Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Oxygen 1400w της Wind (μιας και έχω wind) στο ένα δωμάτιο.
Σε 2ο δωμάτιο θα μπουν ένα ΗΤPC και ένα NAS.

Θέλω να συνδεθούν μεταξύ τους και να πάρουν internet ασύρματα από το Oxygen. Καλώδιο δε παίζει (βλέπε παράγοντας γυναίκα :-( ).

Οπότε ψάχνω για κάποια συσκευή ικανή για αυτό. Αν γίνεται η ασύρματη σύνδεση να γίνει με WPA2. Το αναφέρω γιατί σε παλιότερη σύνδεση που είχα κάνει αλλού οι 2 συσκευές δεν ήταν συμβατές μεταξύ τους και έπαιξαν με WEP.

Αν έχει και gigabit switch ακόμα καλύτερα, για streaming, εκτός και αν το 100άρη αρκεί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-D

Δημοσ.

α.τρελλενομαι χωρις παρεξηγηση οταν βλεπω να λενε οτι δεν περναω καλωδιο επειδη δεν θελει η γυναικα.τεσπα.σε ενα καναλι δεν θα φαινοταν κατι.

β.αν δεν φτανει το σημα του oxygen μεχρι μεσα τοτε μπορεις να παρεις ενα repeater πχ tp link wa801nd Η το 701Nd η το 730re η το 830 re.υπαρχουν και καλυτερα σε dlink μετα η σε air live.εκτος ανφτανει το σημα του oxygen μεσα οποτε οκ απλα παιρνεις 2 usb wifi sticks

εκτος αν πισω απο τον τοιχο υπαρχουν Utp αντι για τηλεφωνικα οποτε εκει μπορεις να περασεις και τηλεφωνο και ιντερνετ μαζι αμα ξερεις και τιν παλευεις με τις καλωδιωσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...