kofigus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εχω το εξης setup με θεματακια με τις μνημες και κατεληξα σε αυτες που συνεργαζονται οσο το δυνατον καλυτερα με την P5QC ---> KINGSTON HYPERX DDR3 @ 1333MHz.... CPU: INTEL Q9450 @ 2.66GHz με stock cooler M/B: ASUS P5QC RAM: 2 X 2GB DDR3 KINGSTON HYPERX @ 1333MHz VGA: nVIDIA GTX 470 PSU: HIPER 600W HDD: 750GB SEAGATE SATA2 7200RPM OS: WIN7 64BITS (με ολα τα updates περασμενα) Μεσα στην πρωτη πιστα του NFS Most Wanted 2, το μηχανημα πεταξε μπλε οθονη (ξενερωσα ελεεινα) κι εκανε reboot βγαζοντας μου μηνυμα η μητρικη κατα την εκκινηση: OVERCLOCKING FAILED! PLEASE CHECK THE BIOS SETTINGS κλπ... Ειχα θεσει σε manual clocking τις μνημες στα 1333MHz , 0,02volts παραπανω τον επεξεργαστη διοτι με default voltage εκανε νουμερα κι ενω μπορω πχ και ανοιγω 30 firefox με βαριες σελιδες και 8 ταυτοχρονα FullHD Videos να παιζουν μαζι, στο παιχνιδι εφαγε σκαλωμα... Μετα απο χειροκινητο πειραγμα των DDR3 στα 800MHz, το μηχανημα δουλευει το ιδιο σφαιρατα, σταθερα στο desktop και browsing - videos και ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ ΣΤΑ GAMES - 30FPS ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... (1280X1024 full details και high setings στo NFS MW2 ) Δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω ρε μαγκες, εστω και κομματι - κομματι τις ρυθμισεις αυτου του πλουσιοτατου bios που μονο προβληματα μου φαινεται οτι δημιουργει....Τι timings-voltages-megahertz να χρησιμοποιησω και που για να εχω maximum αποδοση σε gaming...?????????
John-lamia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 bios update έχεισ κάνει? όταν παίζεις ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία ο υπολογιστήσ. δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι με το ίντερνετ και τισ ταινίες που βλέπεις. κανε ένα τσεκ στισ θερμοκρασίες του υπολογιστή σου και πεσ μασ τι παίζει.
ninos30 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Επίσης, έβαλες χειροκίνητα είπες τις ρυθμίσεις της RAM. Τα Voltage τα πείραξες ή τα άφησες AUTO. Βάλε κι εκεί VRAM 1.50 και αν πάλι στο ξανακάνει 1.60-1.65
John-lamia Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Επίσης, έβαλες χειροκίνητα είπες τις ρυθμίσεις της RAM. Τα Voltage τα πείραξες ή τα άφησες AUTO. Βάλε κι εκεί VRAM 1.50 και αν πάλι στο ξανακάνει 1.60-1.65 1,60 1,65 είναι μεγάλη τάση για 1333.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα