανένα κίνητρο να παίξεις stealth mode. Οκ δεν είναι και Hitman βέβαια.. αλλά καταλάβατε τί εννοώ. Θα προτιμούσα λίγο challenge, έστω και αν αυτό ήταν με τη μορφή Easy/Medium/Hard difficulty αν μπορούσες να επιλέξεις.

Τέλος οι 2 στολές που ξεκλειδώνεις και σου δίνουν bonus (mayan outfit και αν κάνεις όλα τα Creed missions) ουσιαστικά είναι άσκοπες, δεν έχεις κανένα απολύτως κίνητρο να τις πάρεις (εκτός απτην εμφάνιση) γιατί πχ η mayan outfit σε κάνει immune στις σφαίρες. Ναι οκ, χαίρω πολύ, πρέπει να έχω φάει σύνολο 15 σφαίρες σε όλο το παιχνίδι, και καμία φορά δεν πέθανα από αυτό. Οπότε θέλω να πω ότι σε συνδιασμό με το ότι είναι πανεύκολες οι μάχες σώμα με σώμα, οι στολές μάλλον κούραση είναι να τις αποκτήσεις παρά τις αποκτάς με κάποιο νόημα.

Σε γενικές γραμμές το μόνο μου "παράπονο" δηλαδή είναι ότι το παιχνίδι δεν είναι δύσκολο οπότε για έναν casual gamer μπορεί να τελειώσει πολύ γρήγορα. Φυσικά δεν αναφέρομαι στο 100% completion γιατί εκεί είναι όντως άλλο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν σου δίνει και κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο να το κάνεις φουλ 100%. Ένα κίνητρο πχ θα ήταν να σου δίνει ΚΑΤΙ από ξεκλείδωμα αν πχ έκανες ένα ολόκληρο sequence 100%. 

Μες το ΣΚ θα ξεκινήσω και το Multiplayer πριν το single player DLC, αν και δεν περιμένω πολλά από αυτό, μάλλον μόνο σαν συμπλήρωμα είναι απ'ότι έχω διαβάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...