Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης setup με θεματακια με τις μνημες και κατεληξα σε αυτες που συνεργαζονται οσο το δυνατον καλυτερα με την P5QC ---> KINGSTON HYPERX DDR3 @ 1333MHz....

CPU: INTEL Q9450 @ 2.66GHz με stock cooler

M/B: ASUS P5QC

RAM: 2 X 2GB DDR3 KINGSTON HYPERX @ 1333MHz

VGA: nVIDIA GTX 470

PSU: HIPER 600W

HDD: 750GB SEAGATE SATA2 7200RPM

Μεσα στην πρωτη πιστα του NFS Most Wanted 2, το μηχανημα πεταξε μπλε οθονη (ξενερωσα ελεεινα) κι εκανε reboot βγαζοντας μου μηνυμα η μητρικη κατα την εκκινηση:

OVERCLOCKING FAILED! PLEASE CHECK THE BIOS SETTINGS κλπ...

Ειχα θεσει σε manual clocking τις μνημες στα 1333MHz , 0,02volts παραπανω τον επεξεργαστη διοτι με default voltage εκανε νουμερα κι ενω μπορω πχ και ανοιγω 30 firefox με βαριες σελιδες και 8 ταυτοχρονα FullHD Videos να παιζουν μαζι, στο παιχνιδι εφαγε σκαλωμα...

Μετα απο χειροκινητο πειραγμα των DDR3 στα 800MHz, το μηχανημα δουλευει το ιδιο σφαιρατα, σταθερα στο desktop και browsing - videos και ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ ΣΤΑ GAMES - 30FPS ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... (1280X1024 full details και high setings στo NFS MW2 )

Δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω ρε μαγκες, εστω και κομματι - κομματι τις ρυθμισεις αυτου του πλουσιοτατου bios που μονο προβληματα μου φαινεται οτι δημιουργει....Τι timings-voltages-megahertz να χρησιμοποιησω και που για να εχω maximum αποδοση σε gaming...?????????

Δημοσ.

bios update έχεισ κάνει?

όταν παίζεις ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία ο υπολογιστήσ.

δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι με το ίντερνετ και τισ ταινίες που βλέπεις.

κανε ένα τσεκ στισ θερμοκρασίες του υπολογιστή σου και πεσ μασ τι παίζει.

Δημοσ.

Επίσης, έβαλες χειροκίνητα είπες τις ρυθμίσεις της RAM. Τα Voltage τα πείραξες ή τα άφησες AUTO. Βάλε κι εκεί VRAM 1.50 και αν πάλι στο ξανακάνει 1.60-1.65

Δημοσ.

Επίσης, έβαλες χειροκίνητα είπες τις ρυθμίσεις της RAM. Τα Voltage τα πείραξες ή τα άφησες AUTO. Βάλε κι εκεί VRAM 1.50 και αν πάλι στο ξανακάνει 1.60-1.65

1,60 1,65 είναι μεγάλη τάση για 1333.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...