Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε τραγωδία κατέληξε το άναμμα αυτοσχέδιας εστίας φωτιάς στη Λάρισα το απόγευμα της Πέμπτης. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, οι τρεις νεαροί φοιτητές του ΤΕΙ Λάρισας, οι οποίοι μαζί με δύο ακόμη συμφοιτητές τους που έχασαν την ζωή τους, βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, αναίσθητοι σε σπίτι όπου είχαν ανάψει αυτοσχέδια φωτιά.

http://www.news.gr/ellada/nea-ths-perifereias/article/45920/nekroi-dyo-foithtes-poy-anapsan-magkali-gia-na.html

Τι να πεις...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως την "πάτησαν" έτσι. Έκανε τόσο κρύο χθες στην Λάρισα και δεν είχαν ούτε ένα παράθυρο ανοικτό;

Δημοσ.

Ενας εισαγγελέας να βάλει μέσα τους ηθικούς αυτουργούς υπάρχει?

!?! Δεν βλέπω κάποιον ηθικό αυτουργό σε αυτήν την υπόθεση.

Δημοσ.

Πολύ κρίμα, πραγματικά, λυπάμαι πάρα πολύ. Πέντε άτομα, κανένας δεν είχε ακούσει πόσο επικίνδυνο είναι ένα μαγκάλι μέσα σε κλειστό χώρο. Δεν είναι να πεις πως βούλωσε κανά μπουρί ή «γύρισε» η καμινάδα.

Ακόμα και χιλιάδες χρόνια πριν οι άνθρωποι έκαναν τρύπα στις καλύβες για τη φωτιά ρε φούστη μου, έλεος, πού ζούμε. Η γιαγιά μου που δε πήγε ποτέ σχολείο και δεν είδε «πολιτισμό», ξέρει να σβήνει το τζάκι πριν πέσει για ύπνο για να μη μισοκαίνε τα ξύλα.

Τα έχουμε κάνει όλα πλεϊστέσο-μπάλα-γκομενάκια-πολιτική και ΟΚ, αυτή είναι η επίσημη εκπαίδευση σήμερα μάλλον. Ελπίζω τη Δευτέρα το πρωί άπαντες οι σχετικοί καθηγητές στα σχολεία της χώρας να διδάξουν στα παιδιά τί είναι το CO, μπας κι η επόμενη γενιά γλυτώσει από αποδεκατισμό λόγω μαλακίας. Είναι μια αρχή.

Ά, και πού είστε, όσοι διαβάζετε το σπαστικό ποστ μου, υπόψην, μη βάψετε ποτέ κανά σπίτι με λαδομπογιές και τέτοια και κοιμηθείτε μέσα, έχουν ξεκληριστεί οικογένειες ολόκληρες κι από αυτή τη μαλακία.

Υπάρχει και το αέριο (βουτάνιο νομίζω είναι) που είναι δηλητήριο, αλλά στο αέριο ευτυχώς παρά του ότι είναι άοσμο προσθέτουν επίτηδες αρωματικά να βρωμάει για να παίρνεις χαμπάρι τη διαρροή.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή συγνώμη, γιατί η μικροκομματική σκοπιμότητα του συγκεκριμένου χώρου ακόμα και απο αυτό το περιστατικό είναι άκρως τραγική και λαϊκίστικη.

Το μνημόνιο και η κρίση φταίει που δεν ήξεραν τα στοιχειώδη (χημεία Γυμνασίου), οτι ανάβοντας φωτιά σε κλειστό χώρο χωρίς αερισμό, τραβάει όλο το οξυγόνο και στη θέση του απελευθερώνει διοξείδιο του άνθρακα και διάφορα άλλα δηλητηριώδη αέρια; Τα στοιχειώδη που μέχρι και ουγκανοί απο την Σαμόα γνωρίζουν δηλαδή.

Να γιατί η Ελλάδα μια ζωή θα είναι η τελευταία χώρα στην Ευρώπη σε όλους τους τομείς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...